Şimdi Ara

WD Blue, 500GB, 3D NAND Dahili SSD 486( ,KOD İLE )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WD Blue, 500GB, 3D NAND Dahili PC SSD, SATA III 6 Gb/s, 2.5"/7mm - WDS500G2B0A
    amazon
    WD Blue, 500GB, 3D NAND Dahili PC SSD, SATA III 6 Gb/s, 2.5"/7mm - WDS500G2B0A
    https://www.amazon.com.tr/dp/B073SBZ8YH/ref=cm_sw_r_wa_apa_fabc_sv8ZFbC9YCCXW

AMAZONAPP İLE 486₺

• 22 lira farkla samsung kalitesi + 5 yıl garanti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• samsung varken bu alınmaz

• Size tavsiyem biraz fazla verin samsung alın.Diğer ssdler 2 yılda sıkıntı çıkarmaya başlıyor.Samsunf garantiside fazla.
  • samsungu kaç yıldır kullanıyorum taş

• Sadece bilgilendirme amaçlı, konudaki ürün de 5 yıl garantili arkadaşlar.

• Kod sinirsiz degil kullandik bitti herkeste kod yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

https://www.worldcard.com.tr/kampanyalar/dijital-kartlarla-secili-internet-sitelerinde-yapilan-alisverislerde-50-tl-worldpuan-hediye

YapıKredi Kredi Kartı olanlar için bence kaçmaz fırsat. Kasımda ssd en dip 470TL'yi görmüş. Combo ile 458TL'ye gelir. (Alışverişi Sanal Kartla yapmak gerekiyor.)

https://www.cimri.com/ssd-solid-state-drive/en-ucuz-samsung-500-gb-860-evo-mz-76e500bw-ssd-sabit-disk-fiyatlari,68638032

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevletAmca -- 9 Aralık 2020; 0:49:35 >

• DevletAmca D kullanıcısına yanıt

Kardeşim yapmayın böyle şeyler. Durduk yere masrafa girdik şimdi.

30TL app kodu + 50TL Worldpuan ile Samsung 860 500GB 458TL'ye gelmiş oldu.

Aslında ihtiyacım da yoktu 275 GB SSD + 1TB HDD vardı. HDD'yi depo olarak kullanırım artık.

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

yalnız dikkat edin amazonda yurtdışından da ürün satıyor öyle samsung denk gelirse almayın garantisi burda geçmiyor

• Satıcısı amazon.com.tr global olaa belirtirler bir yerinde

• quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Kardeşim yapmayın böyle şeyler. Durduk yere masrafa girdik şimdi.

30TL app kodu + 50TL Worldpuan ile Samsung 860 500GB 458TL'ye gelmiş oldu.

Aslında ihtiyacım da yoktu 275 GB SSD + 1TB HDD vardı. HDD'yi depo olarak kullanırım artık.

amazonapp kodu işlemedi bende ?

• helsloot kullanıcısına yanıt

Amazon uygulamasından girdim oldu benim. Siz mobilden veya pcden mi denediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 9 Aralık 2020; 15:25:59 >
  • fractal design kullanıcısına yanıt

:D valla aynı durumdayız hocam intel ssd vardı 256gb bununla değiştireceğim dediğiniz gibi gerek de yoktu.

• Herkes Samsung demiş ama 860 Evo serisi disklerin SLC önbelleği SSD kullanımda değilken bile doluyor. Bu da sıralı yazma hızının düşmesine neden oluyor. İnternette birçok kişi aynı sorundan muzdarip, şikayet etmeyenler ise sorunun farkında değil. Aynı sorunu ben de yaşadım. Hatta günlük kullanımda bile Samsung'ta yavaşlık hissettiğimi söyleyebilirim. WD Blue ile Sandisk Ultra 3D aynı modeller. Ben Sandisk olanını kullanıyorum ve oldukça memnunum. Ben SSD alacak olsam asla Evo serisi bir Samsung almazdım. Araştırın ona göre karar verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 9 Aralık 2020; 18:13:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.