Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srknbyz

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Benim oyunum değil. Onlarda benim babamın şirketi değil. Ben eleştiririm herkesi. Senin oyunun demek kadar çocukça davranış olamaz.

bıraktın yani rockstara amelelik yapmayı.o da güzel...

Çok sevmek amelelik oluyor galiba sana göre.

Tamam laf soktun rahatlamışsındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Benim oyunum değil. Onlarda benim babamın şirketi değil. Ben eleştiririm herkesi. Senin oyunun demek kadar çocukça davranış olamaz.

Yani ciddi ciddi Watch Dogs'ta ve GTA 5'de herşeyi gören göz olmasını eleştiriyorsun?

/>
  • Takip belki konsoluma alırım.
  • 2014 ilkbahara ertelendi oyun.
  • The Crew'da ertelendi. Ubisoft dan gelen ertelenme gerekçesi, finansal yılı bla bla.
  • Büyük oyunlarla yarışmasın diye ertelediler büyük olasılıkla. GTA V ve kendi oyunları AC4 yeterince tatmin eder açık dünya oyunu arayanları.

Nette dolaşırken buldum bunu :P

Watch Dogs (2014) [ANA KONU]
  • En azından bitirilmiş piyasaya çıkmayı bekliyor, half life gibi olsaydı ne olacağıdı
  • Bu geçen sürede biraz daha cilalarlar hem belki oyunu(umut dünyası) buglar düzelir, optimizasyon gelir hafiften.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Bu geçen sürede biraz daha cilalarlar hem belki oyunu(umut dünyası) buglar düzelir, optimizasyon gelir hafiften.

Multiplayer'da geliştirilir.
  • Bu oyunun grafikleri gün geçtikçe kötüleşiyormu banamı öyle geliyor.
  • 64 bit ve dx11 istiyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA V'dan korktukları için ertelediler bence.Kim olsa erteler adamlar 3 günde 1 milyar sattı.En iyisini yaptı Ubisoft ama WD bir GTA V olamaz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu canlansın. Yeni trailer geldi. Çıkış tarihi 27 Mayıs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 6 Mart 2014; 16:17:53 >
  • Nihayet resmileşti.. Oyun muazzam geliyor, son video inanılmaz. Karakterimiz baya geliştirilmiş, sakal vs keza animasyonlar. Yılın oyunu geliyor diyebiliiriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 6 Mart 2014; 16:28:13 >
  • Merakla ve heyecanla bekliyorum trailer güzel olmuş
  • Çıkış zamanı güzel olmuş.Bu sene geçen senenin aksine yaz başında pek çok oyun çıkacak
  • Bizim eleman gençleşmiş mi biraz ?
  • eğer bu ay bitmeden gta 5 pc çıkışı belirlenmezse ya da yıl sonuna doğru çıkacağı açıklanırsa

Watch Dogs Orjinal kutulu olur, Gta 5 ise kürekli olur. bu kadar basit. Naz yapmaya gerek yok R*
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Nihayet resmileşti.. Oyun muazzam geliyor, son video inanılmaz. Karakterimiz baya geliştirilmiş, sakal vs keza animasyonlar. Yılın oyunu geliyor diyebiliiriz.

İşin içinde ubi varsa resmiyet beklememk lazım

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.