Şimdi Ara

Watch Dogs Türkçe Yama (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
5
Favori
106.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle teşekkürler. Bu yamanın çıkmasını canı gönülden istiyorum,ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum.Oyunu yükledim ama çok az oynadım ve İnşallah sayenizde Türkçe olarak oynayacağım...
  • O kadar kötü oyunların yamaları yapılıyorki şu oyuna neden bi el atmazlar anlamıyorum,illaki güncelliğini yitirip üzerinden 2 senemi geçmesi gerekiyor yama çıkması için.
  • Zor bir işe girişmişsiniz. Şimdiden emeğinize sağlık. Umarım %100 TR yama ile sonuçlanır
  • oksijen78 O kullanıcısına yanıt
    Oyunun dil dosyaları açılamıyordu.o yüzden Türkçe yama yapılamıyor.ama son zamanlarda bir kaç gelişme oldu.konuyu baştan sona okursanız anlarsınız demek istediğimi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkzenk

Altyazı indexlerini yazcak arkadaşlar. aranıyor bir kaç çeviri sitesi bizden yardım istedi ler ama hiç birine yardım etmeyecek DARKMED sebep reklam yapıyorlar.
    Neyse Konuya geleyim.

Malum Dosya Encode edildi yağni açıldı.
    http://sniperelitev2mods.blogspot.com/2014/09/watch-dogs-turkce-yama-index-injector.html

7 Milyondan Fazla Diyalog var bunların saniyeleri önemli bu saniyeleri yerleştircek arkadaşlar bana özelden ulaşsın. Çıkacak yama ismi fark etmicek emeği geçen herkes yapmış olarak gözükcek. Veya Bu işi çeviri yapacak sitelerede öğrete biliriz bir video ile ama onlara yarar siz nasıl diyorsanız öyle yaparız. Sonuçda yamanın hızlı çıkması için baya bi arkadaş lazım. Eğer sizden bir ses çıkmazsa videoları ekliycem

Bilginize.

Eger program ile cikardiysaniz, cikmis dosyadan ornek koyun da soylediklerinizi kanitlatin. Kusura bakmayin ama su an dedikleriniz gercekci gelmiyor. Oyun icinden tek tek aliyorsan kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: celikeins

quote:

Orijinalden alıntı: cenkzenk

Altyazı indexlerini yazcak arkadaşlar. aranıyor bir kaç çeviri sitesi bizden yardım istedi ler ama hiç birine yardım etmeyecek DARKMED sebep reklam yapıyorlar.
    Neyse Konuya geleyim.

Malum Dosya Encode edildi yağni açıldı.
    http://sniperelitev2mods.blogspot.com/2014/09/watch-dogs-turkce-yama-index-injector.html

7 Milyondan Fazla Diyalog var bunların saniyeleri önemli bu saniyeleri yerleştircek arkadaşlar bana özelden ulaşsın. Çıkacak yama ismi fark etmicek emeği geçen herkes yapmış olarak gözükcek. Veya Bu işi çeviri yapacak sitelerede öğrete biliriz bir video ile ama onlara yarar siz nasıl diyorsanız öyle yaparız. Sonuçda yamanın hızlı çıkması için baya bi arkadaş lazım. Eğer sizden bir ses çıkmazsa videoları ekliycem

Bilginize.

Eger program ile cikardiysaniz, cikmis dosyadan ornek koyun da soylediklerinizi kanitlatin. Kusura bakmayin ama su an dedikleriniz gercekci gelmiyor. Oyun icinden tek tek aliyorsan kolay gelsin.

Yazdıktan sonra ortadan yok olunması, şu yazmış olduğunuz soruya bile cevap verilmemesi benide aynı düşünceye itti.. Amacın tamamen reklam olduğunu düşünmeye başladım.. Bu oyunun çevirisi hiç olmayacak sanırım söylenenler hep havada kalıyor..

• Anlaşıldı bu da tırt çıktı kaç günden beri ses seda yok.Çıkmayacak yama için ne diye insanları ümitlendiriyorsun arkadaşım...
  • herhangi bir gelişme yok.çıkmayacak galiba
  • Gidişat ne alemde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

Gidişat ne alemde?

umut yok gibi
  • aslın da hepimizin yapması gereken toplanıp bir ceviri sayfasına baş vurmamız fazla kişi olursak el mahkum yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin_uyku -- 6 Ekim 2014; 18:24:55 >
  • ALPxxx2 A kullanıcısına yanıt
    Gerçekten zahmetli bir iş, yapanın eline sağlık. Herhangi bir yama çalışması da olmadığından dolayı ara ara buraya bakmak gayet faydalı olacaktır. Teşekkürler.
  • bu oyuna Türkçe yama yapılabileceğini hiç zannetmiyorum
  • Ben de ümidi kestim gayri
  • türkçe oyun oynamak cok güzel ben hitman absolution da oynadim :) watchdogsta cikarsa iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyusufg

Ben daha önce oyunceviride çalışmıştım. Ekibim hazır yamayı bağımsız olarak yaparız.

Oyunçevirinin eski üyelerindenim,nick'in neydi belki tanışıyoruzdur.
  • ses yok mu hiç, haber verebileceğim eğer dosyalara ulaşıldıysa.
  • Tadı çıkmıyor ingilizce zayıf olunca, Türkçe alt yazı şart en azından Gta 5 pc çıkana kadar idare ederdi bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42barış83

Tadı çıkmıyor ingilizce zayıf olunca, Türkçe alt yazı şart en azından Gta 5 pc çıkana kadar idare ederdi bizi

ONA da 27 ocak 2015 deniyor maalesef..yoksa senle aynı fikirdeyim dostum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SÜPER!!! bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.