Şimdi Ara

Watch Dogs Türkçe Yama (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
5
Favori
106.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEKLİYORUZ AMA ÜMİTLİ DEĞİLİM ÇOK BİR İKİ KİŞİYLE OLMAZ
  • umarım en kısa sürede çıkar yapan arkadaşlara kolay gelsin
  • Galiba yalan oldu yama falan geçiş olsun
  • Yahu yokmu bi yiğit şu yamayı yapabilecek
  • Dil dosyalarını açma konusunda tecrübeli programcı bir arkadaşa göre bu konu sahte ve dil dosyalarının açılması imkansıza yakınmış

Bahsi geçen konu
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=99215980

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 7 Kasım 2014; 13:20:21 >
  • oyunu bitirdim.
    sıfır hile ile.
    çok zevkliydi.
    bazı hacklemeler canımı sıktı zorladılar ama heyecanlı ve eğlenceliydi.
    bu arada oyun tam bir illumunati yapımı.
    her yerinden illumunati akıyor.
    hatta hacklendiğim esnada ekrada saliselik semboller bilinç altına sağlam yüklemesi yapılıyor.
    geyik kafası şeklinde adamlar filan var onlarda sembolik şeyler.
    hacker kız arkadaşımızın göğüs dekontesinin ortasında piramit içinde göz var malüm dolarda olandan.
    oyun güzel çünkü illumunati destek vermiş.
    illumunatinin destek verdiği herşey nefsimize iyi gelir ve bizi günaha ve vakit kaybına sürükler.
    rihanna - britnet spears - beyonce - jeniffer lopez - nicky minaj - lady gaga v.s. kliplerini izleyin anlarsınız zaten :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mentalpanda

süper haber oyunçevirinin eline bırakmadınızya helal olsun :D

• bekliyoruz......
  • Hala çıkmadı mı ??
  • Umut yok oyun çevirisi gelene kadar ben bitirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be şu oyuna yama yapılamadı ya yazık oldu türkçe oynanması gereken oyunlardandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksijen78 -- 11 Aralık 2014; 20:13:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

quote:

Orijinalden alıntı: gyusufg

Ben daha önce oyunceviride çalışmıştım. Ekibim hazır yamayı bağımsız olarak yaparız.

Oyunçevirinin eski üyelerindenim,nick'in neydi belki tanışıyoruzdur.

Ben o arkadaşın doğruyu söylediğine inanmıyorum maalesef...
  • Fifa naber,neler yapıyorsun.
    Bu konuyu da unutmuşum,bir cevap'ta gelmedi zaten.Doğruyu söylemediğine derken ekibi olduğuna mı.
  • quote:

Fifa naber,neler yapıyorsun.
    Bu konuyu da unutmuşum,bir cevap'ta gelmedi zaten.Doğruyu söylemediğine derken ekibi olduğuna mı.

Bir zamanlar oyunçeviri'de olduğuna inanmıyorum, onu söylemek istedim :) Napiyim dostum çalışıyorum bu aralar. Sen nasılsın, napıyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FifaNetworkTR

quote:

Fifa naber,neler yapıyorsun.

Bir zamanlar oyunçeviri'de olduğuna inanmıyorum, onu söylemek istedim :) Napiyim dostum çalışıyorum bu aralar. Sen nasılsın, napıyosun?

Anladım.Ben de ne yapayım aynen çalışmaya devam aynı şekilde.Ne yaptığıma gelince,çeviri sitelerini takip ediyorum,yeni çıkan yamalara bakıyoruz.Sizin site ne oldu,çeviriler devam ediyor mu?
  • 6 ay önceki konu bir heveslendim dedim çıkmıştır artık ama ne göreyim olmamış.
    Yok mu şu işe el atacak bir hayır sever.
    Bu oyun yapımcıları da iyice kıllığına üzerimize oynuyorlar.
    Norveççe var, Slovakça var Türkçe yok ayıp yahu.
    3 milyon kişi ya konuşur ya konuşmaz dilleri ekliyorlar 200 milyon insanın konuştuğu dili koymuyorlar.
  • Hala yok yok yok
  • Gelişme yok herhalde :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Gelişme yok herhalde :(

Bunu yaparsa anca Techno Game yapar, adamlar Sleeping Dogsu açtı oda açılamıyordu.. Bi umut uzun vadede sürprizlerini bekliyoruz bizde
  • Bioshock 1'e bile yıllar sonra Türkçe altyazı geldi. Elbet bu tarz efsane oyunlarında altyazısı gelecektir. Ama 3 ama 5 yıl sonra...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.