Bildirim
WD 1 TB Donanım Kaldırma Sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Çıkartma sorunu derken, şu anda kullanılıyor uyarısı çıkmıyormu?
Eğer öyleyse arka planda bir program kullanıyordur. Windows indexleme servisi, virüs programı gibi. Ben usb aygıt kullanılıyor uyarısı aldıgımda görev yöneticisi , işlemler bölümünden explorer' ı sonlandırıyorum tamamen. Tabi masaüstü, sistem tablası dahil herşey kayboluyor:) Ama usb aygıtını uygun şekilde çıkartabiliyorum o şekilde. Tekrardan masaüstünü yüklemek içinde windows tuşu+R kombinasyonuyla çalıştır penceresini açıyorum. Orayada explorer yazıp enter'a basınca tekrar herşey yükleniyor. Restart etmeden usb yi sorunsuz kaldırmış oluyorm. Uzun gibi görünsede hangi programın usb yi meşgul ettiğini bulamadığız durumlarda pratik bir çözümdür. Yanlız explorer'ı sonlandırmadan önce USB aygıtı penceresi mutlaka açık bulunsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: dmxerkan
Çıkartma sorunu derken, şu anda kullanılıyor uyarısı çıkmıyormu?
Eğer öyleyse arka planda bir program kullanıyordur. Windows indexleme servisi, virüs programı gibi. Ben usb aygıt kullanılıyor uyarısı aldıgımda görev yöneticisi , işlemler bölümünden explorer' ı sonlandırıyorum tamamen. Tabi masaüstü, sistem tablası dahil herşey kayboluyor:) Ama usb aygıtını uygun şekilde çıkartabiliyorum o şekilde. Tekrardan masaüstünü yüklemek içinde windows tuşu+R kombinasyonuyla çalıştır penceresini açıyorum. Orayada explorer yazıp enter'a basınca tekrar herşey yükleniyor. Restart etmeden usb yi sorunsuz kaldırmış oluyorm. Uzun gibi görünsede hangi programın usb yi meşgul ettiğini bulamadığız durumlarda pratik bir çözümdür. Yanlız explorer'ı sonlandırmadan önce USB aygıtı penceresi mutlaka açık bulunsun.
teşekkürler, denedim ama olmadı. başka bir öneri veya çözüm olana kadar pc ile birlikte kapatıp açıcam.
-
Bu arada bu işlemi yapmadan önce windows indexleme servisini ve virüs programını disable et.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X