Şimdi Ara

Watchmen (2019) | HBO | DC Comics

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
8
Favori
11.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Collider'ın haberine göre HBO şu anda bir Watchmen dizisi üzerinde çalışıyor. Haberde söylenilene göre dizi ya orijinal hikayenin öncesini ya serinin devamını ya da kaynak materyali kullanarak farklı bir hikaye anlatacak.

Bir DC Comics çizgi romanı olan Watchmen'in 2009 çıkışlı Zack Snyder yönetmenliğinde birde filmi var.

HBO söylentileri onayladı.

HBO, yönetmenlik koltuğu için Damon Lindelof ile anlaştı.

Watchmen Dizisi Yolda!

Watchmen (2019) | HBO | DC Comics

Game Of Thrones başta olmak üzere Westworld, True Detective ve True Blood gibi pek çok kaliteli diziye imza atan ve her yeni projesiyle çıtayı giderek yükselten HBO, Alan Moore’un en meşhur çizgi roman serilerinden Watchmen‘i televizyona taşımak için ilk somut adımları attı.

The Hollywood Reporter‘da yer alan habere göre kanal yetkilileri Lost ve The Leftovers dizilerinin yapımcılarından Damon Lindelof ile görüşemelere başlanmış. Henüz inzalara tılmamış olsa da anlaşmanın gerçekleşeceğine kesin gözüyle bakılıyor çünkü Lindelof bugüne dek verdiği neredeyse tüm röportajlarda Watchmen’in ne kadar büyük bir hayranı olduğunu, çocukluğundan beri tekrar tekrar okuduğunu ve yazdığı tüm senaryolarda oradaki temaları yansıtmaya çalıştığını defalarca belirtmiş bir isim. Kendisi aynı zamanda Zack Snyder’ın 2009’ta çektiği filmin de bir hayranı.

Şimdilik dizide hangi karakterleri kimin oynayacağı gibi konular belirsiz elbette. Ama “arkası yarın” konseptinin Watchmen’deki karakterlerin psikolojik yanlarını ve çizgi romanın derin konularını yansıtmakta daha iyi bir araç olduğuna hiç şüphe yok.

İlk kez 1986 yılında yayınlanan ve o günden beri dünyanın en çok satan, baskısı hiç tükenmeyen çizgi romanlarından biri olan Watchmen dilimize en son İthaki Yayınları tarafından toplu bir cilt hâlinde dilimize çevrilmişti. Alan Moore‘un pek çok işi gibi (The League of Extraordinary Gentlemen, V for Vendetta, Batman: The Killing Joke) Watchmen de yayınlandığı dönemde çok ses getirmiş ve yetişkin temalı çizgi romanların önünü iyice açmıştı.

Bakalım dizisi de kendisi kadar iyi olacak mı? Gözcüleri gözlemeye devam edeceğiz.

Kaynak
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arkadaşım bu arkadaşı yüceltme gibi bir niyetim yok.

Zack Snyder'ın yönettiği Watchmen,MoS, ve BvS filmlerini izledim. Kurgu anlamında sıkıntı yaşayan filmler olduğunu düşünüyorum. Eğer bu dizinin de yönetmenliğini bu arkadaş yaparsa kesinlikle aynı sıkıntıların çıkacağına inanıyorum.

Ben filmlerinde alışamadım beynimi mahvediyor çok gereksiz geçişler gerçekleşiyor. CGI zaten her yerde full yeşil alanda çekim yapıyor. Gözüme takılıyor arkadaşım yapacaksanız adam gibi yapın.

Üstelik bunu dizi de yapacak. Zack dizi çekiminde büyük ihtimalle bir oda tutar gece gündüz orada yeşil ekranda çekimini yapar. O mide bulantısı görüntülü diziyi de ben istemiyorum zaten. DC nin aklı varsa bıraksın bu adamı kurgu yapacak birisine versin.
  • Bu aralar dizilerin filmleri, filmlerin de dizileri hayli çok çıkıyor. Senaryo iyi olursa izlenir, bir şey katmalılar
  • HBO yaparsa sağlam yaparda, içimiz dışımız Marvel-DC filmleriyle ve dizileriyle doldu. DC'de Marvel'in gerisinde kalmak istemiyor galiba. Yakında bütün çizgi romanların dizilerini görecez galiba. Zaten ne kaldı ki diziye çevirmedikleri.
  • Takip, HBO yaparsa güzel olur. Dr.Manhattan'ı yine çırılçıplak izleriz heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyecan verici.

• Söylentiye göre HBO, Zack Snyder ile görüşüyor.
  • filmi güzeldi hbo yaparsa izlenir takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marvel Vs Dc
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Takip, HBO yaparsa güzel olur. Dr.Manhattan'ı yine çırılçıplak izleriz heralde

hayattan soğuttunuz lan
  • Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    Neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Neden?

sönük yanardağ var herifde. hemde aynı anda aynı yerde 3 kişi felan olabiliyo. daha nolsun ?
  • Anadan dogma dr manhattanin neye benzedigi disinda bana bir sey katmadi filmi .d.d

Dizisinden pek umutlu degilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmini beğenmemiştim ama proje acayip heyecan verici.
  • rorschach için izlenir :)

• Hic duymadim ama cizgi roman karakterlerinin her dizisini izliyorum bunuda izlerim.

gonul ister ki bir spider man, bir punisher diziside yapilsin. Smallville ne guzel diziydi mesela kocum clark kent.
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    Dizisi olmasa da Daredevil'in ikinci sezonunda Punisher var :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Dizisi olmasa da Daredevil'in ikinci sezonunda Punisher var :)

Evet konuda gormustum sevindim ama Punisher in kucukken oyunu oynadiktan sonra hayrani oldum cikan tum filmlerini izledim cizgi romanlarini aldim vs. filmleri de diger basarisiz kahraman filmlerinin aksine cok iyidir (daredevilin filmi mesela) neyse az da olsa gormek iyi olur
  • Zack Snyder varsa izlenir.
  • Merak ettim valla filmini beğenmiştim.Hbo dizi sektöründe yeri belli yönetmen Zack Snyder olursa tadından yenmez.
  • Bu Watchmen şu suratı siyah beyaz olan sürekli şekil değiştiren değilmi,
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.