Şimdi Ara

WD 1 TB 64 MB GREEN HD model WD10EARS-003BB1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu modeldeki hdd yandı aynı devre kartı(pcb board) sizde bulunurmu, yada gördüğünüz smooth cip in aynısı bulunurmu?

RESİM KOYAMIYORUM BİR PROBLEM VAR TAM MODEL YAZIYORUM SİZE.

PCB BOARD(DEVRE KARTI) : 2061-771698-702 05PD1 modeli

WD10EARS-003BB1
    WD CAVİAR GREEN

WD 1 TB 64 MB GREEN HD model WD10EARS-003BB1 WD 1 TB 64 MB GREEN HD model WD10EARS-003BB1 WD 1 TB 64 MB GREEN HD model WD10EARS-003BB1 WD 1 TB 64 MB GREEN HD model WD10EARS-003BB1

• Merhaba sanırım resimler düzgün yüklenmemiş.

Şanslıymışsınız çünkü en rahat bulunabilen ve en risksiz kısmı arızalanmış. PCB kısmı bulunabilir. Teknik servisle konuşabilirsiniz. Tetikte okuma kafasında falan sıkıntı çıksaydı vay halinize.

Ayrıca bu olayın başınıza neden geldiğine yoğunlaşın. Bir şeyler ters gitmese böyle bir olay yaşamayacaktınız. Power nedir? Elektrik dalgalanması falan mı oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba kart üzerindeki yanıklar harddiskin okuyucu kafasına ve motoruna zarar verme olası çok yüksek kartların birbirini tutması için sadece model yeterli değil bunun bir çok kriteri var size önerim kesinlikle kart değişimi yapmamanız. içerisinde verileriniz önemli ise veri kurtarma konuda çalışan profesyonel firmalar ile görüşmeniz eğer bütçeniz yoksa beklemenizi öneririm bilinçsizce yapılan her işlem bilgilerin tamamı ile kaybolmasına sebep olabilir.
  • resim koyamadım anlamadım neden koyulmadığını

hdd nin yanma sebebi şu yeni çıkan dönüştürücüler onlardan satın aldım usb le bağlantı yaptım power takınca bir koku ve yanma geldi
  • Biriniz yardımcı olabilirse sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.