Şimdi Ara

##Water Block Yaptım. (EDİT 4) Rekor Resimi Geldi. New Prototype Sketch. 16/10/13 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
5
Favori
9.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Giovannii

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakeshark -- 15 Eylül 2013; 15:39:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakeshark

.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giovannii -- 15 Eylül 2013; 15:40:31 >
  • .
  • keşke tornacı olsaydım, sapık gibi herşeyi yapardım valla... güzel çalışma, ellerine sağlık...
  • biraz hortladı ama hocam gerçekten mükemmel işçilik desen süper atolyeniz olması da cabası Devamını verecekmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: samederdeger

biraz hortladı ama hocam gerçekten mükemmel işçilik desen süper atolyeniz olması da cabası Devamını verecekmisiniz

Teşekkürler. :)) İnşallah devamı gelecek hemde başka projelerimde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giovannii

quote:

Orijinalden alıntı: samederdeger

biraz hortladı ama hocam gerçekten mükemmel işçilik desen süper atolyeniz olması da cabası Devamını verecekmisiniz

Teşekkürler. :)) İnşallah devamı gelecek hemde başka projelerimde var.

inşallah hocam bekliyoruz
  • Takip Hocam
  • yakında biz türkler anakart işlemci felan üretmeye başlaycaz herhalde şaka bir yana ellerinize sağlık harika gidiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

yakında biz türkler anakart işlemci felan üretmeye başlaycaz herhalde şaka bir yana ellerinize sağlık harika gidiyorsunuz.

Homemade Fx6300 Eyvallah hocam teşekkür ederim.
  • Güzel gidiyor,takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nedense pm atamadim bana bir ulasirmisiniz pm yoluyla cok sevinirim @Giovannii

• Örnek bir mod çalışması. Hep üst kalmalı bu konuya ihtiyacı olan çok arkadaş var forumda. arg-ist de akrilik boruları ve su depolarını yapıyor. Ben de pompa radyatör işine gireyim açalım artık şu şirketi beyler. Forum morum iyi de biraz da bizim yüzümüz gülsün hep bedava millete çalışıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Örnek bir mod çalışması. Hep üst kalmalı bu konuya ihtiyacı olan çok arkadaş var forumda. arg-ist de akrilik boruları ve su depolarını yapıyor. Ben de pompa radyatör işine gireyim açalım artık şu şirketi beyler. Forum morum iyi de biraz da bizim yüzümüz gülsün hep bedava millete çalışıyoruz

Eyvallah hocam sağolun. İnanın böyle yorumlar görünce kendime güvenim geliyor şeytan diyor git al malzemeyi koy dükkana kütür kütür işle ver forumdakilere. Ama işte biraz sabır.

• Valla bak gaz olsun diye değil yap da kurtar milleti. Cooler master falan cooler dedikçe bize mastırıyorlar hep. Olacak gibi değil.

• güzel çalışma olmuş ama sıvı haznesi fazla büyük gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

güzel çalışma olmuş ama sıvı haznesi fazla büyük gibi geldi bana

İnceldi inceldi o. Yeni tasarımlarda değişiklikler var.
  • Giovannii kullanıcısına yanıt
    iyi iyi devam o zaman ellerine sağlık
  • Başarılı baya iyi olmuş
  • Bende birkaç yıl önce kendi bloğumu yapmaya kalkmıştım sonra bitirmeden rafa kaldırmıştım 3 farklı universal cpu tasarımı yapmıştım konuyu görünce aklıma geldi indirdim epeyce kirlenmiş anakart bağlantı noktalarını blok üzerindeki plexiden universal olarak yaptığım için aparat gerektirmeden sadece vidayla bütün anakart modellerine bağlıyordum projeyi rafa kaldırma nedenim uğraşacak zaman bulamama ve gerekli klavuzumun olmaması gibi basit bir neden.

Senin bloğunda bir hata gözüme çarptı yazmadan geçemiycem bunlar sıvıyla çalışan malzemeler ve sıvılar geçebilecekleri en kolay yolu seçerler senin bloğunun tabanı ve kapağı arasında oldukça büyük bir mesafe var suyun büyük bölümü bir rakordan girip hiç tabana uğramadan diğer rakordan çıkarak sana ciddi bir performans kaybı yaşatır.

Benim önerim kapağa iki rakor arasından tabana doğru bir plexi ve ya başka bir malzeme koyarak iki rakor arası kısa yola engel koyup suyu kirpiden geçmeye zorlaman olacak başka yol bulamayan suyun tamamı kirpiden geçerek mevcut durumuna göre performansını oldukça artırıcaktır emin olabilirsin.

Birde bloğun anakarta montajlı resimlerini paylaşta nekadar güzel bir çalışma olmuş görelim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.