Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Hocam teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu bu cevap Aslında bu hesaba göre şapka ve maske yerine figür de alabiliriz. Figür çok güzel duruyor.

Hocam bence 1.85 boyun yoksa pek tavsiye etmiyorum.Uzun boya çok çok çok güzel yakışır...

1.85'ten uzunum ama bence maske ve şapka yerine figür kitaplığa daha güzel durur

+1 önceki yorumda açıkladım zaten

• Yılın balonu olacak diyen var mı hala ?

Oyunun yapımcı ve yönetmeninin söylediğine göre, PC versiyonun grafikleri aynen E3 2012'de gösterildiği gibi olacakmış, downgrade söz konusu değil.

http://www.dsogaming.com/news/watch_dogs-creative-director-claims-that-the-game-does-not-maximize-ps4-unsure-of-pc-specific-gfx/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 1 Nisan 2014; 9:46:51 >
  • 1080p PC görüntüsü link
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

1080p PC görüntüsü link

PC grafikleri hala mükemmel görünüyor demekki sözlerinde duracaklar PC versiyonu için downgrade olmayacağını söylemişlerdi, yalnız bu grafikleri tam anlamıyla verebilecek bir PC'yi nereden bulacaz onu düşünüyorum şu anda. Bir çok PC dökülür bu oyunda gibime geliyor.

• Üstdeki video dediklerini doğruluyor. Oyun bekleneni verecek bence, Ubisoft iyi ki aceleye getirmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 2 Nisan 2014; 10:14:27 >
  • sistem gereksinimleri aciklandi mi? minimumu biliyorum. oyunu yuksek grafik ayarlarinda oynamak icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim pc bu oyunu yüksek ayarlarda açarmıki
  • Grafikleri ps4 versiyonuna göre güzel gözüküyor.bu arada aral'dan watch dogs ön siparişi yaptım ama face sayfasında sadece cyberpunk hediye ediyor.ama şu adrese girdiğimizde 3 tane hediye var gösteriyor.hangisi doğru acaba bilgisi olan varmı? faceden yazıyorum adamlara cevap vermiyorlar

http://www.aralgame.com/beta/watch-dogs-on-siparis

birde gtx 780 ile full ayarlarda açabilirim oyunu değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

1080p PC görüntüsü link

Video nun PC den olmadığı açıklandı.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Watch_Dogsun_PC_Videosu_Olarak_Yayinlanan_Videosu_PS4e_Aitmis-53835.htm#yorumlar

• Arkadaşlar i3 işlemci 4 gb ram 1 gb 128 bit ekran kartı ile low medium arası açarım heralde bu oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene en cok bekledigim oyun ayrica o video ps 4 icinmid pc icin son zamanlarda video yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerilen:

İS: Windows Vista ( SP2 ) , Windows 7 ( SP1 ) veya Windows 8 ( sadece 64 bit oss desteği unutmayın . )
    İşlemci : Sekiz çekirdek – Intel Core 4 GHz @ i7-3770@3.5 GHz ya da AMD FX – 8350 X8
    Bellek: 8 GB RAM
    Grafik: 2 GB Video RAM ile DirectX 11 grafik kartı – Nvidia Geforce GTX 560 Ti veya AMD Radeon HD 7850
    DirectX : Versiyon 11
    Sabit Disk : 25 GB boş alan
    Ses Kartı : Son Sürücüleri ile DirectX 9.0c Uyumlu Ses Kartı
    Ek Notlar : Geniş bant bağlantı – çoklu oyuncu modu için gerekli.

Desteklenen Ekran Kartları : nVidia GeForce GTX460 veya daha iyisi, GT500 , GT600 , GT700 serisi; AMD Radeon HD5850 veya daha iyi , HD6000 , HD7000 , R7 ve R9 serisi Intel Iris Pro HD 5200

http://www.multiplayer.com.tr/haber/watch-dogsun-sistem-gereksinimleri-aciklandi/

• İmzamdaki sistemle full açabilirsem ne mutlu bana
  • PC videosu geldi Ekran kartlarımız hazır mı bu oyuna göreceğiz yakında.

• siberarmi kullanıcısına yanıt
    Videoyu koyacaktım benden önce davranmışsın Oyun mükemmel görünüyor PC'de ilk gösterdikleri videoya yakın gibi.Az biraz kırpmalar var gibi görünüyor ama yinede o kadar olur.Mükemmel bir oyun geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 11 Nisan 2014; 12:29:13 >
  • Bu oyunun denizini hiç mi hiç beğenemedim, Simsiyah, hadi ışıklandırmalardan vs desek gündüzde siyah..

Benim merak ettiğim bu oyunda ki etkinlikler, herhangi bir etkinlik açıklandı mı acaba? Gta çıkmadan açıklanıyordu etkinlikler..

Videolara dikkat ettim hemen hemen çoğu trailerde balık tutan adamları gösteriyorlar, acaba diyorum bu bir etkinlik mi
  • bsc de steam den alınınca da uplay zorunlu diye haber çıktı ama steam şatış sayfasında uplay hesabı zorunludur ibaresi yok diğer eski oyunlarında yazıyor bu durum watch dogs da sadece 3. parti DRM: Uplay diye bir ifade var acaba isteğe bağlı birşey olabilir mi uplay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_k -- 11 Nisan 2014; 13:04:22 >
  • ilk çıkan capslerle şimdiki videolar arasında dağlar kadar fark var beklentimiz düştü iyiden iyiye oyun çıkmadan umarım güzel olur oyun
  • serdar_k S kullanıcısına yanıt
    Şu an için sadece ilk aktivasyonda zorunlu, sonrasında gerek yok uplaye.
    Hatta steam bile olmadan kullanılabilecek istenirse, çıkışa kadar karar değiştirmezlerse.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.