Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sık sık olmayacaksa açık tutarım tabi. Başta sürekli birileri girer diye önyargıyla bakmıştım ama eğlenceli olabilir anlattıklarına göre. Bir an önce şu tarih gelse ya günler geçmek bilmiyor. Umarım Steam önyüklemeye açar oyunu da bir iki gün önceden indirmiş oluruz bari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuya daha aktif bir yönetici gerekli aslında. Direk konu hazırken topluluk oluşturup bilgi paylaşımı yapabileceğimiz bir konu lazım. Oyuna başlar başlamaz sürekli bilgi güncellemesiyle hangi görevde ne yapsak daha iyi olur tarzında.
  • archVillain A kullanıcısına yanıt
    Beni yanlış anlamışsınız. Söz ettiğim başkasının oyununa girip çıkmak değil.

Örneğin ikimiz beraber oynuyoruz diyelim siz beni yada ben sizi hackleyip sizden bilgi veya eşya çalacağız. Ubi soft oyunda son anda değişiklik yaptı. Beraber oynarken ben veya siz izin vermezsek birbirimizi hackleme olayı olmayacak. Yani birlikte oyun açarken seçenek olacak hackeme için o seçeneği kapatırsak birbirimizden bir şeyler çalma durumu olmayacak.

Ubi soft ilk başlarda böyle bir seçenek olacağını söylememişti. Birbiri ile oynarken herkes istediğini hackleyecek demişlerdi. Ama hacklenmek istenmeyenler olabilir diye böyle bir seçeneği son anda ekleme kararı aldılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

Sık sık olmayacaksa açık tutarım tabi. Başta sürekli birileri girer diye önyargıyla bakmıştım ama eğlenceli olabilir anlattıklarına göre. Bir an önce şu tarih gelse ya günler geçmek bilmiyor. Umarım Steam önyüklemeye açar oyunu da bir iki gün önceden indirmiş oluruz bari.

Hackleme olayı ile birbirinin oyununa girmeyi birbiri ile karıştırmayın.

Benim mesajlarım da söz ettiklerim birbirinin oyununa girme ile ilgili değil. Birbirine oyununa giren herkes birbirini hackleme şansı olmayacak. Ben izin vermezsem beni kimse hackleme şansına sahip olmayacak. Önceden böyle açıklanmamıştı. Birbirinin oyununa giren herkes birbirini hackleyecek denmişti ama sonradan hacklenmeye açık olma ve kapalı olma diye bir seçeneğin olacağını açıkladılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Beni yanlış anlamışsınız. Söz ettiğim başkasının oyununa girip çıkmak değil.

Örneğin ikimiz beraber oynuyoruz diyelim siz beni yada ben sizi hackleyip sizden bilgi veya eşya çalacağız. Ubi soft oyunda son anda değişiklik yaptı. Beraber oynarken ben veya siz izin vermezsek birbirimizi hackleme olayı olmayacak. Yani birlikte oyun açarken seçenek olacak hackeme için o seçeneği kapatırsak birbirimizden bir şeyler çalma durumu olmayacak.

Ubi soft ilk başlarda böyle bir seçenek olacağını söylememişti. Birbiri ile oynarken herkes istediğini hackleyecek demişlerdi. Ama hacklenmek istenmeyenler olabilir diye böyle bir seçeneği son anda ekleme kararı aldılar.

En mantıklı olan da o. Oyuncuları sınırlandırmanın gereği yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyden bahsediyoruz. Başkasının oyununa girmeden kastım invading hackleme yani. Dediğim gibi hep on/off seçeneği vardı onun geçen sene tanıtırken söylediler.

Tekrar okudumda siz hackleme olayını yanlış anlamışsınız sanırım. Benim dediğim hackleme olayı başkasının haberi olmadan oyununa girmek. 1 vs 1 oluyor. Tabi hackleme işlemi başladığında haberi oluyor diğer oyuncunun. Birde takip etme var bu modda diğer oyuncunun hiç haberi yok hayalet gibi takip edebilirsiniz ve izledikçe seviyeniz artıyor ama ödülü hacklemeye göre daha düşük. Bu 2 mod dışında başkasının haberi olmadan oyununa girme yok. Benimde bahsettiğim bu. FreeRoam, 4 vs 4 takım çarpışması, yarış ve mobil modları ayrı. Onlarda dediğim tarzda hackleme yok. Tabi trafik ışıklarından vs. bahsetmiyorum.

Benim hackleme dediğim şu videonun başındaki olay oluyor.

Yeni trailer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 13 Mayıs 2014; 19:07:02 >

• Ben paylaşacaktım :(

Oyun hakkında çok umutlanmak istemiyorum ama videolar beni hep gaza getiriyor. Neyse az kaldı kirli ellerimize geçmesine :)
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Heh hızlıyımdır.

Son videolar çok iyi hazırlanmış gaza getiriyor gerçekten. Ama başta daha açık yaklaşımı olan bir oyun bekliyordum durumu sezip görevi istediğimiz şekilde bitirebildiğimiz. Artık bu beklentim yok belli ki zorunlu aksiyon/öldürme kısımları var oyunda. Full stealth/no kill yapabilsek hoş olurdu.
  • Arkadaşlar oyunu henüz almamış olanlara kötü haberim var. Aral yeniden ön sipariş alımına başlamış ve yeni sipariş alımında fiyatı 72 TL den 144 TL çıkarmış.
  • quote:

Arkadaşlar oyunu henüz almamış olanlara kötü haberim var. Aral yeniden ön sipariş alımına başlamış ve yeni sipariş alımında fiyatı 72 TL den 144 TL çıkarmış.

ohh suyundan da koymuş yarasın da demiş...
  • Biz 72 TL den almış olanların bundan etkilenmesi söz konusu olacak mı ben merak ediyorum.
  • quote:

Arkadaşlar oyunu henüz almamış olanlara kötü haberim var. Aral yeniden ön sipariş alımına başlamış ve yeni sipariş alımında fiyatı 72 TL den 144 TL çıkarmış.

Tam da alacaktım ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peh, tevekkeli değil kaldırmışlar önsiparişten, ellerinde falan kalmamıştır diye saf saf düşünüyorduk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 14 Mayıs 2014; 17:27:45 >
  • Sorun değil yine 70-80 lira aralığında bulunur oyun çıktıktan sonra. Key olarak tabi. Hem oyun incelemelerini de okursunuz en azından hayal kırıklığı yaşamazsınız
  • Steamden alırız en kötü, Rusya üzerinden ucuza gelir
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    E hani Ubisoft'la anlaşması vardı bunların da hesaplı getirebiliyorlardı. Bu ne saçma şey olmuş şimdi. Rusya'ya gerek olmadan şu haliyle 126 liraya gelmiyor mu Steam'den alırsak. Gene her türlü ucuza geliyor. Hem Rus ip'si ile oyunu alırsak multi oynamak için de gene Rus ip'sinden girmemiz gerekmiyor mu oyuna? Ben de farklı ülkeden alır gibi yapayım diye düşündüm ama hesap banlanır diye korktum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

E hani Ubisoft'la anlaşması vardı bunların da hesaplı getirebiliyorlardı. Bu ne saçma şey olmuş şimdi. Rusya'ya gerek olmadan şu haliyle 126 liraya gelmiyor mu Steam'den alırsak. Gene her türlü ucuza geliyor. Hem Rus ip'si ile oyunu alırsak multi oynamak için de gene Rus ip'sinden girmemiz gerekmiyor mu oyuna? Ben de farklı ülkeden alır gibi yapayım diye düşündüm ama hesap banlanır diye korktum.

Sanırım Aral 6-7 ay içinde yeterince oyundan sattık diye düşünüp şimdi azda satsak olur diye düşünüp fiyatı yukarı çekti.

Bu arada Teknosa'nın sitesinde oyun 80 TL isteyen varsa oraya bakabilir. Zam yapmayan tek yer Teknosa. Diğer mağazalar ise fiyatı 144 TL çıkarmış durumda

http://www.teknosa.com/urunler/125084369/aral-watch-dogs-day-1-edition-pc-oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 14 Mayıs 2014; 23:47:24 >

• arkadaşlar bu aral maral kafanıza takmayın. steam trades de yüksek profilli satıcıların birisinde 32 dolar paypal ile satılıyor. ben sadece incelemeleri bekliyorum şahsen. eğer dağ fare doğurmazsa oradan alırım.
  • Oyunla ilgili o kadar çok video çıktıki heyecanı kalmadı sanırım göstermedikleri dinamik kalmadı neyseki ben 2 3 videodan fazla izlemedim.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.