Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

eğer bu ay bitmeden gta 5 pc çıkışı belirlenmezse ya da yıl sonuna doğru çıkacağı açıklanırsa

Watch Dogs Orjinal kutulu olur, Gta 5 ise kürekli olur. bu kadar basit. Naz yapmaya gerek yok R*

+1 GTA beklemekten vazgeçtim artık.WD'ye kutulu ön sipariş yapmayı düşünüyorum fiyatı da çok iyi.GTA'da zamunda akar artık çıktığında.Online'ında da gözüm yok zaten hikayeyi ve şehri merak ediyordum.
  • Beni GTA V'den daha fazla heyecanlandıran tek oyun. PS3 performansını merakla bekliyorum. Umarım PC'den iki kat fiyat farkını hissettirir Yoksa PC akar
  • multiTYRT kullanıcısına yanıt
    Kullandığın PC çok iyi değilse fark yapar. Yoksa PS3 performansının daha iyi olması gibi birşey söz konusu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Kullandığın PC çok iyi değilse fark yapar. Yoksa PS3 performansının daha iyi olması gibi birşey söz konusu değil.

Dostum Haswell 4850HQ ve GT750M 2G ekran kartı var. Sence nasıl performans alırım? Ram gerekli mi bilmiyorum ama 16G
  • Biliyorsunuz oyunun grafikleri ''downgrade'' oldu diye pek çok eleştiri almıştı.PS4'e ait olduğu iddia edilen bir gameplay paylaşılmış,oyun böyle olacaksa gerçekten hayal kırıklığı olacak (tabii PC'de daha iyi olacaktır mutlaka).Birkaç yıl önce E3'te gösterilen oyunla alakası yok resmen

• grafikler rezil çıktı resmen 2 senedir milleti kandırıyorlar
    para verilmez buna çünkü oyuncuları enayi yerine koyuyorlar
  • The Division ve Crew da aynı şekilde balon olacaklar bunun gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 10 Mart 2014; 17:30:01 >
  • oyundan soğuttu herkesi gerizekalı ubisoft senin şerefsiz politikana ben..
  • Oyunda esas önemli olan şey keyif vermesidir benim için, o yüzden grafiklerden yana bir sıkıntım yok ki bana gayet tatmin edici gözüküyor son hâli bile. 4 GB RAM takviyesi ile birlikte ön sipariş vermeyi düşünüyorum Mayıs ayında.
  • Maul* kullanıcısına yanıt
    The Crew'da balon olacak birşey yok onun grafikler zaten tırt.
  • yayınlana son gameplay ps4 gameplayı.

oyun mutlaka pc de daha iyi görüntü vericektir.

amd fx8350 10gbram 7870 sahibiyim. kafama takılan bir de şu var. bu oyunun sistem gereksinimleri hala e3 deki ilk gameplay yayınlandıktan sonra açıklanan sistem mi olucak. grafikler ciddi anlamda düştü sistem gereksinimleri de düşmeli.
  • Oyunun düşük halinin sistem gereksinimleri olmasın hocam o? Ondada yapmışlardır bir numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

Oyunun düşük halinin sistem gereksinimleri olmasın hocam o? Ondada yapmışlardır bir numara

yok hocam yukarda verdiğim tavsiye edilen sistem
  • Ubisoft'un PC'ye özel kıyak geçeceğini sanmam konsoldan tek farkı yüksek çözünürlük Anti-Aliasing falan olur AC4 ne kadar farklıysa konsoldan bu da o kadar olur işte. Belki sonradan Nvidia Physx ekler oyuna ceketler falan PC'de ilk videodaki gibi olur yerdeki yapraklar rüzgardan etkilenir falan ama kaplamalar, ışıklandırmalar, gölgelendirme kalitesi olsun ve en kötüsüde şu kötü renkler bu son videodakinden iyi olmaz. PS4'te neyse PC'dede aynen öyle olur Ubisoft uğraşmaz gibime geliyor PC için. Yoksa bu kadar tepki üzerine PC'den görüntüler gösterip rahatlatırdılar milleti ama sesleri çıkmadığına göre demek ki oyun gerçektende bu son gösterdikleri durumda.
  • bilgisayar çıksın bekliyoruz. grafik olayı önemli değil şahsen, hikaye sağlam olsun yeter
  • Grafik önemli değil tabi içerik ve oynanabilirlik olduktan sonra. Ama iki versiyon arasında bu kadar fark olunca insan kıllanıyor. Ubisoft AC3 zamanında da güzel kandırdı bizi yok şu özellikler olacak dedi, coştu, ama çoğu olmadı ve önceden gösterdiği kamp oynanış videosu bile yoktu oyunun içinde.
    Grafiklerden bu kadar ödün verdilerse, oynanıştan veya içerikten neler kesmişlerdir diye düşünyor insan. Bir de bu oyun aylarca geriye atıldı tarih olarak, 2013 te çıkacaktı güya...
  • Beni bu oyunlar ilgili en çok şaşırtan olay satış fiyatı. Ülkemiz de 72 TL satılan sürüme baktım yabancı siteler de 60 dolar. Aral nasıl oldu da uygun fiyata satışa çıkardı şaşırdım.
  • Oyun grafikler şaka gibi olmuş Neden düşürmüşler acaba hiç mantıklı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Oyun grafikler şaka gibi olmuş Neden düşürmüşler acaba hiç mantıklı değil.

Ben downgrade i ya haritaların büyümesine ya da her iki konsolun da güçsüzlüğüne bağlıyorum açıkçası. Kimse aksini inkar etmesin çünkü Ps4 ve XOne daha şimdiden zorlanıyor.Bunu oyunların 1080p çıkmayışından anlayabilirsiniz. Ps4 daha güçlü tamam ama açıkçası Ps3 kadar uzun süre ayakta kalacağına inanmıyorum. Hele ki XOne bu haliyle çok kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.