Şimdi Ara

Watch_Dogs Yardım :D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle konu yanlış yerdeyse özür dilerim

Ben Watch_Dogs'u bitirdim.Ama şu bize (yani Aiden'a) denilen vigilante lafının ne oldugunu pek anlamadım.İngilizcem var ve benim bildiğime göre ingilizcede vigilante diye bir kelime yok "vigilant" diye bir kelime varki oda uyanık demek. Şu vigilante'nin ne oldugunu söylerseniz sevinirm :) ben cok takarım öyle şeylere :)

Dipnot:Bence Watch_Dogs son zamanlarda çıkan oyunlar arasında en iyisi (gta5 den bile ) :)

• baranq081 B kullanıcısına yanıt
    Vigilante: Kanunlara uymadan kendi fikrine göre düzeni sağlamaya çalışan kişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Vigilante: Kanunlara uymadan kendi fikrine göre düzeni sağlamaya çalışan kişi

Yani?

Bumuydu bütün oyun boyunca bize vigilante felan dediler. Bu oyundaki anlamımı yoksa normal kelime anlamımı?
  • NOT'una cevap veriyim bahsettiğin şeyi bende bilmiyordum çünkü. Watch Dogs'ta bence biraz özgürlük kısıtlaması var o yüzden GTA5 diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

NOT'una cevap veriyim bahsettiğin şeyi bende bilmiyordum çünkü. Watch Dogs'ta bence biraz özgürlük kısıtlaması var o yüzden GTA5 diyorum.

görüşüne saygım var ama;
    Yav arkadaşım gta5 te özgürlük dediğin şey nedir ? boş boş şehirde dolaşıyorsun tamam watch dogs ta ucak felan kullanıp denize giremiyorsun (giriyorsunda denizaltı felan yok) ama gta 5 tede bunları yapınca pekde bişey olmuyor bomboş bir denize giriyorsun ve bombos bir havada geziyorsun. tamam harita çok buyuk ama sadece haritanın 5 te biri şehir gerisi çöl , dağ bayır ki dağada çıkınca direk puma ısırıyor :D başıma kaç kere geldi.Gta 5 den çok şey bekliyordum ama vasat bir oyun cıktı malesef ve sadece özgürlük olarakda değil söyleyecek çok seyım var ama laf uzamasın :D . Yorum attığın için teşekkür ederim kardeşim. bu senin görüşün tabi renkler ve zevkler...

• quote:

Orijinalden alıntı: baranq081

quote:

NOT'una cevap veriyim bahsettiğin şeyi bende bilmiyordum çünkü. Watch Dogs'ta bence biraz özgürlük kısıtlaması var o yüzden GTA5 diyorum.

görüşüne saygım var ama;
    Yav arkadaşım gta5 te özgürlük dediğin şey nedir ? boş boş şehirde dolaşıyorsun tamam watch dogs ta ucak felan kullanıp denize giremiyorsun (giriyorsunda denizaltı felan yok) ama gta 5 tede bunları yapınca pekde bişey olmuyor bomboş bir denize giriyorsun ve bombos bir havada geziyorsun. tamam harita çok buyuk ama sadece haritanın 5 te biri şehir gerisi çöl , dağ bayır ki dağada çıkınca direk puma ısırıyor :D başıma kaç kere geldi.Gta 5 den çok şey bekliyordum ama vasat bir oyun cıktı malesef ve sadece özgürlük olarakda değil söyleyecek çok seyım var ama laf uzamasın :D . Yorum attığın için teşekkür ederim kardeşim. bu senin görüşün tabi renkler ve zevkler...

Dostum Watch Dogs'ta girebildiğin bina, mekan yok neredeyse hepsi kilitli. Yani bana göre hem Watch Dogs hem GTA V beklentileri karşılayamadı.

• quote:

quote:

quote:

görüşüne saygım var ama;

Dostum Watch Dogs'ta girebildiğin bina, mekan yok neredeyse hepsi kilitli. Yani bana göre hem Watch Dogs hem GTA V beklentileri karşılayamadı.

Son dediğine katılıyorum Watch Dogs ve GTA V de beklentileri pek fazla karşılayamadı yani ben daha çok hikaye odaklı oyuncu oldugum için hiç ugrasmıyorum FreeRoam'la.ayrıca farkındamısınız bilmiyorum ama gta v bence ps3 ve xbox 360 da tam içindekını vuramadı çunku oyunu cok aceleye getırdıler sırf ps3 ve xbox360 sattırtmak ıcın yenı konsollar gelmeden oyunu aceleye getırıp sundular ve oyun sorunlu ve buglu cıktı: texture'ların sonradan yuklenmesı (kovalamaca görevlerınde sınırımı cok bozdu)
    oyunun takılması ve grafiklerın beklenenden az olması bunun ispatı ps4 xbox one ve pc de görecegız asıl GTA V 'i

Konu cok saptı :D soruma baska yanıtı olan :) ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Watch Dogs (2014) [ANA KONU]
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gta V te yapcak prk bişi yok ya oyunun ruhu boş eskiden gta oynardım ama vşce city ve san andreasta ruh aldım gta 3 en ruhsuzuydu bana göre gta ıv te grafik motoruyla çok eğlendim ama gta v ne bilim çok sade geldi geziyorsun çatışıyotsun ama ayrıntı yok bence oyunda misal hitman serisi ayrıntı çoktur ya anahtarı kapı üstünde unutandan çalarsın ya da pencereden pencereye atlarsın oyunlardaki ayrıntılar güzeldir.Gta v te hayvan ayrıntıları ve ıslanma ne bilim benzin deposunu boşaltınca arabanın yanmaması gibi güzeldi ama ben daha çok bekliyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet dostum oyundaki anlamıyla kelime anlamı aynı. Dikkat edersen görev dışında oyunda suçluları biz durduruyoruz, polis değil.
  • arkadaşlar bende watch dogs indireceğim ama herkes çok kötü diyor. dolaşma falan yok mu oyunda ? yanı sadece gorev mı yapıyoruz ? farcry3 teki gibi gezebiliyor muyuz ?
  • White0F kullanıcısına yanıt
    Gezebiliyorsun tabii ki oyun açık dünya.

• quote:

Orijinalden alıntı: White0F

arkadaşlar bende watch dogs indireceğim ama herkes çok kötü diyor. dolaşma falan yok mu oyunda ? yanı sadece gorev mı yapıyoruz ? farcry3 teki gibi gezebiliyor muyuz ?

YOK ARTIK!!!!!!!!!! OLAMAZZZ OLAMAZZZZ

Kardeşim watchdogsta gezme yok oyun aslında köpek similasyon oyunu ve oyunda sadece tır sürüp nakliye yapabiliyorsun

• herkes oyunda serbest gezme dolaşma yok diyordu. ve dalga geçecek yer mi arıyordun ? insan gibi soru sorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Evet dostum oyundaki anlamıyla kelime anlamı aynı. Dikkat edersen görev dışında oyunda suçluları biz durduruyoruz, polis değil.

Teşekkür ederim herşey açıklık kazandı :)

Ve evet oyun harika White0F ama indirmenizi değil almanızı tavsiye ederim sonucta adamlar emek veriyor ve ps4 ünüz varsa onda oynayın pc de nasıl görünüyor bilmiyorum ama ps4 te cok iyi...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

görüşüne saygım var ama;

Son dediğine katılıyorum Watch Dogs ve GTA V de beklentileri pek fazla karşılayamadı yani ben daha çok hikaye odaklı oyuncu oldugum için hiç ugrasmıyorum FreeRoam'la.ayrıca farkındamısınız bilmiyorum ama gta v bence ps3 ve xbox 360 da tam içindekını vuramadı çunku oyunu cok aceleye getırdıler sırf ps3 ve xbox360 sattırtmak ıcın yenı konsollar gelmeden oyunu aceleye getırıp sundular ve oyun sorunlu ve buglu cıktı: texture'ların sonradan yuklenmesı (kovalamaca görevlerınde sınırımı cok bozdu)
    oyunun takılması ve grafiklerın beklenenden az olması bunun ispatı ps4 xbox one ve pc de görecegız asıl GTA V 'i

Konu cok saptı :D soruma baska yanıtı olan :) ...

Arkadaşın dediğine tamamen katılıyorum GTA V Ps3 ve Xbox360 Sattırtmak için bu kadar erken cıktı pc versıyonunda gorucegiz...

• Konu uzuyooor kilitlense iyi olacaaaak arkadaş cevabını almış zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.