Şimdi Ara

Watch Dogs Ertelenmiş(mi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Bu sonbaharın en heyecanla beklenen oyunlarından biri olan Watch Dogs artık bu ilkbaharın en heyecanla beklenen oyunlarından biri hâline geldi. Ubisoft yapımı serüven oyunu 2014 baharına ertelendi. Ubisoft bu ertelemenin sebebi olarak oyunun ihtiyaç duyduğuna kanaat getirdikleri ekstra cilaya harcayacakları vakti gösterirken şimdi açıklamalarını da uzun süre erteleyip ertelememe arasında kalmalarına bağladı. Firmanın yaptığı açıklamaya göre en nihayetinde onlar için kaliteli bir yapıp geç çıkmak, içlerine sinmeyen bir iş yapıp bu sonbahar raflarda olmaya ağır basmış. Tabii ki bu resmi açıklanan sebep olsa da dedikodu kulisleri iş yapmaya başladı. Bazıları Ubisoft'un bu ertelemesinin stratejik olduğunu düşünüyor. Özellikle Assassin's Creed IV: Black Flag ile birbirlerini nötrlemesinler diye Watch Dogs'un ertelendiği yüksek sesle söylenen komplo teorilerinden biri. "
    Bu yazıyı merlinin kazanı sitesinden aldım sizce bu adamlar haklı mı ?
    (Sadece PC versiyonu değil tüm versiyonları için geçerli)
     Watch Dogs Ertelenmiş(mi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satukby -- 15 Ekim 2013; 22:27:30 >

• bsc yaptı haberini 6 ay ertelendi oyun
  • Bilgisayarimi kasardi zaten oyun uzulmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal, şaşırmadım. GTA V'in 2 günde 1 milyar dolar gelir elde etmesi Ubiyi oyuna başlamadan nakavt etmiş. Daha çok çalışmaları lazım çok.
  • Oyuncuların Gta 5 etkisinden kurtarmak için yapılmış bir stratejimi desem sinmemi desem en iyisi ben 1-2 yıl kadar los santosta takılmaya devam edeyim
  • Gta 5 i görünce geri vites ama pc için merakla beklediğim oyunlardan birisi watch dogs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheitank

Gta 5 i görünce geri vites ama pc için merakla beklediğim oyunlardan birisi watch dogs

Çıkar çıkmaz alacağım oyundu Teknosa'da ön siparişte vardı alacaktım iyi ki almamışım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunun Türkiye fiyatına bu ertelemenin etkisi ne olacak merak ediyorum. Şu an ön sipariş fiyatı Aral da peşin 75 TL (12 taksit 83.25 TL) Vatanda karta göre 12 ile 10 taksit 65 TL idi.

Fiyat ciddi şekil de artarsa sanırım çok büyük tepkiler olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satukby

quote:

Orijinalden alıntı: sheitank

Gta 5 i görünce geri vites ama pc için merakla beklediğim oyunlardan birisi watch dogs

Çıkar çıkmaz alacağım oyundu Teknosa'da ön siparişte vardı alacaktım iyi ki almamışım :)

Hocam watch dogs a öneri olarak sleeping dogs u öneririm gta 5 ve watch dogs gelene kadar oynarsın müthiş bir oyun çok hoşuma gitti ki hikayede güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gta 5 varken gerisi bos sise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta5 ten tirstilar tabi. Normaldir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA 5'in aldığı olumlu tepkiden sonra pazarlamada başarısız olmamak için erteledikleri doğru.

GTA 5'in üzerinin soğumasını bekliyorlar, inşallah dedikleri gibi oyunu geliştirir, yan gelip yatmazlar da bizde eli yüzü düzgün bir şeyler oynarız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.