O iş nasıl oluyor tam anlamadım. Şimdi Amazon'daki görevli yarın mesai saati içinde linke gitse İtopya'da da pahalı olduğunu görecek. Siz alırkenki fiyatına nereden bakacak? Ekran görüntüsü cidden kabul ediliyor mu? Web archive'dan mirror alsaydınız daha iyi olmaz mıydı? (Gerçi web.archive itopyada çalışmıyor yoğunluk var resmini arşiv alıyor, captcha ile bot engellemesi olduğundan mıdır nedir... Herneyse... başka bir web arşiv hizmeti ile de halledebilir hepsini denemedim) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 15 Kasım 2021; 0:32:7 > |
WD 1TB Blue SN550 NVMe M.2 SSD --- 749 TL (4. sayfa)
-
-
Şu an fiyat artmış gözüküyor bende de. Sürekli stok takip ettim, Bu fiyata 100 stok diyorlardı. Bakalım tekrar stok girip indirim yapacaklar mı merak ediyorum. 1 saatte 100 stok tükenmez herhalde
-
İtopya bunu hep yapıyor.X stok yazıyor bitiyor ertesi gün 250 stok daha 😂😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
itopya da indirim bitmiş tekrar eski fiyatına dönmüş erken form gönderen kurtardı
-
Keşke bu fiyata Black serisi olsa tadından yenmezdi
-
ps5 çok hızlı istiyor. samsung 980 pro ayarında bir şey yani ona yakın demek istedim :)
-
bu sefer gerçekten bitti herhalde indirim
-
Bence de
-
Hocam ben eski cihazlardan çıkma 500gb veya 320gb bi dahiliye kutu alıp harici yapayım. Çok taşıma işi olmayacak.
-
-
1324 tl olmuş fiyat
-
ne güzel dolar bir aralar 10 liraymış
-
"3 ay sonra dolar 15 olsa kimse şaşırmaz."
Oha bende şaşırdım, şansa bak, bilsem dolar alırdım :D
Ben 3 ay demişim daha erken oldu ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şunu biten sıcak fırsatlara taşısanıza. Heyecanla girdim adam iki ay önce paylaşmış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X