Bildirim
WD_Black SN850X M.2 2280 PCIe Gen4 1TB NVMe SSD (7.300 MB/s'ye kadar) 2.140,7 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben bunu Amazon Germany’den aldım. 10 gün sonra geldi ve kutusu daha önce açılmıştı. Ayrıca ssd’nin pimleri üzerinde izler vardı. İade ettim. Almanyadan ssd getirtecekler kutusu kesmeden açılmayan bir marka-model alın bence. Samsung, Kingston vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon Almanyadan ilk defa ram aldım geçen yıl .Ram kutusu açılmış ve ramlerden biri de çalışmıyordu. İade ettim. Daha da almam yurt dışı
-
850sini almanyadan almistik. Sorunsuz kullanıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorun ile ben de karşılaştım. 2x16 ram aldım. Bir tanesi memtest programında 640 tane hata buldu. Diğeri sorunsuz geçti. Allahtan Amazon iadede sorun çıkarmıyor da geri gönderebiliyoruz. Yurt içi olsa servise gönderip değişim ya da para iadesi bekleyecektik.quote:
Orijinalden alıntı: Babangida BabayaroAmazon Almanyadan ilk defa ram aldım geçen yıl .Ram kutusu açılmış ve ramlerden biri de çalışmıyordu. İade ettim. Daha da almam yurt dışı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amazon o konuda harika zaten . Ram konusunda çok sıkıntılı yurt dışı .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X