Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mozılla fırefox veya normal ınternetten sorun verıyor. gogıl cromeden yapın sorun sorun kalmaz
  • Vmancorna V kullanıcısına yanıt
    Baska bi kartla almayi denesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayrıca şu anda canlı yayın var:

http://www.twitch.tv/gamespot

ayrıca 2 saat sonra ign yayin yapacak.başladığı zaman link atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 22 Mayıs 2014; 19:02:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vmancorna

Tek çekim olarak devam etmek istiyor ama şu anda ödemeniz alınamıyor diyerek ana sayfaya atıyormuş. Aynı sorunu yaşayan bir kaç kişi var. Belli bir çözümü vardır diye detaya inmemiştim.
    Anlamışsınızdır umarım...

firefox ile aynı sorunu yaşadım, internet explorerda sorunsuz aldım
  • şunun bir de 1080p ultra pc gameplaylerini görseydik, kırpıldı mı kırpılmadı mı anlayalım.
  • toytonum T kullanıcısına yanıt
    5 gün önceden, çıkmış gibi oynamaya başladılar yani. Biraz izledim ama spoiler yemeyeyim diye kapattım artık. Bari ön yüklemesini açsalar ya yavaş yavaş inecek zaten hazır olurdu.
  • Uplay de oyunu indirdikten sonra yedeğini nasil aliyoruz?

• Çıkış videosu yayınlanmış.

• yardımlar için teşekkürler arkadaşlar. Başka kartla alabildi arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Çıkış videosu yayınlanmış.

yazık boşuna para vermişim.

bi şuna bak

http://www.youtube.com/watch?v=xU7WGAJPRRw

bide 2014 e. tühhh

• Ps4 ve Xbox One için spotculardaki yerini aldı oyun bizde beklemeye devam ediyoruz

• Şu videonun sonunda içten direksiyondan yönetim var arkadaşlar
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Aynen o özellik benim çok hoşuma gitti güzel birşey bence böyle açık dünya bir oyunda
  • Sistemime tam güvenemediğimden ilk önce torrentten çekicem baktım mediumda rahat oynatıyor orjinalini alıcam hemen.
  • şu oyunun sonu ne olacak çok merak ediyorum, ya efsane ya kestane, ortası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

şu oyunun sonu ne olacak çok merak ediyorum, ya efsane ya kestane, ortası yok

adam konuyu özetlemiş. çöp çıkacak. delüx almama rağmen diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadasdeadcanbe

quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

quote:

quote:

bakalım 4 gb ram yeticek mi

Valla her yerde 6 diye geçiyor, 8 diye geçtiğini de gördüm. Lakin yukarıda arkadaşın belirttiği gibi, optimizasyon çok kritik burada. Recommended sistemler, oyunun optimizasyonu iyi değilse genelde uçuk yazılıyor. Watch_Dogs'da böyle bir şey söz konusu değil. Ben oyunu iyi optimize ettiklerini düşünüyorum sırf bu yüzden. Bakalım, ben de açıkçası rizikolu bir sistemle ön sipariş ettim:

Fx 6300 / HD 7850 / 8GB Ram..

Umarım en azından High'da açabilirim oyunu.

ben torrentten indirip bir denerim oyunu.Eğer 35-40 fps alabilirsen satın alırım yoksa aşkımı kalbime gömer önüme bakarım

Aslında en mantıklısı buydu ama fiyat 23'ünde yükseleceği için ben risk almayı seçtim. Umarım yüzümüz kara çıkmaz.

Abi işte bu yüzden PC'ye ısınamıyorum, tak PS4'üne bak keyfine. Ahh ah.

haklısın ama konsolda da oyun pahalı hocam.Millet 155 liraya güzel fiyat diyor.Steam indirimlerinde falan 155 liraya kaç tane oyun alabiliriz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bakalım 4 gb ram yeticek mi

Valla her yerde 6 diye geçiyor, 8 diye geçtiğini de gördüm. Lakin yukarıda arkadaşın belirttiği gibi, optimizasyon çok kritik burada. Recommended sistemler, oyunun optimizasyonu iyi değilse genelde uçuk yazılıyor. Watch_Dogs'da böyle bir şey söz konusu değil. Ben oyunu iyi optimize ettiklerini düşünüyorum sırf bu yüzden. Bakalım, ben de açıkçası rizikolu bir sistemle ön sipariş ettim:

Fx 6300 / HD 7850 / 8GB Ram..

Umarım en azından High'da açabilirim oyunu.

ben torrentten indirip bir denerim oyunu.Eğer 35-40 fps alabilirsen satın alırım yoksa aşkımı kalbime gömer önüme bakarım

Aslında en mantıklısı buydu ama fiyat 23'ünde yükseleceği için ben risk almayı seçtim. Umarım yüzümüz kara çıkmaz.

Abi işte bu yüzden PC'ye ısınamıyorum, tak PS4'üne bak keyfine. Ahh ah.

haklısın ama konsolda da oyun pahalı hocam.Millet 155 liraya güzel fiyat diyor.Steam indirimlerinde falan 155 liraya kaç tane oyun alabiliriz

Hocam steam bakiye ile oyun alinir mi yani oyundan kazandiklarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 22 Mayıs 2014; 21:32:11 >

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.