Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuniçi yeni görüntülerin olduğu ve ilk 5 saatteki izlenimlerini anlatan 3 dk'lık video gelmiş.

Bir de 9 dk'lık multiplayer oynanış videosu. Singleplayer ile Multiplayer'ın aynıanda olabilmesi ilginç olmuş Crew'da da böyle olacaktı sanırım. Ayrıca herkesin kendini Aiden olarak görüp diğer oyuncuları normal herhangi bir sivil gibi görmeleri de güzel olmuş bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 23 Nisan 2014; 20:27:41 >

• MP beni pek sarmaz gibi ama Single'ında oyun bitse bile hackleme olabileceği için sıkılmak imkansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar Watch Dogs'un en sıkı takipcisi olarak BSC'de bile bulamayacaginiz bilgilere sahibim.
    Merak ettiginiz birsey varsa bana burdan sorabilirsiniz.

Ögrendigim herseyi buradan size paylasacagim:

MINI OYUNLAR: Poker, Satranc, (Alkol) Icme yarislari, Virtual Reality ile o dev örümcegi kontrol etme ve kafasi yanan "Zombi" tarzi yaratiklari öldürme.
    KIYAFETLER: Ne yazikki Aiden'in kiyafetlerini GTA'daki gibi tek tek degistiremeyecegiz. Sadece set olarak degistirebilecegiz.
    MULTIPLAYER KARATER: Malum diger kisileri Aiden gibi degilde farkli olarak görecegiz. Eger edindigim bilgi dogruysa diger kisilerin bizi onlinede nasil görecegini ayarlayabilecegiz.
    HACKLEME SINIRI: Oyunda herseyi istedigimiz kadar hackleyemeyecegiz. Bunun bir siniri var. Fakat bu sinir olmazsa biraz tatsiz olurdu. Yani iyi böyle. Peki nasil calisiyor bu sinir. Telefon bataryasi ile :). Altta hangi hackin ne kadar batarya kullandini yüzde olarak yazdim. Peki batarya nasil doluyor. Kendi kendine. Evet biraz sacma ama her seferinde eve gitmek gicik olurdu. Keske Batarya yerine enerji deselermis.
    BATARYANIN DOLMA HIZI: 25%'in 10 saniyede doldugu söyleniyor. Biraz hizli gibi geldi bana. Yani eger dogru ise her 40 saniyede bir Blackout yapabilecegiz.
    HACK CESITLERI: Oyunda 100'den fazla hack cesidi var. Simdiye kadar ögrenilenler ise basta Blackout (tüm sehrin 40 saniye elektirigini kesme)[Craft ediliyor] olmak üzere Banka hesabi, Köprü [25%], Asansör [25%], Telefon görüsmeleri, Mesajlasma, Boru hatti (patlatma), Kapaklar (catismada siper), Trafik Lambasi, Elektirik tesisati (patlatma), Kulaklik (patlatma), ev kameralari, kablosuz ag (telefon görüsmeleri, wifi, canli yayinlar, ...)[50%], vs.. hackleme.
    TABLET UYGULAMASI: Adi ctOS Mobile. Oyuna sahip olmasaniz bile indirip esas oyunu oynayanlara kafa tutup yoldaki herseyi hackleyerek onlari polise yakalatmaya calisacagiz. Henüz telefondan acmak mümkünmü belli degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alike03 -- 30 Nisan 2014; 9:33:25 >

• alike03 kullanıcısına yanıt
    Eğer bilgiler doğruysa gerçekten iyi olacağa benziyor. Bu arada bataryanın dolma hızı sanki hızlı gibi.
  • Neobir75 kullanıcısına yanıt
    Bataryanin hizi videoda görülenlerden hesaplandi. Oyunda skill agaci benzeri bir yapi olacak. Muhtemelen ordan batarya hizini da gelistiriyor olabilecegiz.
  • Az kaldı.
  • GTA 4 deki sürüş dinamikleri yüzünden diğer bütün oyunlarda sürüşleri sevemedim bi türlü. Mesela bunda da sürüşler çok keskin gözüküyor. GTA 5 de aynı şekildeydi , sürüş dinamiklerini çok önemsemiyorlar galiba.
  • Günümüz teknolojisi arabaların fren sistemleri, amortisörleri daha dengeli olduğundan daha iyi yol tutuşuna sahip. Modifiye edilmiş eski model arabalar gibi olamazlar, sürüş dinamikleri araçdan araca farklılık gösterecektir mutlaka. Bir Porsche veya Ferrari ile 1975 model model Mustang bir olmaz, sürüş dinamikleri Saints Row'daki kadar kötü olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Mayıs 2014; 11:12:53 >
  • oyunu on siparis nereden verebilirim kutulu?
  • blackwar19 kullanıcısına yanıt
    Aral'da 70 liraydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Aral'da 70 liraydı

stokta yok diyor
  • blackwar19 kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum o zaman, bir iki ay once fiyat belirlendiğinde bitmiş olabilir. Normalde 80, netten sipariş ile 72 ye geliyordu, kutulu bu fiyattan ucuza bulmak zor olur bence. D&R, Vatan gibi yerlerde bu fiyata satarlar, onlara da Araldan gidiyor sonuçta.

Sitelere baktım ben de goremedim bu arada, sorun mu çıktı acaba? Onceden sipariş veren varsa Araldan bir gz atabilir mi yerinde duruyor mu diye sipariş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

oyunu on siparis nereden verebilirim kutulu?

Burada 65 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

Burada 65 TL.

Burayı ilk defa görüyorum, en hesaplı satan firma bu herhalde, favorilere ekledim.

• quote:

quote:

Burada 65 TL.

Site güvenilir durmuyor sanki bir sakatlık çıkar mı? Gerçi aldım ama stok dolayısı ile arkadaşıma vereceğim bu linki.
  • multiTYRT kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ben alışveriş yapmadım oradan hiç. Geçenlerde bi reklamdan görmüştüm sadece soran birini görünce paylaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

quote:

Burada 65 TL.

Site güvenilir durmuyor sanki bir sakatlık çıkar mı? Gerçi aldım ama stok dolayısı ile arkadaşıma vereceğim bu linki.

Aral da stok varsa veya açılırsa oradan alın veya arkadaşınız oradan alsın daha iyi olur. Bilmedik yerden 7 TL daha ucuza almak için riske girmeye değmez zaten Aral oyunu yeterince ucuz fiyatla satıyor. 60 dolarlık oyunu 72 Tl satıyorlar. Aral dan böyle bir fiyata oyun satması pek beklenmedik bir davranış. 50 dolarlık oyunları bile 150 TL den satan Aral nasıl oldu da 60 dolarlık oyunu bu fiyattan satışa koydu hala inanmakta zorluk yaşıyorum.

Demek ki istenince ülkemiz de makul fiyattan oyun satılabiliyor.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Ubisoft Avrupa bazlı bir firma olduğundan daha rahat herhalde bazı konularda, bütün oyunları bu şekilde ucuz oluyor. (PC için tabii, konsollar gene ateş pahası...) Yakın zamanda tek benzer örnek Dark Souls 2 oldu, umarım devamı gelir. Russian pricing yapsınlar bize de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

quote:

Burada 65 TL.

Aral da stok varsa veya açılırsa oradan alın veya arkadaşınız oradan alsın daha iyi olur. Bilmedik yerden 7 TL daha ucuza almak için riske girmeye değmez zaten Aral oyunu yeterince ucuz fiyatla satıyor. 60 dolarlık oyunu 72 Tl satıyorlar. Aral dan böyle bir fiyata oyun satması pek beklenmedik bir davranış. 50 dolarlık oyunları bile 150 TL den satan Aral nasıl oldu da 60 dolarlık oyunu bu fiyattan satışa koydu hala inanmakta zorluk yaşıyorum.

Demek ki istenince ülkemiz de makul fiyattan oyun satılabiliyor.

Türkiye fiyatına bende ilk başta şaşırmıştım, sitenin fake olduğunu sanmıyorum yeri İzmir'deymiş. Bumerangame'deki kargo ile aynı fiyata geliyor, Aral Game'deki kargo dahil fiyatı. Bence de oradan almaya değmez, ama Aral'ın stoklarında oyun artık gözükmüyor, alıp almamakda kararsızım.

Edit: Biraz evvel kapıda ödeme olarak sipariş verdim, demek güvenilir bir yer. Dün Company of Heroes 2 22 TL'di keşke alsaymışım, anlaşılan yanlış yazmışlar bugün fiyatını 44 TL yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 6 Mayıs 2014; 11:04:11 >

• beyler originde gizlenen oyunu nasıl geri getiririz
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.