Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağolasın hocam oyunu PC de oynayacağım bu gün Playstore üzerinden ön sipariş ettim.
  • Arkadaşlar sanırım 60 TL olan bizlerin Aral dan aldığı sürüm değil.

Bu 60 Tl den satılanda

Blume Agent Pack
    Blume kıyafeti
    Özellik: Silahlarda daha az geri tepme

Dışında bir şey gelmiyor. Bizlerin Aral dan aldığında ise bunlar hariç başka ek içerikler de gelecek diye hatırlıyorum.

Special Edition'da özel senaryo görevi ve bir adet ekstra perki geliyor. Yani 60 TL satılan da bu içerikleri göremedim.

Aral dan aldığımız sürümde Breakthrough Pack gelecek ama playstore dan alınan 60 TL sürümde Breakthrough Pack yok. Bu içerik 75 TL olanda var. Bilginiz olsun.

60 TL olanda Breakthrough Pack içeriği yok
    75 TL olanda Breakthrough Pack içeriği var

Aral dan aldığımız da Breakthrough Pack var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 20 Mayıs 2014; 17:36:43 >
  • Konu playstore kampanyası ile canlanmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi bu fiyat önsipariş fiyatı mı yoksa oyun çıkınca da bu fiyattan mı olacak..? Birde oyunun multi si nasıl eğer sadece Single ise almaya değmez. Tam anlamıyla açık dünya multi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: quancore

Arkadaşlar şimdi bu fiyat önsipariş fiyatı mı yoksa oyun çıkınca da bu fiyattan mı olacak..? Birde oyunun multi si nasıl eğer sadece Single ise almaya değmez. Tam anlamıyla açık dünya multi mi?

video atılar izleyin hocam
    multide herkes kendini ana kahraman görücek ve başkalarınıda normal şehirli görüceksiniz
    ubisoft video yayınlamıştı izleyebilrsimix
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

quote:

Orijinalden alıntı: quancore

Arkadaşlar şimdi bu fiyat önsipariş fiyatı mı yoksa oyun çıkınca da bu fiyattan mı olacak..? Birde oyunun multi si nasıl eğer sadece Single ise almaya değmez. Tam anlamıyla açık dünya multi mi?

video atılar izleyin hocam
    multide herkes kendini ana kahraman görücek ve başkalarınıda normal şehirli görüceksiniz
    ubisoft video yayınlamıştı izleyebilrsimix

Hocam peki bu fiyat ön sipariş mi yoksa sürekli mi

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Çorba gibi olmuş o edition bu edition kafam karıştı ya. Şimdi deluxe edition'ı alsam üstüne season pass de almam gerekiyor mu bazı packlerin ya da ne bileyim başka bir şeylerin kullanımı için. Yoksa deluxe edition alan için şu an season pass almak gereksiz mi?
  • beyler fiyatlar iyi gözüküyor aslında bi titanfall gibi beş para etmez oyunlara göre falan iyi yani
  • season pass ile deluxe edition farklı şeyler.extra içerik isterseniz season pass almanız gerekir.watch dogs season pass diye youtube de aratabilirsiniz videoyu

Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

simage yapınca resim gözükmüyor k.bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 21 Mayıs 2014; 21:36:45 >
  • emre544 E kullanıcısına yanıt
    Deluxe al keyfine bak
  • Deluxe aldım Playstore'dan bakalım
  • Rahat battı, aldım hemen bi Deluxe Edition. Arada böyle güzellikleri oluyor PlayStore'un

Edit:

Balımı seveyim. Yeni hesap açmıştım, hediye çeki çok iyi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoque -- 20 Mayıs 2014; 22:20:07 >
  • şu aptal siteyi düzeltseler bi alacamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Bu oyun için Türkçe patch hazırlığı varmı? Bilgisi olan varmı arkadaşlar?

Umarım bu soruyu cidden düşünerek sormadın. Daha çıkmamış oyun için nasıl Türkçe yama hazırlığı yapılabilir.

Daha oyun çıkacak oynanacak ondan sonra dosyaları incelenecek ve Türkçe yama yapılmaya uygun mu ayrıca mümkün mü anlaşılacak ondan sonra yama yapılacaksa yapılır.

Daha ortada hiç bir şey yokken böyle bir soru sorman sence garip değil mi.

Senin bu sorunun yeni tanışmış bir erkek ile bir kadına ne zaman çocuk yapacaksınız diye sormak dan bir farkı yok.
  • Tamam oyun iyi güzel de o ram ne öyle minimum 6 GB!
  • ram hariç her şeyim kurtarıyo.

fx 8350
    r9 280X toxic
    4gb ram

şimdi bu sistemde 4gb ram var diye oynayamayacak mıyım merak ediyorum.
  • Bu oyundan cok büyük beklentilerim var . Umarim grafik ve oynanis açısından hayal kırıklığı olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyuna illa ultra'da oynamak için 4770k öneriliyor.Benim şimdi 780 ile 4670k var.Ne yani ultra'da açmayacak mı bu cpu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Bu oyun için Türkçe patch hazırlığı varmı? Bilgisi olan varmı arkadaşlar?

Umarım bu soruyu cidden düşünerek sormadın. Daha çıkmamış oyun için nasıl Türkçe yama hazırlığı yapılabilir.

Daha oyun çıkacak oynanacak ondan sonra dosyaları incelenecek ve Türkçe yama yapılmaya uygun mu ayrıca mümkün mü anlaşılacak ondan sonra yama yapılacaksa yapılır.

Daha ortada hiç bir şey yokken böyle bir soru sorman sence garip değil mi.

Senin bu sorunun yeni tanışmış bir erkek ile bir kadına ne zaman çocuk yapacaksınız diye sormak dan bir farkı yok.

Ciddi düşünerek sordum. Artık oyun ceviri ekipleri bu iste okadar ilerledi ki direk firmalarla kontak halinde olup mail trafigiyle bilgi akışı saglayabiliyorlar. Hiç bi gariplik yok. Bence senin soruya bakış acinda gariplik var. Dunyada ki bi cok çocuk da istenmeyen cocuktur zaten, merak etme sormaya gerek yok;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• - noolmuş hikmet bebesi yubaysoft oyun mu yapmış?
    - hee ciitiiey'in hekıır versiyonu işte beraber oynarız ama köpek gibi
    - sende herşeyle oynuyon yakında *okunla da oynuyacan git ötedeki kumda oyna
    - sanki sen hiç *okunla oynamadın seni de biliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.