Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aralgame de oyun uygun gözüküyor steame bakarsak , peki aralarında bir fark varmı ? araldan alınca steam a ekleyebiliyormuyuz ?
  • Non-Steam olarak eklersin sadece oynarken arkadaşların görür. Başka şekilde eklenmiyor.
  • Aral'da niye ucuzki bu oyun bu kadar? Steam'de 60 dolar (140 TL) Aral'da 70 lira?
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Steam Türkiye fiyatlandırması yapmıyor. Direk yabancı fiyatı koyuyorlar. Aral ise Ubisoft ile anlaşmalı buna göre fiyatlandırma yapabiliyor. En mantıklısı Aral'dan almak gibi.
  • kutulu oyun sevmem normalde hatta pc de dvd-rw bile yok ama ilk defa uygun bir fiyat gördüm bu firmadan haftaya sipariş ederim muhtemelen

Ayrıca Bsc şöyle bir bilgi girmiş

@archVillain

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 11 Nisan 2014; 17:39:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Önerilen:

İS: Windows Vista ( SP2 ) , Windows 7 ( SP1 ) veya Windows 8 ( sadece 64 bit oss desteği unutmayın . )
    İşlemci : Sekiz çekirdek – Intel Core 4 GHz @ i7-3770@3.5 GHz ya da AMD FX – 8350 X8
    Bellek: 8 GB RAM
    Grafik: 2 GB Video RAM ile DirectX 11 grafik kartı – Nvidia Geforce GTX 560 Ti veya AMD Radeon HD 7850
    DirectX : Versiyon 11
    Sabit Disk : 25 GB boş alan
    Ses Kartı : Son Sürücüleri ile DirectX 9.0c Uyumlu Ses Kartı
    Ek Notlar : Geniş bant bağlantı – çoklu oyuncu modu için gerekli.

Desteklenen Ekran Kartları : nVidia GeForce GTX460 veya daha iyisi, GT500 , GT600 , GT700 serisi; AMD Radeon HD5850 veya daha iyi , HD6000 , HD7000 , R7 ve R9 serisi Intel Iris Pro HD 5200

http://www.multiplayer.com.tr/haber/watch-dogsun-sistem-gereksinimleri-aciklandi/

Bir ekran kartım fazlasıyla kurtarıyor, gtx 680 çalıştırır heralde..
    işlemcim 4 çekirdek apu birde, ram 4 gb sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

Önerilen:

İS: Windows Vista ( SP2 ) , Windows 7 ( SP1 ) veya Windows 8 ( sadece 64 bit oss desteği unutmayın . )
    İşlemci : Sekiz çekirdek – Intel Core 4 GHz @ i7-3770@3.5 GHz ya da AMD FX – 8350 X8
    Grafik: 2 GB Video RAM ile DirectX 11 grafik kartı – Nvidia Geforce GTX 560 Ti veya AMD Radeon HD 7850

Desteklenen Ekran Kartları : nVidia GeForce GTX460 veya daha iyisi, GT500 , GT600 , GT700 serisi; AMD Radeon HD5850 veya daha iyi , HD6000 , HD7000 , R7 ve R9 serisi Intel Iris Pro HD 5200

http://www.multiplayer.com.tr/haber/watch-dogsun-sistem-gereksinimleri-aciklandi/

Aslında ram Upgrade kurtarabilir İşlemci intelse kaçıncı nesil? 3 ve yukarısı+i7 ise kurtarır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

Önerilen:

Aslında ram Upgrade kurtarabilir İşlemci intelse kaçıncı nesil? 3 ve yukarısı+i7 ise kurtarır.

Yok hocam işlemci pert, amd 3870k

Bu işte;http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-A8-Series%20A8-3870%20AD3870WNZ43GX.html

• O zaman bol şans

• Cok kullanici dostu gorunuyor. 8 GB RAM, 25 GB bos alan. Harika. Tam tadimlik.
  • videodan pek birşey anlaşılmasada oynanış ve grafikler güzele benziyor inşallah tekrar eden monoton görevlere sahip olmaz Ubisoft oyunları genelde öyle oluyor Farcry 2 AC oyunları falan

• Oyunu sonunda önsiparişle aldım, GT750M, Intel 4850HQ işlemci, 16GB RAM sizce nasıl ayarlarda açar? Mediumda oynatır gibi geliyor

• quote:

Oyunu sonunda önsiparişle aldım, GT750M, Intel 4850HQ işlemci, 16GB RAM sizce nasıl ayarlarda açar? Mediumda oynatır gibi geliyor

laptop için güzel bir sisteminiz var mediumda oynatır bence hele grafikleri kırptılar daha da rahat oynayır artık
  • Grafikleri beğenmedim. GTA 5 pc çıkarsa grafik olarak daha üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Arkadaşlar i3 işlemci 4 gb ram 1 gb 128 bit ekran kartı ile low medium arası açarım heralde bu oyunu

zor.low da açarsın anca ram gpu cpu 3 lün zayıf bu oyuna göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

Arkadaşlar i3 işlemci 4 gb ram 1 gb 128 bit ekran kartı ile low medium arası açarım heralde bu oyunu

Bakalim çıkınca görücez ama ben çok oyun açtım i5 i7 dedikleri bu sistem gereksinimlerini sisiriyor firmalar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

Bakalim çıkınca görücez ama ben çok oyun açtım i5 i7 dedikleri bu sistem gereksinimlerini sisiriyor firmalar.

doğrudur ama firmalar bence tam tersini yapıyorlar çok satmak için minimum sistem gereksinimlerini çok düşük tutuyorlar bence.mimimum sistemde oyun açıyor ama çok düşük fps lerde açıyor

• merakla beklediğim oyunlardan. çıksa da oynasak..
  • D&R'dan ön sipariş verdim ben de. FarCry3 ve Ubisoft yeterli referans oyunu almak için. :)
  • Istedigi ozellikler gayet iyi.o degilde gpu kismi zayif kalmis.grafik konusunda fazla birsey beklememek iyi olacak.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.