Bildirim
WD 1 TB 64 MB GREEN HD model WD10EARS-003BB1
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba sanırım resimler düzgün yüklenmemiş.
Şanslıymışsınız çünkü en rahat bulunabilen ve en risksiz kısmı arızalanmış. PCB kısmı bulunabilir. Teknik servisle konuşabilirsiniz. Tetikte okuma kafasında falan sıkıntı çıksaydı vay halinize.
Ayrıca bu olayın başınıza neden geldiğine yoğunlaşın. Bir şeyler ters gitmese böyle bir olay yaşamayacaktınız. Power nedir? Elektrik dalgalanması falan mı oldu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba kart üzerindeki yanıklar harddiskin okuyucu kafasına ve motoruna zarar verme olası çok yüksek kartların birbirini tutması için sadece model yeterli değil bunun bir çok kriteri var size önerim kesinlikle kart değişimi yapmamanız. içerisinde verileriniz önemli ise veri kurtarma konuda çalışan profesyonel firmalar ile görüşmeniz eğer bütçeniz yoksa beklemenizi öneririm bilinçsizce yapılan her işlem bilgilerin tamamı ile kaybolmasına sebep olabilir. -
resim koyamadım anlamadım neden koyulmadığını
hdd nin yanma sebebi şu yeni çıkan dönüştürücüler onlardan satın aldım usb le bağlantı yaptım power takınca bir koku ve yanma geldi -
Biriniz yardımcı olabilirse sevinirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X