yüzde elli indirimkargo bedava ve sepette hediyeler olucakmış https://www.watsons.com.tr/sadece internette bir günlüğüne geçerli
teşekür ederim kargo beleşi bekliyordum. Birde 0.10 kuruşluk ürün lazım bana bulan yazabilir mi vedafone kodu kullanıcam
Marrusia kullanıcısına yanıt vodafone kodunu kampnyadan önce denedim ben ama kabul etmiyor bi türlü sıkıntı var sanırım kampanyada
quote:Orijinalden alıntı: Pozitif_moodvodafone kodunu kampnyadan önce denedim ben ama kabul etmiyor bi türlü sıkıntı var sanırım kampanyadaEVET NİYE ÖYLE OLMUŞ KODU PATLATMIŞLAR GALİBA BEN 4-5 GÜN ÖNCE ALMIŞtım açık var watsons kodlarında.Patlatmışlar yani
quote:Orijinalden alıntı: zynpgreDaha başlamadı ama kampanya nasıl aldınız?özel bir şey yapmadım açıkcası :)
sensodyne diş macunu 26.50 olmuş normal fiyatı 22.50 ydi indirim yapmadıkları ürünlerinde fiyatını arttırmışlar
quote:Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk Vay be ölücü kadinlar da takipteymis Bunlar çoğaldı mı bizim gitme zamanımız geldi demektir.
quote:Orijinalden alıntı: MertMeteAlp quote:Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk Vay be ölücü kadinlar da takipteymis Bunlar çoğaldı mı bizim gitme zamanımız geldi demektir. Allah hayirliyla dünyayi terk etmeyi nasip etsin.