Bildirim
Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (32. sayfa)
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
10 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yaşın kaç bilmem ama yaşın X2 Ticari hayatım vardır benim.Perakende + Toptan satışda buna dahildir.Bunu cebine koy Önce.
Yani dediğim gibi yukarıda sağlam cevaplar var.Hatta anlayabilcegin dilden söyliyeyim
Böyle Madde madde nedenleri yazmışım Ama birini alıp rakamcıklarla kopya muhabbeti yapıosun.
Adamlar kazançlarını,gelirlerini,giderlerini hesaplayıp hareket ediyorlar.X ülkede bu oyun satar mı? Biz dil desteği koysak oyun daha çok satılır mı? Bunları hesaplayıp ona göre hareket ediyorlar.
Bu bahsettiğin var ya komedi.Sen ticaretin T'sini bilmiyorsun.
Buradaki konu Ticari Risk değil.Türkiye gibi,Türkçe dil gibi en az 80 milyona Ürün satmaya çalışmak,Satmaya yönelendirmek .
O zaman şöyle yapalım Bana 1 milyon garanti verin size türkçe dil desteği vereyim filan.Böyle tüccarlık mı olur,Böyle marka mı olur ?
Nerede ürünün cezbediciliği ? Nerede Ürün Özellikleri ile müşteri Tavlama Reklamcılık Kavramı ?
minumum 3-5 oyunla en az 300 $ para harcıcam mutlu edicem adamları sonra oda belki hani belki hakkı ile işini yapan biri Türkçe koyma şerefine erişecek canım ya ben almiim Skidrow akar.
Bu Ülkede adım bası korsancı var, Bu ülkede Alım gücü diye bişey var.Kusura bakma Askeri ücretli bi adam al sana 40 lira Key al demez bende demicem.Bu ülkede Orjinal ürüne yönlendirme yok.
Bununla birlikte Bi Fransızlar kadar akıllı milliyetçiliğimiz yok,Türkiye pazarının büyük pazar oldugunun farkındalıgı onların bulması gerekli biz değil.
Yukarıda zaten tonla şey söyledim.Yaptırım yaptır... Aral var,Sony Music var,Ayakcı Cdleri bitir,Vergileri düşür.
Türkiye'deki keylerinden yarısından cogu Rus keydir kimse orjinal al demesin.
Bana alırsan yaparım ürün aldıramaz kimse .Ben 1. Dünya ülkesi insanıyım Hizmetini sun alırsam alırım almazsam almam istersem torrent kasarım Üreticiyi bile ilgilendirmez... Ben müşteriyim kardeşim,Ürün Sun Satmazsa satmazsın,Trip atar gibi ''Almıosan yapmam yia'' yaparsan Yapma kardeşim,Gider cayır cayır emeğini torrentten yerim. Görende Sanki Amerikada millet Cdkey mi alıyor Belli oyun fanatikleri dışında cayır cayır torrent verileri Amerikanın Torrentdeki Sömürcülüğünü zaten gösteriyor.
Bu ülkede bilinç yok arkadaş.Adamlar alırsak dil ekleriz diyorlar ve almamızı bekliyorlar
Megalomanlıgı bırakın derim,Cebindeki para umrumda değil.Ben beni dünya vatandaşı saymayana paramı vermiyeceğim,Köşede Mahmut dayıdan kopyamı alıp Oynucam.
Çünkü o adam hizmet edip onu mahalleme getirmiş ALICAM,Çünkü İmkanları Onu Oraya o şekilde getirmeyi İmkan Vermiş.
Orjinal oyun almıyacagım Dil desteksiz,Çünkü İmkanları Oldugu Halde Dil Seçeneği Koymadınız.
Korsancı Mahmut dayı oyun almıyorsunuz diye trip atıyor mu size ? Yıllardır orada ve satıyor.
(Lütfen Boş Cd,DVd vb Ürünlerin fiyatı 1 lira muhabbeti ile gelmeyin )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playas -- 22 Mayıs 2014; 16:01:41 >
-
Konuda ciddi anlamda uçmuş insanlar var. Siz üretici olsanız çok satması garanti olmayan ülke için dil desteği sunar mısınız? İngilizceniz zayıf olsa bile sözlüğe bakmak aşırı zor değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavşan-Dağ Paradoxunda Tavşan Olan biz Türk Playerlarsa o oyunu Skidrowla oynuyacagım 10 yıl daha.
Biz dağız beyler onlar aç,Onlar tüccar,onlar üretici ve satıcı.
Talebime arzın yeterli gelirse alırım.Buna sen karışamazsın.
Hemende olucak iş değil.Sabırla Israrla yapıcaksın.
Dünya Pazarının Hakimi Nokia pazarda gerileyince Samsung,İphone,Htc vs karşısında dilsiz cıkması gerekir dimi buna bakarsak -
bu oyunu kurekli oynaycam para vermem bu oyuna 20 tane dil koymuslar Turkce yi secmisler ozaman bende korsanin dibine vururum alt yazi hazirlamak cokmu zor lan koskoca sirket icin maliyeti bile olmaz 5-10 bin tl verseler oyunu full Turkce yaparlar koskoca sirket icin parami bu oyunceviri gibi gruplara verseler bu parayi gozu kapali yaparlar -
Marka nasıl yaratılır Nasıl marka Olunur Bilir misin?
Sana bir tüyo verim kulagına küpe et o zmn.
Kısa ve orta vadede yüksek kar marjı beklemeden Uzun vadedeki kar oranını Kısa ve orta vadeye yayıp Makul bir kar ortalaması yakalayarak ve Buna paralel kalite ve Verdikleri ile müşteriyi doyurabilen bir kaliteye sahip olması İlk maddedir.
Bunun yanına ürünün Kullanım ağının genişliği,Ürünün servis ağı ve Güçlü reklamının olması ürünü Ortalama 5 yılda MARKA yapar.
Onlar üretici ve biz pazarız.Ben onları ikna etmem,ONLAR EDECEK.
Bana sundukları Benim ülkeme göre pahalı ve adam yerine konmamışım dil desteğin yok.
Ya kıssadan hisse benim kendi görüşüm dil desteğin yok mu kardeşim ? YOK . O zaman parada yok git bilinçli Avrupalıdan kazan.
Hatta bence yıllık 900 Milyon torrent verisi indiren Amerikalıya kız İngilizce desteği kaldır ne diim yani
-
Hadi hadi beyler hala kendinizi kandırıyorsunuz kaç tane alan var söyleyin ondan sonra konuşun ticaret cart curtmuş sırf laf olsun torba dolsun diye muhabbet yapanlar var 1.dünya ülkesiymiş kardeş sen hangi ülkedesin ya -
TR oyunculuk baktığımızda TR dil seçeniginin orda olmaması garip değil bence tam tersi olsaydı garip olurdu zira TR den para kazanmak istiyorsan F2P yapıp oyun satışından dan kazanıcagının 10 katını store dan kazanabilirsin , bu ülke biraz tuhaf böyle.Örnegin League Of Legends diye saçma sapan bir oyun var(bence) ve store u para basıcak kıvama geldi.Orjinal oyun almayı aptallık olarak gören kesimin %50 den fazlası F2P oyunlarda sövüşlenmekte , bizim insanımız böyle yapıcak birşey yok önümüzdeki yüzyıla bakıcaz kuşak degişecegi için belki işlerde degişir. -
Oyun fanatikleri bile oyunu bildigin hayrına dil çevirisi yapar,yapıyorlarda.Tonla örneği internette yahu aşina oldugumuz dimi ama
Adamların kusura bakmayın ama umursadıkları yok.Onlara ben minnet değil onlar bize duyacaklar.
İmkanlarını ürünlerini önümüze sunacaklar ve gene keyfe keder begenirsek alıcaz,uyarsa alıcaz dünyadaki tüm ticaret kanalları ve ürünleri perakende,online vs ne aklınıza gelirse bu şekildedir.
Bana talebimi veremiosan almam,versende ben Müşteriyim gene almam ama sen Marka isen sunacaksın.
Türkçe dil desteksiz oyunların alınması ısrarına asırı karsıyım.He Crysis dersin canımı ye.Kral pahalısından oyun dil destekli gelsin 200 lira vermeyen ne olsun.
Biz Müşteriyiz biz parayız biz değerliyiz aklınızda bu olsun.
-
Playas haklı beyler boşuna kasmayın. sen beş milyonluk fin diline altyazı çekiyorsun da 80+ milyon Türk dilene mi yapamıyorsun ? fmyi türkçe yaptılar 13-14 iki oyunuda aldım acımadım. acımam da. görmek isteyen görür piyasayı. -
Lan adama gülerler oğlum hala diyorsun Türkçe dil desteği ne içiyorsunuz siz ya -
Sen adamdan özel üretim bir arabayi istemezsen o araba gelmez. Istersen adam tamam getirtirim der fakat teminat da ister. -
Ben Türkiye/İstanbul/Pendik'te yaşıyorum ve 1. Dünya ülkesiyim.
Sony Mp3 Player kullanıyorum(Dil destekli),Harman Kardon Ses Sistemim var,Multimedya sistemli Opel Vectra Aracım var (Türkçe)
Detayları Boşverelimde olay şu ;Amerikalıdan asla düşük değilim,Asla Yüksek değilim.Alım gücüm/Vaad edilen benim para kıymama yeterli değil.
Ve mümkünse Vectran var 50 lira oyuna veremio musun demeyin saçma olur
Daha fazla polemiğe girmicem ben şahsi görüşüm piyasada gerçekten 10 $ para verilecek oyun yok.(Bf4+Packlari dahil)
Türkçe oyunların kutularıda elimde mevcut.Dilimi ve rengime saygı duyan ve bununla birlikte beklentilerimi karşılayan her satıcı,üreticiye teşekkür eder,ürünlerini alırım,kullanırım tavsiye ederim.
-
-
Özel üretim değil ki bu dil dene şey ?
Zorunlu içeriktir.
Aracın direksiyon,Şanzımanıdır,Egr valfi,Vites dişlisidir.
Sunroof yada Bodykit değildir ki DİL. -
Sen yanlış ülkenin kordinatlarına bakıyorsun kardeşim benim sıkma canını.Tamam öyle kardeşim benim arabanda var tercihen arabası olan diye konun var çok güzel babanın parasıyla olmaz o işler canım benim Sen devam et sana oyunu almadın diye kimse ne seni takar ne ipler güzel kardeşim Almışsanda ne mutlu sana ne diyim yani sen kendini şuan Amerika ile de kıyaslayabiliyorsan hala zaten akıl var mantık var daha başka birşey diyemem ama sıkma canını Senin oyuna para verip vermemen adamları zaten ilgilendirmiyor bunu hala bugüne kadar anlayamadıysan bu kadar senede hiçbirşey mi öğrenemedin güzel kardeşim benim.
-
He yav he 1. dünya ülkesisin sen tamam oldu kardeşim valla gül gül öldürdün beni ya
edit: beni en azından dediğin gibi kapıya koymuyorlar ama seni hiç iplemiyorlar be güzel kardeşim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkovizyonnn -- 22 Mayıs 2014; 16:49:16 > -
birde diyorlar,vay efendim pcde herşey korsanmış o yüzden ps ve xbox oyunları daha çok satılıyormuş
nete 3 konsol arasında ilk düşünler ps ve xbox sisteme düşüyor
en geç pc'ye düşüyor
bu arada,oyunda Tr altyazı olsa direk alırdım,beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem,sanki korsan oyunlar sadece ülkemizde indiriliyor,korsanı bile en son biz indiriyoruz
bakınız;ets2 ve crysis tr çıktığı gibi hemen aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 22 Mayıs 2014; 16:55:36 > -
Senin hayatın boyunca kazanamayacağın parayı 5 senede ticaret ile kazandım koçum bana öğretme neyin ne olduğunu hadi az ötede oyna..Daha asgari yazmasını bilmiyorsun gelmiş burada bize vaaz veriyorsun nasıl iş yapılacağı konusunda.Mülakatla falan mı alıyorlar sizi foruma anlamadım ki Sana ciddi ciddi cevap yazmaya kasmayacağım hadi iyi günler sana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 22 Mayıs 2014; 16:58:13 > -
Aslan kuru sıkıya gerek yok.İş yerinde imla ile ugrasamam cokta fazla.Konuyu oraya imlaya cekmende gerçekten mutlu etti beni.Hadi sana güle güle çevremde gezinme (Sıkıntı yaparsa bünyende şikayet edebilirsin)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playas -- 22 Mayıs 2014; 17:00:38 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X