Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • steamtrades üzerinde promo kodları 15 key karşılığı (yaklaşık 30 dolar) olarak satılmakta. onun dışında uygun bir fiyat gözükmemekte.

bir de fast2play.com da 45 dolores.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubenmartin -- 8 Mayıs 2014; 19:44:58 >

• yeni video.karakterleri tanıtıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 8 Mayıs 2014; 19:34:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Chicago şehri aynen oyuna aktarılmış, hata ve eksiklik ile geleceğine iyiki oyunu ertelemişler. Sadece şehir ortamında gezinmek bile ayrı bir zevk olacak.

adamlar birebir aktarmış resmen koca şehri.

• Yalnız oyun İngilizce olduğu için Dil bilgisi az olanları çok zorlayacak gibi duruyor. Görevleri alma şekli yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: toytonum

yeni video.karakterleri tanıtıyor

Güzel bir karekter tanıtım videosuydu.
  • Geç kaldım almakla ya lanet olsun :|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AaaNormaL -- 9 Mayıs 2014; 13:59:07 >
  • ÇIKIŞA ÇOK AZ KALMIŞ HEMEN PS3 İÇİN PARAMI HAZIRLAYAYIM

• quote:

Orijinalden alıntı: toytonum

yeni video.karakterleri tanıtıyor

"This is a sticky bomb. It sticks."

Buna neden bilmiyorum ama iyi güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 10 Mayıs 2014; 16:35:24 >

• 17 gün kaldı. Sabırsızlıkla bekliyorum. Taksitsiz aldığım ilk oyun olacak.
  • Hayatimda hicbir oyunu bu oyun kadar bekledim. Simdiye kadar tüm videolarini izledim ve hakkinda edinebilinecek tüm bilgileri edinmeye calisiyorum. Eger sirf videolarda gördügüm seyleri oyunun icinde görebebilirsem benim icin dünyanin en iyi olmasina yetecek.
    Birde enteresan birsey söyliyeyim size. Bugün 24€'ya ön siparis vermemin yildönümü.
  • Bu kadar alan olması çok güzel hackleriz birbirimizi.
  • Pc çalıştıracagini bilsem orjinal alicam ama pekte umudum yok i3 4 gb ram 1 gb 128bit te low da acsa bari. Gerçi oylede zevkli olmaz ps4 alinca artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Bu kadar alan olması çok güzel hackleriz birbirimizi.

Birbirimizi hackleme olacak ama onda ufak bir değişiklik yaptılar. Birbirimiz ile oynarken izin verirsek hackleme olacak yani ayarlardan filan izin vermiş olmamış gerekecek. İlk başlarda böyle bir şey yoktu yani isteyen herkes beraber oynadığı insanları istedikleri an hackleyecekti ama sonradan hacklenmeyi akit - pasif yapma seçeneği olacağını açıkladılar. Sanırsam insanlardan tepki geldi ve böyle bir seçenek sunma kararı aldılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Bu kadar alan olması çok güzel hackleriz birbirimizi.

Birbirimizi hackleme olacak ama onda ufak bir değişiklik yaptılar. Birbirimiz ile oynarken izin verirsek hackleme olacak yani ayarlardan filan izin vermiş olmamış gerekecek. İlk başlarda böyle bir şey yoktu yani isteyen herkes beraber oynadığı insanları istedikleri an hackleyecekti ama sonradan hacklenmeyi akit - pasif yapma seçeneği olacağını açıkladılar. Sanırsam insanlardan tepki geldi ve böyle bir seçenek sunma kararı aldılar.

Bu seçenek iyi olmuş bence. Tam single'da kasarken bir anda bir de bununla uğraşmak istemeyenler için güzel tercih olmuş. Bir de buna izin verdiğimiz zaman, oyunumuza girebilecek kişiler sadece arkadaş listemizdekiler mi olabiliyor yoksa oyuna sahip herhangi bir oyuncu olabiliyor mu?

• emre544 E kullanıcısına yanıt
    O konuda anladığıma göre oyunumuza giren herhangi biri bizi hackleyecek. Ama izin vermişsek olacak.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Hep ayarı vardı o olayın. PVP açıp kapatma gibi. Eğer kapatırsan senin oyununa kimse giremiyor ama sende başkasının oyununa giremiyorsun.

Birde ne kadar çok başkalarının oyununa girersen o kadar çok başkalarının senin oyununa girme ihtimali yükselecek.
  • archVillain A kullanıcısına yanıt
    E sadece biz başkasının oyununa gireceğimiz zaman açıp da kendimiz single oynarken hep kapalı tutarsak bu ayarı, o zaman ihtimalin bir önemi kalmaz ki, değil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre544 E kullanıcısına yanıt
    Eğer engelleme koymazlarsa ve paranoya sevmiyorsan yaparsın. Ama öyle yapmanın pek bir anlamı yok bence. Sen gir yada başkası senin oyununa girsin pek fark yapmıyor. Hacklemeye başladığın an adamın yapacağı iş seni bulup durdurmak. Avlayan o yani kaçan kişi sensin. Aynı kişinin oyununa gireyim paso yok mesela spamlayamıyorsun. Zaten görev vs. yaparken giremiyorsun adamın geziyor olması lazım.

Ubi başkasının oyununa girmezseniz hacklenme çok nadir olacak demişti. Saatlerce sürecek birşey yani her yarım saatte hacklenme yok. Güzel ihtimal bence sevmeseniz bile kapatmanıza gerek yok derim. Oyunu 30 saat oynasan toplamda 3-4 sefer karşılaşırsın bu durumla.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.