Şimdi Ara

wd 500 gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hizlial dan wd 500 gb mybook aldım noteboktaki bilgileri yedeklemek için ancak en fazla 7 mbla yedekliyor.Bu ürünlerin hepsi mi boyle yavastı yoksa benım ki arızalı mı cıktı !!! 2.5ler sanki 30 la yazıyorda ben de 3.5 larda aynı hızla yanar zannetmiştim .

• quote:

Orjinalden alıntı: mckare

Hizlial dan wd 500 gb mybook aldım noteboktaki bilgileri yedeklemek için ancak en fazla 7 mbla yedekliyor.Bu ürünlerin hepsi mi boyle yavastı yoksa benım ki arızalı mı cıktı !!! 2.5ler sanki 30 la yazıyorda ben de 3.5 larda aynı hızla yanar zannetmiştim .

USB veriyolunuz 1.1 mi 2.0 mı? Aktarım hızınız çok düşük.
  • ne marka hangi model?
  • Compaq f505ea notebook kullanıyorum .Usb 2.0 acaba data kablosu olarak paketten cıkanı degıl evdekı mp3ünkini kullandım ondan olabilir mi?
    aldıgım urun de bu .http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.031.1396.0027
    yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mckare -- 13 Ağustos 2008; 12:46:30 >
  • bende çakma kart okuyucuların kablosunu kullanıyorum WD mavi ışıkı olan essential ile 20 mb a yakın yazıyor.

sizinki hangi model? gerçi model fark etmez 7 mb çok düşük bir değer usb bellekler bile daha hızlı ürününüzde sorun olabilir
  • neden olabilir yardımcı olabilecek var mı ?
  • eğer içinde önemli bilgiler yoksa hdd ye normal format at
    yawaş olandan sonra bir daha dene aynımı die bide kablonu değiş istersen
  • dostum dosya boyutu ne ve oyun gibi çok fazla sayıda alt dosya içeren bir dosyayımı kopyalıyorsun?
  • Kendi kutusundan çıkan usb kablosunu kullanınız. Sizin şu anda kullandığınız kablos 1.1 olabilir. Bir de kendi kablsounu deneyiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Kendi kutusundan çıkan usb kablosunu kullanınız. Sizin şu anda kullandığınız kablos 1.1 olabilir. Bir de kendi kablsounu deneyiniz.

Bilgisayarı servise vermeden önce tum dosyaları kopyalamak için aldım kendi usb sinide kullandım ama sonuç aynı küçük büyük 8 mb üstünüü göremedim. Bakalım laptop gelsin sonra geri yollayacagım galiba wd 500 gb tı
  • Hdd nizin format tipi NTFS olmalı. Eğer ilk aldıktan sonra hiç format atmadıysanız hemen format atıp dosya tipini NTFS yapmanızı önerebilirim. O zaman hızlanacaktır. Aynı üründen bende de var ve 30 MB/sec ile yedekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.