Şimdi Ara

WD Blue, 500GB, 3D NAND Dahili PC SSD, SATA III 6 Gb/s, 2.5'/7mm - WDS500G2B0A 495 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WD Blue, 500GB, 3D NAND Dahili PC SSD, SATA III 6 Gb/s, 2.5"/7mm - WDS500G2B0A
    www.amazon.com.tr
    WD Blue, 500GB, 3D NAND Dahili PC SSD, SATA III 6 Gb/s, 2.5"/7mm - WDS500G2B0A: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B073SBZ8YH/ref=cm_sw_r_cp_api_i_ALI7Eb59AR6V8

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sıcak fırsat mı şimdi bu anlamadım ?
  • Xstra Digital Storage güvenilir değil, ayrıyetten bu fırsatta değil.
  • satıcı yurtdışı yoksa fiyat fena değil
  • Bu fiyata zaten yine amazonda ve satıcısı da amazon olan sandisk ultra 3d var, ki zaten başlıktakiyle aynı ürün.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B072R78B6Q/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-809FC2E19

Xstra Digital Storage güvenilir değil, ayrıyetten bu fırsatta değil.
    Hocam Amazon üzerinde yer alan bir firma neden güvenilir değil anlayamadım? Güvenilir olmasa amazon basmaz mı tekmeyi?

Bu firmadan 1Tb SSD aldım ertesi gün DHL kargo takip numarası verildi tarafıma. Şu an Türkiye'ye giriş yapmasını bekliyorum. Piyasa dan 400tl ucuza aldım ürünü.

Böyle firmaların TR piyasasında yer alması rekabeti arttırır. Siz güvenilir değil diyorsunuz millette güvenilir değilmiş diyor.

Ürünüm 10-15 günde gelecek büyük ihtimalle ki bunu da yazıyorlar ilana şu şu tarihlerde gelir diye. Bizim insanımız okuma yazma kültürüne sahip olmadığından mağaza yorumları geç geldi diye ağlayanlarla dolu ona yapacak bir şey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

Hocam Amazon üzerinde yer alan bir firma neden güvenilir değil anlayamadım? Güvenilir olmasa amazon basmaz mı tekmeyi?

Bu firmadan 1Tb SSD aldım ertesi gün DHL kargo takip numarası verildi tarafıma. Şu an Türkiye'ye giriş yapmasını bekliyorum. Piyasa dan 400tl ucuza aldım ürünü.

Böyle firmaların TR piyasasında yer alması rekabeti arttırır. Siz güvenilir değil diyorsunuz millette güvenilir değilmiş diyor.

Ürünüm 10-15 günde gelecek büyük ihtimalle ki bunu da yazıyorlar ilana şu şu tarihlerde gelir diye. Bizim insanımız okuma yazma kültürüne sahip olmadığından mağaza yorumları geç geldi diye ağlayanlarla dolu ona yapacak bir şey yok.

Alıntıları Göster

www.amazon.com
    Amazon.com Seller Profile: Xstra Storage
    https://www.amazon.com/sp?seller=AU5PCDP9L0X2Z

Buradaki yorumları iyi okuyun o zaman.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • omaTR kullanıcısına yanıt
    Bu satıcının fiyatları genel olarak piyasanın %10 civarında daha aşağısında. Her üründe değişiyor oranlar ancak genel gözlemim itibari ile bu yönde. Kredi kartı puan kampanyaları, diğer sitelerin kuponları da göze alınınca çok anlamlı olmuyor alışveriş yapmak. Yurt dışından geldiği için 10-15 gün civarında beklemek de var. Ürün bozulursa garanti durumunun ne olacağı meçhul. Aradaki fiyat farkı %30 civarında olsa tercih edilebilir ancak şuan ki durum itibari ile tercih etmek çok mantıklı gelmiyor. En azından başlıktaki ürün için.
  • İşlemci aldım güvende sıkıntı yok dhl kargo ile gönderiyorlar yaklaşık 3 haftada geldi. Mesajlara felan cevap yazıyorlar sıkıntı yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.