Şimdi Ara

WD 3.5' 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar . başlıkta belirttigim HDD yi almayı planlıyorum kullanan varmı ? veya hakkında fikri olan iyi kötü yorumlarınızı yazarsanız sevinirim . iyi forumlar

• 3232amacor 3 kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum.3 ay oldu alalı.Sorunsuz çalışıyor.Ne ısınıyor ne de ses çıkarıyor.
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    öncelikle yorumun için teşekkür ederim . peki oyun performansı hakkında bişey diyebilecekmisin oyu oynyorsan eger
  • 3232amacor 3 kullanıcısına yanıt
    Oyun performansını ne kadar etkiliyor bilmiyorum.Ama imzamdaki sistemle güncel oyunları farcry4,Asasins creed Unity vb.Ultrada kasmadan oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

Oyun performansını ne kadar etkiliyor bilmiyorum.Ama imzamdaki sistemle güncel oyunları farcry4,Asasins creed Unity vb.Ultrada kasmadan oynuyorum.

Bu diski almayı düşünüyorum sürekli bir downloadım yok, genel olarak tasarım programları kullanıyorum ve oyunda oynuyorum, disk hızlımı mesela oyunlarda yükleme ekranı ne kadar sürüyor ve dosya kopyalama ve programların çalışma hızları nasıl
  • Günlük işler için gayet iyi ama bir ssd değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyzeTheAmazing -- 6 Nisan 2015; 10:34:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.