Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu sistem gereksinimlerine mobil işlemcileri ve mobil ekran kartlarını yazmamalarının yasal bir nedeni mi var acaba?, Yıl oldu 2014, çok güçlü oyun dizüstü bilgisayarları çıkıyor artık ama hala donanımların mobil sürümüleri ile ilgili bir kısım yok sistem gereksinimlerinde.

Benim 2gb GTX 675M ekran kartım, hangi masaüstü ekran kartına denk geliyor acaba? Bilen biri bilgilendirirse çok sevineceğim. İşlemcim de 3630qm 2,4ghz bu arada. PS4'te mi daha iyi grafik alırım yoksa benim bilgisayarda mı, net bir şekilde öğrenebilirsem ona göre satın alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 15 Mayıs 2014; 0:19:59 >
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    1080P AA ve Nvidia özellikler kapalı Medium'da 30+ fps oynarsın bence. PS4'teki grafiklerin tek eksisi Nvidia'ya özel HBAO+, Physx vs olacak geri kalan ayarların PC ile farkı yok olarak açıkladı Ubisoft diye hatırlıyorum . Ve 30 FPS'de. PS4'te daha iyi grafiklerle oynarsın yani ama çok da farketmezsin bence, PC daha ucuz.
  • yetersiz ramden dolayı ps3 te oynayacağım grafikler üzmez umarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Teeşekkürler, PS4 tercih ederim o zaman. Daha stabil olur en azından.
  • gözünü seveyim. bu nasıl bi oynanabilirlik kapasitesi. karakterin rüzgarda uçuşan paltosu, hack olayları, arabada vatandaşın ölümü, atlama zıplamalar. ubisoft a AC serilerinden dolayı kızgındım. iyice paragöz oldular. aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyolar diye düşünürdüm ama AC ve FAR CRY da edindikleri altyapı ve tecrübeleri almışlar bu oyuna aktarmışlar. cidden şaheser yapmışlar. böyle yapıtlar çıkartmak için AC nin serisini çıkartmaya devam edip para kasabilirler artık. fazla da takmam. helal olsun. ciddi ciddi GTA ya rakip olur bu.
  • bu oyun cok iyi bir sistemi olanlar icin 1080 p de tüm ayarlar full da pc de oynanir bence.Ama beni iyi bir pc sistemim yok onun icin ps4 de oynayacagim orta kalite bana yeter en azindan pc de dxll hatasi almam
  • Konsol versiyonunda grafikler kısıldı ama PC versiyonunda böyle bişey söz konusu değil. Dolayısıyla iki farklı platformun grafiklerini birbiriyle karşılaştırmak saçma olur. PC nin ultra ayarlarına konsollar zaten yetişemez.
  • http://www.dailymotion.com/video/x1vclor_watch-dogs-ps4-1080p-2_videogames

fena gözüküyor. ps4 bu pc de böyle olsa yeterli, sonra 770 başımızı ağrıtmasın.

• Harika gözüküyor. PC'de mükemmel olacak...
  • Gerçekten çok iyi gameplay
  • Yutupta çok fazla leaked videosu mevcut. İnanılmaz gözüküyor PS4 sürümü, PC sürümünü düşünemiyorum. Kaldı 9..
  • Aral'dan aldığımız takdirde uplay key mi geliyor? Trade sitelerinde uplay key olarak ucuza bulunabiliyor fakat Uplay'den nefret ettiğim için pek elim gitmiyor. Uplay'in herşeyi bize yaptırması, teker teker güncellemeleri download yaptırıp onları yükletmesi falan gıcık ediyor insanı.
  • Aralın verdiği uplay key diye biliyorum ama emin değilim. Steam key olsa dahi şuan para kazanma uğruna veya artık hangi kafa yapılarında iseler. Fiyatı 144 tl çekmişler ben oyunun çıkışını beklemekten yanayım.

Almak isteyip fiyat artışı yüzünden üzülenler varsa. Fazla kafaya takmayın derim. Biz bu oyunu en kötü 80-90 tl hemde steam key olarak buluruz.
  • Yıl başında aldığım için çevremde birçok kişi tarafından enayi damgası yedim. Şimdi keyfini sürüyorum
  • allahtan forumdan bi kardeşten steam key olarak 70'e aldım.

Edit: başka yok arkadaşlar, 1 adet gift varmış elinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubenmartin -- 20 Mayıs 2014; 1:34:17 >
  • Çok iyi görünüyor ama Ubisoft bu oyunun optimizasyonu çok kötü olacaktır büyük ihtimalle.
  • kesin mi bu tarih

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santa Esmeralda kullanıcısına yanıt
    Evet kesin tarih bu.

• Arka sayfalarda birisi tablet uygulaması ile "oyuna sahip olmasak bile" birilerinin oyununa müdahale edebileceğimizi söylemiş. Doğru mu bu?

• fukox kullanıcısına yanıt
    Evet. Müdahale edeceğin oyuncunun kabul etmesi lazım ama haberi olmadan müdahale edemiyorsun oyunun asıl halindeki gibi.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.