|
WATCH_DOGS | Türkçe Doku Çalışması | Dokular Tamamlandı - Videolar Sorunlu [ASKIDA] (5. sayfa)
-
-
Yeni ekran görüntüleri ekleme, yüzde veya bitiş tarihi verme şansın var mı?
-
hocam siz yazmasanız hiç girip kontrol etmeyecektim. mesajı göndere basmamışım taslak olarak kalmış. kafa durdu iyice :)
-
emeğinize sağlık ..kolay gelsin
-
Çok güzel duruyor. Ellerinize sağlık. Yamanın yapılmasının imkansız olduğu söylendiği zamanları hatırlıyorum. Şimdi ise altyazı bile yetmiyor :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: WesterLandXhocam siz yazmasanız hiç girip kontrol etmeyecektim. mesajı göndere basmamışım taslak olarak kalmış. kafa durdu iyice :)
Merakla bekliyoruz. :)
-
Watch Dogs 2018 Natural & Realistic Lighting + Pure E3 Graphics Mod 4K!
böyle bir mod var bunu kursak çakışma felan olurmu doku yamasında acaba ?
-
@WesterLandX Arkadaşım mükemmel bir çalışma olmuş bu Oyunu bana 3. kez bitirteceksin
-
quote:
Orijinalden alıntı: BodyBeast@WesterLandX Arkadaşım mükemmel bir çalışma olmuş bu Oyunu bana 3. kez bitirteceksin
Ben daha bitirmedim çalışmanın bitmesini bekliyorum. :D :)
-
Valla mükemmel olmuş,
ben oyunu bitirmeden silmiştim sevmemiştim, ama oynayanlar için güzel bir çalışma olmuş, eline sağlık.
-
Yüzde güncellendi.
-
Yama içerisinde kendi derlemiş olduğum grafik modu da olacak. Ekstra bir mod kurmanıza gerek yok.
-
zamanında türkçe yaması olmadığı için oynayamamıştım..sayenizde oynarım artık.teşekkürler kolay gelsin
-
teşekkürler takipteyim
-
Reis ne zaman çıkacak yama tarih verebilir misin
-
Hiç oynamam dediğim oyunu oynattıracak bana bu yama. Gerçekten mükemmel bir çalışma. Kolay gelsin. Sabırsızlıkla bekliyorum.
-
Daha çıkmadı mı, çok yavaş gidiyor. Bizi mi kandırıyor acaba arkadaş.
-
Ben bir şey demedim ki zaten.
Eğer bir kullanım hakkı varsa ubi'dir dedim hepsi bu. :)
Ücretsiz yapılan bir yamaya da ubi bir şey demez zaten.
-
Eline koluna sağlık. Ben bir daha oynamam oyunu ama görünce çok sevindim. İnşallah ilerde yeni oyunlara da yaparsın bunu.
-
ÇAKTIRMAAAAAA...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X