Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TraVeLL

beyler originde gizlenen oyunu nasıl geri getiririz

Gizlenen derken Orgine girdiğinde listede gözükmeyen diyorsan büyük olasılıkla o oyun hesabından silinmiştir.

Origin ile iletişime geçip durumu bildir ve senden istedikleri bilgileri de ver. Bu durumda oyun tekrar hesabında görünür olur. Yalnız ufak bir not düşmek istiyorum. Kimi zaman senin adına yeni hesap açıp o hesapa oyunu ekleyip sana o hesabı verebiliyorlar. Bunu neden diyorum çünkü başıma gelmişti.

Nasıl geldi onuda yazayım.

Benim üç farklı hesabım vardı ve o hesaplardan birinde BF3 oyunu vardı ama bir şekilde hesaptan oyun silinmişti. İletişime geçip durumu ilettiğim de tek tek hesapları kontrol ettiler ve garip şekilde oyun hiçbirine kayıtlı çıkmadı ve verdiğiniz key bu hesaplardan birine kayıtlı değil başka bilinmeyen bir hesaba kayıtlı görünüyor dediler. Sonra yardımcı olmaya çalışan yetkili bana sıfırdan hesap açıp oyunu o hesaba ekledi ve bana bilgilerimi gönderdi. İşin garibi oyun mevcut key ile yani hangi hesaba kayıt edildiği belli olmadığı söylenen key ile yeni açtıkları hesabımda görünür oldu.

Kısaca origin den yardım alman lazım. Yalnız iletişime geçme şekli değişmiş onu belirtmek isterim. Eskiden daha kolaydı şimdi biraz zorlaşmış. İletişime nasıl geçileceğini bilen birinden yardım alsan iyi olur. Ben nasıl iletişime geçilir bu yeni sistemde onu bilmediğim için daha fazla yardımcı olamayacağım.

Yalnız şansın varsa bilgi olarak sadece key ve hesap bilgilerini vermen yeterli olacaktır. Bana denk gelen yetkili benden sadece bu iki bilgiyi istemişti. Ben bu iki bilgi ile oyun kurtarmıştım.
    Ama kimi yetkili fatura ve oyun kutusu ayrıca dvd ve dvd yer alan bandrol gibi şeylere ait fotoğraf isteyebiliyor muş.

• Bende almak istiyorun korsanla ugrasilmaz bu oyunda hiiic ugrasilmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Bende almak istiyorun korsanla ugrasilmaz bu oyunda hiiic ugrasilmaz..

Dediğin gibi korsanla hiç uğraşılmaz hele son dönemlerde hiç uğraşılmaz. Korsan oyunlarda virüs ve benzeri şeyler çok sık çıkmaya başladı.

Son 2-3 yıldır popiler oyunları olabildiğince orijinal almaya çalışıyorum. Çok değil ama az oyun alıyorum. Yılda 2 oyun gibi bir limit koydum kendime. O iki oyunda bana 1 yıl yetiyor. Zaten Diablo 3 ile uğraşıyorum o sebeple başka oyunlara da pek gerek duymuyorum.

Sıkılırsam ilk çıktıklarında aldığım Crysis 3, BF 3 ve son dönemde Steam ile Amazon kampanyalarından aldığım oyunlarla takılıyorum.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    hocam fiyatlarına baktıysanız en uygun WD nerden bulabilirim kredi kartıyla alacagım?
  • Bu gece sabaha kadar Watch Dogs'u gördüm rüyamda.Oyunu öyle aman aman beklemiyorum ama merak ediyorum yine de.Bilincaltımda yer etmiş demekki.
  • Bumerangame'den son siparişi vermişim veya benden sonra başka biri, sınırlı sayıda ön sipariş olduğundan tükendi diyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 6 Mayıs 2014; 17:20:13 >
  • quote:

Bende almak istiyorun korsanla ugrasilmaz bu oyunda hiiic ugrasilmaz..

Multiplayer olarak nasıl geliyor oyun.Orjinal almaya değer mi?
  • Bu tür oyunlarda öncelik tek kişilik senaryo modudur, ama bende multiplayer için aldım, AC'inki iyi değildi WD daha farklı bir oyun.

http://www.watchdogstr.com/885/watch-dogs-multiplayer-takim-maci-bilgileriteam-deathmatch-daha-fazlasi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 6 Mayıs 2014; 17:09:40 >
  • quote:

hocam fiyatlarına baktıysanız en uygun WD nerden bulabilirim kredi kartıyla alacagım?

Ben kutu olsun, güvenilir yer olsun diye ve bilindik yer diye Aral dan almıştım ama şu an stoklarında yok. D&R da alınabilecek yerlerden orada aynı fiyata satıyor ama orada da stok kalmamış. Sanırım oyuna çok yoğun talep oldu.

Vatanı hiç demiyorum çünkü orada uzun zamandır stok yok.
  • İmzamdaki sistemle 1080p'de akıcı bir şekilde oynayabileceğimi düşünüyorum.
    Umarım oyun, Fx işlemcilerin çoklu çekirdeklerinden iyi faydalanır...
  • oyun assasins creed ile aynı evrende geçiyormuş nasıl olacak bilgisi olan var mı ?
  • Creav kullanıcısına yanıt
    Aynı evrende değiller. Easter eggler var sadece. FarCry 3'te Abstergo logosu olması gibi.
  • Chicago şehri aynen oyuna aktarılmış, hata ve eksiklik ile geleceğine iyiki oyunu ertelemişler. Sadece şehir ortamında gezinmek bile ayrı bir zevk olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Mayıs 2014; 10:40:24 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Ben de dün akşam Aral'dan alayım diye sitesine girdim ki stok kalmadığını görünce Fiyatı çok uyguna geliyordu ama hiç tahmin etmedim stokta kalmayacağını. Steam'den almaya kalksam da 125 liraya geliyor. Başka bir şekilde daha ucuza alma şansı yok mu acaba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

Ben de dün akşam Aral'dan alayım diye sitesine girdim ki stok kalmadığını görünce Fiyatı çok uyguna geliyordu ama hiç tahmin etmedim stokta kalmayacağını. Steam'den almaya kalksam da 125 liraya geliyor. Başka bir şekilde daha ucuza alma şansı yok mu acaba.

Ben de aynı dertten muzdaribim :/ Kredi kartı hesap kesimini bekleyeyim dedim, al sana 3-5 kuruşun hesabı dediler....
    Stokların bitmesi iyi haber bir nevi aslında, tabii stok dedikleri 10-15 ten fazladır diye umuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

Diğer arkadaşlara da yardımcı olmak için geçen gün yurt içi bilindik bir kaç yere baktım oralarda da stok kalmamış. D&R da satıyordu dün baktım orada da stok yok. Olur da uygun fiyata güvenilir bir yerde stok gözüme çarparsa link veririm.

Edit: Ufak bir araştırma sonucu mediamarkt sitesinde buldum ama 80 TL Aral dan 8 TL palı. Stok var görünüyor. İsteyen varsa bakabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 8 Mayıs 2014; 12:53:00 >

• Sanırım bende mediamarkt dan alıcam kutulumu olucak oyun? Oyunun çıktığı gün gelir mi? Son olarak oyunun başlığında "ARAL Watchdogs Special Edition PC" bu yazıyor aralda stok bitmiş buranın stoğu ayrımıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AaaNormaL

Sanırım bende mediamarkt dan alıcam kutulumu olucak oyun? Oyunun çıktığı gün gelir mi? Son olarak oyunun başlığında "ARAL Watchdogs Special Edition PC" bu yazıyor aralda stok bitmiş buranın stoğu ayrımıdır?

Aral kendine ayrı diğer firmalara ayrı stok ayırıyor.

Örneğin Uzun zamandır D&R da Watch Dogs oyununun özel sürümü içinde sipariş alınırken Aral da sadece Watchdogs Special Edition için sipariş alınıyordu. Aralın kendine ayırdığı özel sürüm siparişi 6-7 ay önce bitmiş.

Kısaca dağıtımcının kendine ayırdığı stok ile satması için diğer firmalara ayırdığı stok farklı.

Aral, D&R, Mediamarkt, Vatan, Bimeks vb firmalar ürünleri kutulu olarak satmakta. Bize oyun kutulu olarak gelecek.

Aral mutlaka zamanında ulaştırır ama diğerleri için kesin bir şey diyemem. Çünkü Aral genelde önce kendi resmi ürün satış sayfasından sipariş verenlerin ürünlerini göndermekte. D&R da bildiğim ve gördüğüm kadarı ile zamanında gönderim yapmakta. Mediamarkt firmasından ise hiç oyun almadığım için bir şey diyemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 8 Mayıs 2014; 14:26:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: AaaNormaL

Sanırım bende mediamarkt dan alıcam kutulumu olucak oyun? Oyunun çıktığı gün gelir mi? Son olarak oyunun başlığında "ARAL Watchdogs Special Edition PC" bu yazıyor aralda stok bitmiş buranın stoğu ayrımıdır?

Aral kendine ayrı diğer firmalara ayrı stok ayırıyor.

Örneğin Uzun zamandır D&R da Watch Dogs oyununun özel sürümü içinde sipariş alınırken Aral da sadece Watchdogs Special Edition için sipariş alınıyordu. Aralın kendine ayırdığı özel sürüm siparişi 6-7 ay önce bitmiş.

Kısaca dağıtımcının kendine ayırdığı stok ile satması için diğer firmalara ayırdığı stok farklı.

Aral, D&R, Mediamarkt, Vatan, Bimeks vb firmalar ürünleri kutulu olarak satmakta. Bize oyun kutulu olarak gelecek.

Aral mutlaka zamanında ulaştırır ama diğerleri için kesin bir şey diyemem. Çünkü Aral genelde önce kendi resmi ürün satış sayfasından sipariş verenlerin ürünlerini göndermekte. D&R da bildiğim ve gördüğüm kadarı ile zamanında gönderim yapmakta. Mediamarkt firmasından ise hiç oyun almadığım için bir şey diyemiyorum.

Cevap için teşekkür ederim. Geç gelme ihtimali yüzünden acele etmek istemiyorum kutulu alma konusunda D&R stoklarıda tükenmiş.Key olarakda alabilirim oyunu. Önerilerini bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.