Bildirim
Watch Dogs'a Para Verilir mi ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Para verilmeyecek oyun yoktur. -
Ver al kardeşim ama Biraz hata çok diyolar yinede tavsiye ederim sardı açıkçası beni -
Verilmez, fırlatılır -
quote:
Assassin2016
Para verilmeyecek oyun yoktur.
Doğru, para verilmeyecek oyun yoktur; az para vardır -
downgrade olayını takmıyacaksan para verilirquote:
Orijinalden alıntı: fukoxquote:
Assassin2016
Para verilmeyecek oyun yoktur.
Doğru, para verilmeyecek oyun yoktur; az para vardır -
verilmez, indir geçquote:
Orijinalden alıntı: Apoc
downgrade olayını takmıyacaksan para verilir
Alıntıları Göster -
verilmez bencequote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
verilmez, indir geç
Alıntıları Göster -
Ben oynayan biri olarak soyluyorum bayada ilerledim Para verilmez indirsen yeter -
online mod için verilir. single içinde verilir. hepsi için verilir. tavsiye de ederim. gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz ama sen yine de önce indir dene beğenirsen orjinal alıp online'a gel bekleriz. -
50-60 dolar verilmez, benim gorusum, ben 10 dolardan fazla vermem, oynayacak oyunun varsa yaz indirimini bekle 1 ay sonra 20-30 dolara düser. -
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.quote:
Orijinalden alıntı: parcali
50-60 dolar verilmez, benim gorusum, ben 10 dolardan fazla vermem, oynayacak oyunun varsa yaz indirimini bekle 1 ay sonra 20-30 dolara düser. -
Verilmezquote:
Orijinalden alıntı: TJ Requare
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
Alıntıları Göster -
Valla dostum far cry 3 u aldim.wacth dog dan cok daha guzel.agzimin suyu akti valla. -
60 liradan fazla vermeni önermem bu oyun için. Ana senaryo bitene kadar seni götürür. Ya da istersen Gta IV çıkana kadar takılabilirsin. Abarttıkları kadar kötü değil.quote:
Orijinalden alıntı: Esnaf_TV
Valla dostum far cry 3 u aldim.wacth dog dan cok daha guzel.agzimin suyu akti valla. -
bende bu konuyu düşünüyordum..quote:
Orijinalden alıntı: Psikotrex
60 liradan fazla vermeni önermem bu oyun için. Ana senaryo bitene kadar seni götürür. Ya da istersen Gta IV çıkana kadar takılabilirsin. Abarttıkları kadar kötü değil.
Alıntıları Göster -
Verilirquote:
Orijinalden alıntı: Hykr0
bende bu konuyu düşünüyordum..
Alıntıları Göster
Oyunu çok beğendim.GTA 2'den beri open world (şehir similasyonu) oyunları oynarım.GTA 3, Vice City, san andreas, 4 ve ek paketleri, 5 (hem online hem de hikayeyi bitirdim) hepsini oynadım.Ayriyetten sleeping dogs'u da bitirdim.Sleeping dogs'dan daha iyi bir oyun olduğu kesin.Sleeping dogs'a göre 4-5 artısı var
1) Araç kontrolleri çok daha iyi
2) Silah ve ekipman taşıyabiliyorsunuz
3) Bi yere gidip bişiler yiyip içebiliyorsunuz
4) Şehirle elektronik olarak bile olsa direk temasa geçip olacak olan olayları görebiliyorsunuz
5) Metro'lara binebiliyorsunuz
Watch dogs'un beğenmediğim yönleri
1) Şehir hayatı daha canlı olabilirmiş
2) Araçda korna, sellektör gibi ek özellikler olabilir
3) Araç kontrolleri çok daha iyi olabilir
4) Oyunda nadir de olsa çok kısa sürede fps düşüşleri olabiliyor
5) Şehrin arasından geçen kanal ve deniz de ki su efektleri daha iyi olabilir
6) Karakterimiz biraz daha sosyal olabilir ve biraz daha fazla insanla yada biraz daha fazla mekanla etkileşim kurabilir.Oyunda çok fazla yalnız
-
Bence verme hocam beklet paranı paşalar gibi geliyor gtaquote:
Orijinalden alıntı: DeepestSea
Verilir
Oyunu çok beğendim.GTA 2'den beri open world (şehir similasyonu) oyunları oynarım.GTA 3, Vice City, san andreas, 4 ve ek paketleri, 5 (hem online hem de hikayeyi bitirdim) hepsini oynadım.Ayriyetten sleeping dogs'u da bitirdim.Sleeping dogs'dan daha iyi bir oyun olduğu kesin.Sleeping dogs'a göre 4-5 artısı var
1) Araç kontrolleri çok daha iyi
2) Silah ve ekipman taşıyabiliyorsunuz
3) Bi yere gidip bişiler yiyip içebiliyorsunuz
4) Şehirle elektronik olarak bile olsa direk temasa geçip olacak olan olayları görebiliyorsunuz
5) Metro'lara binebiliyorsunuz
Watch dogs'un beğenmediğim yönleri
1) Şehir hayatı daha canlı olabilirmiş
2) Araçda korna, sellektör gibi ek özellikler olabilir
3) Araç kontrolleri çok daha iyi olabilir
4) Oyunda nadir de olsa çok kısa sürede fps düşüşleri olabiliyor
5) Şehrin arasından geçen kanal ve deniz de ki su efektleri daha iyi olabilir
6) Karakterimiz biraz daha sosyal olabilir ve biraz daha fazla insanla yada biraz daha fazla mekanla etkileşim kurabilir.Oyunda çok fazla yalnız
Alıntıları Göster
-
saçacak yer arıyosan ver tabiquote:
Orijinalden alıntı: AFSNKS
Bence verme hocam beklet paranı paşalar gibi geliyor gta
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Snow
saçacak yer arıyosan ver tabi
:)
Benzer içerikler
- shadow fight 3 promosyon kodu
- cs 1.6 silahı sağ ele alma
- oyun kaldırır mı testi
- cs 1.3
- cengizhan 2
- internetsiz pc oyunları
- dlss nedir
- fps oyunları
- resident evil 9
- deadlock ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X