Şimdi Ara

WD Blue 250GB SSD Nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://shop.westerndigital.com/tr-tr/products/internal-drives/wd-blue-3d-nand-sata-ssd

Nasıldır arkadaslar hdd bozuldu bunu alıp takıp wındowsu kurmayı dusunuyorum.

• WD'lerin IOPS değerleri düşük olduğundan önermem. Samsung, Crucial, Corsair olmazsa Adata, Toshiba.
  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    Hocam sabahtan beri ara ara baktim da samsung dışı çıkış yolu yok galiba. En sonunda samsung alirim. Hyperx 3d vs var fakat yorum yok pek fazla. Toshiba da baktım ömrü uzun değil denmiş her yerde. Galiba tek çıkış yolu samsung.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Şahsen bu tarz mesajlarda alternatifler olsun diye diğer markaları yazıyorum yoksa Samsung biraz pahalı olabilir fakat en iyisidir.
  • Bilindik herhangi bir 250gb 2.5 inç disk almanız yeterli olacaktır samsung wd adata sandisk corsair vb fark etmez.
  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    Araştırıyorum her konuda herkes samsung al.yazmis geçmiş hocam. Teşekkürler.

• ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yani kronik sorun vs var midir filan araştırıyorum hocam. Samsunga karar kildim. Diğerleri hakkida cok yorum.yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Rica ederim teknoloji şans işidir ummadık üründe dahi sorun çıkabilir fiyat peformans oranı yüksek ürünlere yönelin.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    www.vatanbilgisayar.com
    Samsung 250GB 860 EVO SATA 3.0 (Okuma 550MB / Yazma 520MB) SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-250gb-860-evo-sata-3-0-okuma-550mb-yazma-520mb-ssd.html

Sunu alayim diyorum.hocam

Uygundur alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.