Şimdi Ara

WD 500GB benchmark değeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Resimlerdeki grafiklere göre hdd'nin sorunu ne? ve ne kadar ömrü kalmış? yardım etmenizi istiyorum.

5in1 ses sistemi yanında duruyor ve çoğu zaman yüksek ses de kullanıyorum, titreşimden olduğunu söyleyenler oldu yerine SSD önerenler oldu

Sizin fikirleriniz nedir!...

WD 500GB benchmark değeri WD 500GB benchmark değeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet yasar -- 15 Kasım 2013; 15:47:07 >

• elindeki green modeli.milletin 500gb sonucuna bakiyorsan blacktir onlar ve performans farki olur.hdd bozuk degil ya da bozulmak uzere degil bozuk kesim filan da yoktur sonuc normal bence ama niye minumum o kadar dusuk cikmis.testi yaparken islemciyi ya da hdd'yi kullanan bir program mi var acaba?5400 ve bilinmeyen bir devir arasi doner greenler ve bendeki cok sessiz titresim olayi dogrudur.ben de 2tb green gostereyim 3 senedir kullaniyorum ilk aldigimdaki sonuc boyle.o cizginin duzgun bir sekilde asagiya inmesi beklenir sende dusmus cikmis o da dedigim gibi yazilimsal bir sey sistemi kullanan.green serisi depolama amaclidir windows kurmayin diye soyluyor wd.blue bari alsaydin yeni mi aldin var mi garantisi?

• Hard disk sağlam ama elindeki düşük hızdaki depolama modeliBirkaç watt daha az çeker ayrıca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.