Şimdi Ara

Watchmen (2009) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
2
Favori
16.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrar izledim. Gerçekten harika bir film. Winter Soldier ile birlikte en sevdiğim süperkahraman filmi. Vasatın altı bir gişe yapması da gerçekten üzücü. Şu Transformers filmleri bile 1 milyarı geçtiyse bu filmin 2 milyarı zorlaması lazımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Tekrar izledim. Gerçekten harika bir film. Winter Soldier ile birlikte en sevdiğim süperkahraman filmi. Vasatın altı bir gişe yapması da gerçekten üzücü. Şu Transformers filmleri bile 1 milyarı geçtiyse bu filmin 2 milyarı zorlaması lazımdı.

Çok uzun hocam ben sahnelerin cogunu geçe geçe izledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi bu film bi de BvS. Keske tum super kahraman filmleri boyle olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

Bi bu film bi de BvS. Keske tum super kahraman filmleri boyle olsa

+sonsuz. Keşkeeee
  • 3.5 saatlik süresinden korkup bunu insan izleyecek diye hep izlemekten vazgeçmiştim ama bu kadar iyi bir film olduğunu bilmiyordum. Coen kardeşler süper kahraman filmi çekse nasıl olurdu diye düşünülse böyle bir şey olurdu herhalde. Noir film sevenleri mest eden bir yapısı var. Böyle süper kahraman filmine can kurban. Müzikler de çok iyiydi. Malin Akerman ve Carla Gugino'da güzellikleriyle ayrı yerden vuruyor.

Herkes öldürür sevdiğini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

3.5 saatlik süresinden korkup bunu insan izleyecek diye hep izlemekten vazgeçmiştim ama bu kadar iyi bir film olduğunu bilmiyordum. Coen kardeşler süper kahraman filmi çekse nasıl olurdu diye düşünülse böyle bir şey olurdu herhalde. Noir film sevenleri mest eden bir yapısı var. Böyle süper kahraman filmine can kurban. Müzikler de çok iyiydi. Malin Akerman ve Carla Gugino'da güzellikleriyle ayrı yerden vuruyor.

Herkes öldürür sevdiğini.

/>

Ben de zamanında bu filmi izlemiştim de 3.5. saat değildi. 2-2.5 saat filandı diye hatırlıyorum. IMDb'de 2 saat 42 dakika diyor.

• film ilk çıktığında izlemiştim.izlemeden önce tesadüf bir kaç yorum okumuştum.çok sıkıcı gereksiz saçma sapan bu n biçim kahramanlık filmi gibi yorumları görünce herhalde film vasat dedim kendi kendime.ama filmi izleyince hayran kalmıştım.sonra bir daha izledim.gerçekten tarzının en nadide yerinde kendine yer eden başyapıttır.
    böyle bir film çeken adam sonra gidiyor batman ve supermani çekiyor ve hayal kırıklığı.
  • Ben bu filmi niye beklettim ki arkadaş. Ne güzel ne harika bir filmmiş. İnsanı duygudan duyguya sürüklüyor.
    Komedyen öldüğünde iyi olmuş demiştim ama sonlara doğru onunda karakterinin iyi olduğunu anladım.

Rorschach karakteride onu oynayan adamda harika oynamış. Gerçekten iyi seçimler. Tarafım ondan yana tabiiki. Süper kahraman filmi olmasa son bir kaç sahnesi ağlatır.

Zack Snyder'ın en beğendiğim işi olmuş. Ama oluncada olmuş yani.

10/9.2. İzlemeyen,erteleyen var ise izlesin. Her dakikasına değiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 2 Nisan 2017; 8:42:18 >
  • bana göre dc evreninde dark knight'tan sonra çıkmış en iyi film. jackie haley'de rorschach karakterini çok iyi oynamış. sesine hayran kaldım.
  • Geçenlerde 2. defa izledim bu filmi. Rorschach, Dr. Manhattan ve Comedian karakterleri muhteşem gerçekten. Laurie ve annesi Sally de efsane
  • Beyler filmi yeni izledim. Rorschachin maskesi varya kara lekeler sürekli degisiyo. O maskenin özelligi nedir nasil degisiyo lekeler? Bide rorschachin gücü yok deme?

• KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    rorschach aslında mürekkep lekesi testini bulan adamın adı.maskede de ona benzer şekiller oluşuyor.

çizgi romanda 2 zar arasında sıvının ile lav lambası gibi akması şeklinde açıklanmış,zack snyder boyanın bezde hareket etmesi şeklinde yapmış.
    https://www.popularmechanics.com/technology/gadgets/a12254/4307536/

benzerini yapanlar var youtubeda bu arada

süper gücü yok bildiğim kadarıyla
  • solidsnake99 kullanıcısına yanıt
    Sagol anladim :)

• Filmde komedian adlı kötü kahraman karakter ağlıyorduya neden ağlıyordu bilen var mı?
    Filme ileri geri tekrar baktım, bu kadar kötü olan birisini ne ağlatır diye, zeki olan kahraman mavi karakteri kötü göstermek için onun etrafındaki insanları kanser yapmış, komedian buna ağlıyormuş. Ya bu komedian denen adam tecavüzcü, kaç kere çocuk öldürmüş, insanları yakan birisi, bu adam hiç sevmediği birinin etrafındakiler kanser oldu diye ağlar mı, film işte böyle poktan saçma senayorlu bir film...

2009 yılında DCden büyük umutlarla izlediğimde on üzerinden 2puan vermişim imdbde.
    ÇÜNKÜ;
    *Filmle alakasız aptal müzikler
    *Süper büyük konu, çizgiroman evreni, ütopya süper ama işleyiş berbat
    *Süperkahramandan ziyade süpersalak filmi, herhangi bir süperkahramanlık yok filmde, eski zamanlarda süperkahramanlar emekli olmuş falan onların sahneleri zaten yok, şimdikilerde kötülerle savaşmıyor. Kötü yok filmde, bi pok araştırıyorlar, 5-6kişi var, meğersem olayları yapan kendilerini öldürmeye çalışan, bu 5-6 arkadaştan biriymiş, amacıda süperkahramanlar ölürse DÜNYAYA barış gelecekmiş. Hatta bu zeki adam barış uğruna dünyanın büyük şehirlerine kuantum bombası atıyor, 15milyon insan öldürüyor, amacı dünyada barış getirmek, bu kadar saçma sapan bir film. Resmen watchmen in ütopyasına edilmiş film. Bu film crihtopher in elinde olsaydı, o kadar keyif alırdıkki.
    *Hem senaryo hemde yönetmenin giriş gelişme anlatma sahneleri berbat ötesi, en fazla 2 puan. Oda wathmen in derin konusundan dolayı.
    *her yerde ama heryerde kötü olan komedian denen adamdan bahsedilmesi o kadar iğrenç ediyorki filmi, birde şeyi anlamamıştım, mavi erkek karakterin sevgilisinin babası komedian denen adammış, kız buna bu adama hayrandı, babası olduğunu öğrendiğinde çok üzüldü, çok kötü oldu, o olmasın falan demişti, o komediangerizekalı adam kendi kızıyla yattımı ne oldu anlayamadım. Zaten annesine zorla saldırmıştı seks için, başkaları kadını kurtarmıştı, bu kadın başkasıyla evliyken gitmiş, kendisine saldıran komedian denen hıyarla seks yapmış salak bilerek tek gecelik sonra bu kızı doğurmuş, o kızlada adam bilmeden seks mi yaptı anlamadım, film boktan..
    *Süperkahramanlar, kötü süperkahraman komedian için ölünce üzlüyorlar. Bu komedina denen adam tecavüzcü, maganda, insanları öldüren, yangın silahıyla yakıp kül eden bildiği süperkötü birisi. Ama bu salak 5-6 kişilik sözde süperkahraman komedian öldüğü için üzülüyor, böyle saçma sapan bir senaryosu var.

*Ha birde karakterleri hiç anlamıyorsun, çoğu sanki süper güçleri varmış gibi aslında bildiğin düz insan, ne dövüş eğitimi almış, ne bir şey, nasıl süperkahraman oluyorsa, her yönden karakterlerde anlatılmadığı için daha bi saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 28 Kasım 2019; 1:16:3 >

• ben sinemada seyretmiştim bu filmi. salonda film ara verince benim önümde oturan genç telefonda arkadaşına filmde bir kopil var şeyi sallana sallana yürüyor işte demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .i.

Filmde komedian adlı kötü kahraman karakter ağlıyorduya neden ağlıyordu bilen var mı?
    Filme ileri geri tekrar baktım, bu kadar kötü olan birisini ne ağlatır diye, zeki olan kahraman mavi karakteri kötü göstermek için onun etrafındaki insanları kanser yapmış, komedian buna ağlıyormuş. Ya bu komedian denen adam tecavüzcü, kaç kere çocuk öldürmüş, insanları yakan birisi, bu adam hiç sevmediği birinin etrafındakiler kanser oldu diye ağlar mı, film işte böyle poktan saçma senayorlu bir film...

2009 yılında DCden büyük umutlarla izlediğimde on üzerinden 2puan vermişim imdbde.
    ÇÜNKÜ;
    *Filmle alakasız aptal müzikler
    *Süper büyük konu, çizgiroman evreni, ütopya süper ama işleyiş berbat
    *Süperkahramandan ziyade süpersalak filmi, herhangi bir süperkahramanlık yok filmde, eski zamanlarda süperkahramanlar emekli olmuş falan onların sahneleri zaten yok, şimdikilerde kötülerle savaşmıyor. Kötü yok filmde, bi pok araştırıyorlar, 5-6kişi var, meğersem olayları yapan kendilerini öldürmeye çalışan, bu 5-6 arkadaştan biriymiş, amacıda süperkahramanlar ölürse DÜNYAYA barış gelecekmiş. Hatta bu zeki adam barış uğruna dünyanın büyük şehirlerine kuantum bombası atıyor, 15milyon insan öldürüyor, amacı dünyada barış getirmek, bu kadar saçma sapan bir film. Resmen watchmen in ütopyasına edilmiş film. Bu film crihtopher in elinde olsaydı, o kadar keyif alırdıkki.
    *Hem senaryo hemde yönetmenin giriş gelişme anlatma sahneleri berbat ötesi, en fazla 2 puan. Oda wathmen in derin konusundan dolayı.
    *her yerde ama heryerde kötü olan komedian denen adamdan bahsedilmesi o kadar iğrenç ediyorki filmi, birde şeyi anlamamıştım, mavi erkek karakterin sevgilisinin babası komedian denen adammış, kız buna bu adama hayrandı, babası olduğunu öğrendiğinde çok üzüldü, çok kötü oldu, o olmasın falan demişti, o komediangerizekalı adam kendi kızıyla yattımı ne oldu anlayamadım. Zaten annesine zorla saldırmıştı seks için, başkaları kadını kurtarmıştı, bu kadın başkasıyla evliyken gitmiş, kendisine saldıran komedian denen hıyarla seks yapmış salak bilerek tek gecelik sonra bu kızı doğurmuş, o kızlada adam bilmeden seks mi yaptı anlamadım, film boktan..
    *Süperkahramanlar, kötü süperkahraman komedian için ölünce üzlüyorlar. Bu komedina denen adam tecavüzcü, maganda, insanları öldüren, yangın silahıyla yakıp kül eden bildiği süperkötü birisi. Ama bu salak 5-6 kişilik sözde süperkahraman komedian öldüğü için üzülüyor, böyle saçma sapan bir senaryosu var.

*Ha birde karakterleri hiç anlamıyorsun, çoğu sanki süper güçleri varmış gibi aslında bildiğin düz insan, ne dövüş eğitimi almış, ne bir şey, nasıl süperkahraman oluyorsa, her yönden karakterlerde anlatılmadığı için daha bi saçma.
    sanırım film hakkındaki fikirlerimi oturup yazsam ve bütün yazdıklarımı tam tersine çevirsem aşağı yukarı buna benzer bir yazı çıkardı..

• ben sırf dizi için izleyeceğim, 3.5 saat olan versiyonu mu izlemek lazım? çok uzun geldi.
  • Boş karakterlerle dolu boş bir evrenin boş bir filmi...Bir de bunu dark knight ile kıyaslayanlar olmuş

• Filmi yeni izledim, güzel film. Hikaye biraz daha iyi olabilirmiş.

• .i. . kullanıcısına yanıt

Kardeşim bu filmi sıkıntıdan tekrar izledim ve yazdıkların aşırı komik geldi. Yüzeysel ve aslında matematiksel olarak birbirini tekrarlayan yeni nesil DC ve Marvel filmlerinden bıkmış birisi olarak 2009 yapımı olan bu film hala daha bir başyapıttır. Sen filmden hiçbir şey anlamamışsın.

DC filmleri içinde en iyi sıralaması yapacak olursam

1. Nolan ın batman üçlemesi

2. Watchman

3. Joker

Üç filmde birer başyapıt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 25 Ocak 2023; 1:37:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.