Şimdi Ara

Watchmen (2019) | HBO | DC Comics (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
8
Favori
11.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dr. Manhattan'ın ruh hali çok daha iyi işlenebilirdi. İzleyiciye çok geçmediğini düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dr. Manhattan çizgiromandaki haliyle alakası yok. Dr. Manhattan olduğunda insanlara karşı hiçbir şey hissetmeyen, aşk böcüğü değil tam tersi bir karakter olmasını beklerdim, rahatsız edici geldi açıkcası. Ama onun dışında ki karakterler bence harika gelişim gösterdi. Laurie umursamaz tam olmasa da babasının kızına dönmüş. Ozymandias Jeremy Irons'ın harika oyunculuğuyla aha bu Ozymandias işte dedirtti, delilikle dahilik . Keşke finalde Nite Owl'u gösterselerdi. Kukuletalı Adaletin (böyle daha hoşuma gitti nedense ) hikayesi özellikle favorim oldu. Onun dışında son bölüm bence Watchmen gibi bir klasiğe göre orta halli bir finaldi, klasik bir son oldu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragut488 -- 17 Aralık 2019; 19:3:55 >

• Bence iyi bir final bölümüydü ama son sahne zorlama olmuş. Tek sezon yapacaksan o son sahneyi eklemek saçma. Tek sezon olarak kalmasını isterim. Jeremy Irons'un oyunculuğu arkadaşın da bahsettiği gibi mükemmeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 17 Aralık 2019; 22:10:40 >

• Ben her zaman karakterlerin güçsüz gösterildiği , kepaze edildiği dizilerden nefret ederim.Bu dizi de tam öyle olmuş benim için.Laurie blake’le başladı bu ilk önce Silk Spectre’yi judd’un karısı kepaze etti üstüne üstlük eski bir süper kahraman kadının düğmeye 5-6 kere basmasına rağmen aptal aptal baktı.Dr.Manhattan normal insanların baş kaldırabileceği bir karakter değil üstüne üstlük ele geçirebileceği bir karakter hiç değil o çok çok büyük bir rezaletti.Adamlar dr manhattanı yakalayıp öldürdü ya la : D oraya bildiğiniz güldüm komikti çünkü.Üstüne üstlük Ozymandias gibi bir deha dizinin finalinde mal edildi bildiğiniz.Sen zamanında o kadar icraat yap kafana vurup bayıltsınlar :D ayrıca dizi watchmen değildi.Adını kullanıp pazarlamışlar.8.bölüm iyiydi sadece dr.manhattan olduğu için.Benim için büyük hayal kırıklığı oldu dizi yani bu bildiğin watchmen’in adını kullanıp ırkçılık işleyen , zencileri yücelten saçma sapan bir dizi olmuş.Ek olarak dr.manhattanın CGI’ını büyük ihtimalle 10 liraya flash tv ekibine yaptırmışlar.10/4 o da dr.manhattan ve -malesef kepaze olan- Ozymandias hatrına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun zamandır hiçbir diziden bu kadar zevk almamıştım.
    2. Sezonunu iple çekiyorum
  • İnanılmaz güzel bi dizi inanılmaz güzel final 2. Sezon gelir umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü67

Bu mesaj silindi.
    Digiturkte yayınlanıyor.
  • İlk bölümü izledim hoşuma gitti bu akşam komple sezonu bitiririm.

• Bakmalı.
  • şimdi 8.bölümü bir daha seyrettim de bişey farkettim.

dr.manhattan evindeki havuzda yürürken. bunu görmek lazım sonrası senin için önemli olucak dedi. yani 9.bölümün sonunda abar yumurtayı yeyince su üstünde yürümeye çalışacağını biliyordu. ama burda bir çelişki var. dr.manhattan sadece kendi geleceğini ve geçmişini görür. abar'ın suda yürüdüğünü bilmek için hem ölmemiş hem de kendisinin görmüş veya abar'ın gelecekte kendisine söylemiş olması gerekli. burda bir paradox var.

insan birşeyleri tekrardan seyredince farkediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemoberk -- 25 Aralık 2019; 6:12:47 >
  • Ne çöp bir diziydi la.. Zack Snyder'ın işçiliğinin tırnağı olamadı dizi.

• HBO’nun Watchmen’in geleceğiyle (2. sezon) ilgili kararı Damon Lindelof’a bıraktı. Lindelof diziyi devam ettirmek isterse dizi devam edecek. Lindelof henüz karar vermemiş.

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    Lindelof dizinin olası ikinci sezonuyla ilgilenmeyeceğini kesin bir şekilde söylemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 17 Ocak 2020; 16:2:42 >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Olması gereken de buydu. Keşke Big Little Lies'ta da yapımcı, yazar vs. ısrar etseydi de 2. sezon faciasını görmeseydik

• 2. sezon olmayacakmış.

iyi olmuş 2 bölüm bakıp saçmalığa dayanamamıştım.

zenci ve kadın watchMEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

2. sezon olmayacakmış.

zenci ve kadın watchMEN
    olay 3.bölümden sonra başlıyor zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

2. sezon olmayacakmış.

zenci ve kadın watchMEN
    Watchmen gözcüler demektir ve asıl ekipte de kadınlar bulunmaktadır
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen mümkünse bir daha cbm veya cbs izleme. Dizinin temasını anlayamamışsın daha. Dizi senin izlediğim bölümlerden sonra başlıyor zaten.

Her neyse, final bölümü bence de nispeten zayıftı. Manhattan'ı çok güçsüz gösterdiler. Daha fazla yıkım yaratmasını isterdim. Ama önceki 8 bölümün hatrına top 5 cbs arasına girer. Sağlam yapımdı.

• keşke 2. sezon gelse harika bi diziydi diziden anlayan bunu sever ergen liseli dizisi değil tam bir hbo yapımı
  • 2.sezon gelmez. Hikaye bitti zaten. Gelse de batırırlar çoğu dizide olduğu gibi. Böyle çerezlik butik bir proje olarak hafızalarda kalsın daha ne istiyorsun. DC'nin adamakıllı birkaç dizisinden birisi zaten.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.