Şimdi Ara

Wav oluşturmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde birkaç sayının sesi mevcut.

Ben bu birkaç rakamın seslerini birleştirerek tek bir wav dosyası haline getirmek isityorum. Bunu nasıl yapabilirim?

• Ses dosyalarını birleştiren onlarca program var internette bunlardan birini kullanabilirsiniz. Bu programları kullanarak rahatlıkla yapabilirsiniz.
  • Bu sorunun burda ne işi var k? Yine de cevap vereyim, arkadaşın bahsettiği bazı programlar:

Sony Sound Forge ve Steinberg WaveLab. Google'dan ara, bulursun.
  • :) dostum sony sound forge yi php ile nasıl kullancan :)

sanırım arkadaş PHP ile demek istemiş .
  • Bence nesajı yanlış bolume yazmış o kdar php ile ses dosyası birleştirmek mümkün mü var mı bunu yapacak baba yiğit
  • weberclas senin dediğini ben de düşündüm ama o kadar abartılı bişi isteyeceğine ihtimal vermedim. Yakında PHP ile nasıl pilav yapılır, PHP ile nasıl sevişilir falan gibi sorular da çıkar bu gidişatla:o)

Geyik kısmı bi yana, aslında belki olmayacak şey değildir. Sadece PHP kodlarıyla bildiğiniz SWF dosyası oluşturup mesela içine yazı yazabileceğiniz fonksiyonlar mevcut, okudum gördüm. Yapabilir misin diye sormayın, kafam bozuluyo:D
  • cevaplar için teşekkürler.

sanırım kimse bilmiyor.
  • Nasıl yani program kodu mu istiyorsun birleştirmek için yoksa yazılmış program mı.
  • php için program kodu istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.