Ubisoft'un oyunları bu şekilde oluyor hocam, Avrupalı bir firma diye büyük olasılıkla, Aral ile ona göre anlaşmaları olabilir. AC4 ve WD yi toplamda 120 liraya aldım ayıptır söylemesi kutulu olarak, indirim kuponlarından faydalanarak.
quote:
Orijinalden alıntı: Great.Wave
quote:
Orijinalden alıntı: multiTYRT
Oyun grafikler şaka gibi olmuş Neden düşürmüşler acaba hiç mantıklı değil.
Ben downgrade i ya haritaların büyümesine ya da her iki konsolun da güçsüzlüğüne bağlıyorum açıkçası. Kimse aksini inkar etmesin çünkü Ps4 ve XOne daha şimdiden zorlanıyor.Bunu oyunların 1080p çıkmayışından anlayabilirsiniz. Ps4 daha güçlü tamam ama açıkçası Ps3 kadar uzun süre ayakta kalacağına inanmıyorum. Hele ki XOne bu haliyle çok kötü.
Oyun için tek kurtuluş PC benim için PS3 zaten GTA V çok hafif kasma vardı bununla birlikte ya çok kasar ya da çizgifilm gibi grafik verir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
d&r'da on siparise tshirt hediye diyor. ve cok ucuz 71tl. alan oldu mu?
güzel olmuş
downgrade yaramadı bu oyuna, daha kotu bı renk paletı ve gta 5e benzeyen ısıklandırma eklemeye calısmıslar.bırak kendıne has grı tonda kalsın oyun.
Sadece grafikler değil fizik motorunu da değişmiş mallar. Önceki haliyle şimdiki hali arasında eski nesil konsollara çıkan aynı oyunla yeni nesil konsola çıkan versiyonu arasındaki gibi dağlar kadar fark var. Bu Ubisoft'un yatacak yeri yok
Processor: IntelCore 2 Quad Q8400 2.66Ghz or AMDPhenom II X4 940 3.0Ghz Memory: 6GB RAM Video card: 1024 VRAM DirectX 11 Shader 5.0 Sound Card: DirectX9 Hard drive: 25 GB
BSC haberinden direk alıntı
quote:
Jonathan Morin, Twitter üzerinden Watch Dogs adına merak edilen başka bir şeye de değindi. Yaptığı açıklamalarda Morin, Watch Dogs'un PC sürümünün, E3 2012'de gösterilen duyuru demosundan daha iyi grafik sunacağını belirtti. E3 2012'de göterilen demonun PC, E3 2013'te gösterilen demonun ise konsol kalitesini yansıttığını söyleyen Jonathan Morin, "Oyunun PC sürümü birçok yönden E3 2012'ye nazaran daha iyi olacak. PC sürümünü geliştirmeyi, güçlendirmeyi asla bırakmadık." açıklamalarını yaptı.
Jonathan Morin, oyunun PC sürümünden özel bir oynanış videosunun çıkışa yakın bir dönemde geleceğini de söyledi.
mükemmel haber
Pc için grafik anlamında bir sorun yaşamayacağız gibi görünüyor, sağlam bir görsel solen bizleri bekliyor.
Aralın sitesinden oyunun fiyatına baktım 72 TL. Gayet iyi bir fiyat bakalım belki ilerleyen günlerde bir onsipariş veririm yada çıktıgında mağazadan falan alırım.
D&r de t-shirt hediyeli ön sipariş alıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Drizz_t
Pc için grafik anlamında bir sorun yaşamayacağız gibi görünüyor, sağlam bir görsel solen bizleri bekliyor.
Aralın sitesinden oyunun fiyatına baktım 72 TL. Gayet iyi bir fiyat bakalım belki ilerleyen günlerde bir onsipariş veririm yada çıktıgında mağazadan falan alırım.
optimisazyon sağlansa yeterli ubi oyunlarının stabilitesi yerlerde
Ahh hala PS3 ve PC arasındayım. Bana hangisinde daha iyi performans verir acaba? Önsiparişle almak istediğim için kararsızım.
quote:
Orijinalden alıntı: blackwar19
d&r'da on siparise tshirt hediye diyor. ve cok ucuz 71tl. alan oldu mu?
Nisan sonuna kadar GTA 5 duyrulmazsa %100 ön sipariş yapıcam.Hem t-shirt'lü falan kaçmaz.Gerçi o değil de Aiden'ın maskesini verseydiler kaçmazdı asıl Ama ben onu da ekstradan almayı düşünüyorum Ubisoft Workshop'ta $29.99'a satıyorlar.Baya da güzel görünüyor.
@multiTYRT
PS3'de performans problemi olmaz büyük bir ihtimalle ama grafik pek iyi olmayacaktır tabii.Eğer PC'nin donanımı güçlüyse grafik ayarlarını yükseltip sağlam bir şekilde oynayabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Neobir75
D&r de t-shirt hediyeli ön sipariş alıyorlar.
Titanfall'un yanında indirim kuponuda geldi onuda kullanmayı düşünüyorum ;)
İyimiş o zaman :)
Keşke Dx11 zorunlu olmasaydı. Büyük bir ihtimalle oynardım.
oyun dr de t-shirt hediye ediyor.yanında mp pack ve cyberpunk var.aral t-shirt vermiyor galiba.ama yanında mp ve cyberpunk a ekstra olarak untouchables var.sizce hangisinin ön sipariş yapmalıyım?ayrıca dr nin vereceği t-shirt'ün resmi var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: toytonum
oyun dr de t-shirt hediye ediyor.yanında mp pack ve cyberpunk var.aral t-shirt vermiyor galiba.ama yanında mp ve cyberpunk a ekstra olarak untouchables var.sizce hangisinin ön sipariş yapmalıyım?ayrıca dr nin vereceği t-shirt'ün resmi var mı?
d&r'da ekstra olarak sadece T-Shirt var.
T-Shirt'e dair bir görsel göremedim ama büyük olasılıkla düşük kalite birşey olacaktır.
Ana hikayesi 30-40 saat, toplamda 100 saate yakın olacak diyorlar. Göreceğiz bakalım, 30 saat kap, kacak toplatmazlar bize umarım.