Ben bu birkaç rakamın seslerini birleştirerek tek bir wav dosyası haline getirmek isityorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Ses dosyalarını birleştiren onlarca program var internette bunlardan birini kullanabilirsiniz. Bu programları kullanarak rahatlıkla yapabilirsiniz.
Bu sorunun burda ne işi var k? Yine de cevap vereyim, arkadaşın bahsettiği bazı programlar:
Sony Sound Forge ve Steinberg WaveLab. Google'dan ara, bulursun.
:) dostum sony sound forge yi php ile nasıl kullancan :)
sanırım arkadaş PHP ile demek istemiş .
Bence nesajı yanlış bolume yazmış o kdar php ile ses dosyası birleştirmek mümkün mü var mı bunu yapacak baba yiğit
weberclas senin dediğini ben de düşündüm ama o kadar abartılı bişi isteyeceğine ihtimal vermedim. Yakında PHP ile nasıl pilav yapılır, PHP ile nasıl sevişilir falan gibi sorular da çıkar bu gidişatla:o)
Geyik kısmı bi yana, aslında belki olmayacak şey değildir. Sadece PHP kodlarıyla bildiğiniz SWF dosyası oluşturup mesela içine yazı yazabileceğiniz fonksiyonlar mevcut, okudum gördüm. Yapabilir misin diye sormayın, kafam bozuluyo:D
cevaplar için teşekkürler.
sanırım kimse bilmiyor.
Nasıl yani program kodu mu istiyorsun birleştirmek için yoksa yazılmış program mı.
php için program kodu istiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme