Şimdi Ara

WD 1 TB Donanım Kaldırma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda WD marka 1 TB 3.5' harici hdd aldım. Yalnız aldığımdan beri donanımı güvenle kaldıramıyorum. Ne zaman External HDD yi çıkar işlemini yapsam "USB Yığın Depolama Aygıtı Çıkartma Sorunu" alıyorum. Bunu programla veya başka bir türlü halletme yolu var mıdır?

Şimdiden teşekkürler...

• Çıkartma sorunu derken, şu anda kullanılıyor uyarısı çıkmıyormu?
    Eğer öyleyse arka planda bir program kullanıyordur. Windows indexleme servisi, virüs programı gibi. Ben usb aygıt kullanılıyor uyarısı aldıgımda görev yöneticisi , işlemler bölümünden explorer' ı sonlandırıyorum tamamen. Tabi masaüstü, sistem tablası dahil herşey kayboluyor:) Ama usb aygıtını uygun şekilde çıkartabiliyorum o şekilde. Tekrardan masaüstünü yüklemek içinde windows tuşu+R kombinasyonuyla çalıştır penceresini açıyorum. Orayada explorer yazıp enter'a basınca tekrar herşey yükleniyor. Restart etmeden usb yi sorunsuz kaldırmış oluyorm. Uzun gibi görünsede hangi programın usb yi meşgul ettiğini bulamadığız durumlarda pratik bir çözümdür. Yanlız explorer'ı sonlandırmadan önce USB aygıtı penceresi mutlaka açık bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmxerkan

Çıkartma sorunu derken, şu anda kullanılıyor uyarısı çıkmıyormu?
    Eğer öyleyse arka planda bir program kullanıyordur. Windows indexleme servisi, virüs programı gibi. Ben usb aygıt kullanılıyor uyarısı aldıgımda görev yöneticisi , işlemler bölümünden explorer' ı sonlandırıyorum tamamen. Tabi masaüstü, sistem tablası dahil herşey kayboluyor:) Ama usb aygıtını uygun şekilde çıkartabiliyorum o şekilde. Tekrardan masaüstünü yüklemek içinde windows tuşu+R kombinasyonuyla çalıştır penceresini açıyorum. Orayada explorer yazıp enter'a basınca tekrar herşey yükleniyor. Restart etmeden usb yi sorunsuz kaldırmış oluyorm. Uzun gibi görünsede hangi programın usb yi meşgul ettiğini bulamadığız durumlarda pratik bir çözümdür. Yanlız explorer'ı sonlandırmadan önce USB aygıtı penceresi mutlaka açık bulunsun.

teşekkürler, denedim ama olmadı. başka bir öneri veya çözüm olana kadar pc ile birlikte kapatıp açıcam.

• Bu arada bu işlemi yapmadan önce windows indexleme servisini ve virüs programını disable et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.