Şimdi Ara

waw la ilgili bir sorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar p800 kullanmaktayım ve şarkıların bazı yerlerini kesip onlari waw yapmak istiyorum ..waw çevirici program var ama çok yer kaplıyo şarkıları nasıl kese bilirim .....

• dostum ben goldwave kullanıyorum kullanımı çok kolay tavsiye ederim.
  • ya cep telefonlara göre sıkıştırıcılar var ondan yükle o şekilde ayarla arkdaşaın tavsiyesine de uyabilirsin
  • ok denicem teşekürler
  • arkadaslar goldwave programini yükledim.ancak bi türlü mp3'ü wav'a dönüstüremedim anlayamadim.lütfen,biri yardim edebilirse sevinirim..saygilarr..
  • Arkadaşlar bırakın o tip programları bence ve aşagıdaki yazdıklarımı okuyun ..

http://www.mobiletechtr.com/easy cd-da extractor 5.02.exe

Arkadaşlar Programımız Geldi .. Bu Programı Kurunca değişik 3-4 ikon çıkıyor masaüstüne..
    Sizler Audio Converter ' yazana tıklayacaksınız..

Sonra Open komutu ile kaynak wav dosyalarınızı açın, yada dosyayı sürükle bırak yöntemi ile oradaki şarkı alanına sürükleyin.. Şarkı orada çıkacak. Sağ taraftan Çevirilecek format olarak
    Wave seçilecek, altında da hız ve bit ayarları var, en az olan seçilecek, en altta 8 Bits, 8 K var, onu seçeceksiniz ..
    Altta hemen çıkaralıacak klasör butonu var, Masaüstü diyin mesela şarkınızın yeni hali masaüstüne çıksın ..
    Convert diyeceksiniz son olaak 1 sn de convert edecek ve masaüstüne sizin telefonunuza uyumlu Wav ses çıkmış olacaktır...

Arkadaşlar, sizlere en basit bunu bulabildim diğer programlar daha karışıktı ..
    Ayrıca hadi yine iyisiniz, 3 ayrı program koyuyor,
    >Audio Converter, ses dosyalarını birbirine çevirici
    >Audio cd leri Mp3' e dönüştürüyor ..
    >Audio cd yaratıyor ..

Bizim işimize asıl yarayan dediğim gibi auido converter ' i olacak .. Çeviricez ve telefona atacaksınız ..

Crack'i içinde bana isteyenler PM atsın, mail atsın, messenger a gelsin, icq ya gelsin vs.. yol çok ..

msn & Mail: ozanatabey@gmail.com

• p800 de mp3 ler zil sesi olmuyor ve wavlar çook yer kaplıyor p800 ün kendine has formatı olan pmf veya amr dosyayı kaliteden ödün vererek 10 katı daha az yer kaplıyarak sıkıştırıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.