Bildirim
WD 2TB'lardan hangisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ultra daha mantıklı. İçindeki yazılım sayesinde diske parola koyma ve verileri WD bulutuna yedekleme gibi işlemleri yapabilirsiniz. Dipnot: Elements modellerinde diskin takılma yaptığını, kendi kendine uyku moduna geçtiğini söyleyebilirim. Ayrıca 2 TB alacaksanız ve renk takıntınız yoksa, piyasada en uygun olarak aşağıda verdiğim ürünü tercih edebilirsiniz.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_wd-my-passport-ultra-2-tb-2-5-inç-usb-3-0-mavi-taşınabilir-disk-wdbbkd0020bbl-1144375.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kardeş çok teşekkür ederim. Yarın bakıyorum Optimum AVM'de stokta var gözüküyor.
Acaba philips pus7101 modelinde çalışmama gibi bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım? -
Hocam o konuda çalışır mı çalışmaz mı herhangi bir bilgim yok malesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben cumartesi günü mediamarktan o2tb olanı almaya gıdıyodum denizli denix mağazasında 199tl ye buldum wd 1tb hemende aldım tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
n11'de WD ULTRA 2TB şuan 355 TL ve %11 kadınlar günü indirimi ile 320 TL'ye geliyor ilgilenenlere duyurulur
500 TL'yi aşarsanız maximum'a da 25 TL maxipuan var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X