< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadima -- 25 Nisan 2020; 23:56:24 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadima -- 25 Nisan 2020; 23:56:24 > |
aynı firmadan 320 gb aldım. ne fatura var ne kutu var. keza HDD kafa atıyor ve çalışmıyor.
iadeyle uğraşacağım boş yere. |
3,5 inç olduğunu bilsin alacaklar. Laptopa olmaz.
|
O neymiş ya öyle. Tam zabıtalık.
![]() |
bence fena değil fiyat. hd sentinel'den istatistiklere bakmak lazım alınırsa.
geçen ay ankara itfaiye meydanı'nda birisi dizmiş pazarda satıyor adetli olarak, 15-20 tane var wd blue 500 gb. tanesine 15 lira istiyor. dışarıdan tertemiz duruyor diskler, güç alıyor mu diye sata kablo-laptop götürdüm yanımda, denedikten sonra alacaktım. adam denemek yasak dedi, başta anlayamadım tabi. denersem fiyatı değişirmiş. sağlam da çıkabilir bozuk da, şans işi diyor. denemeden alacakmışım. dedim tamam satma ama en azından hepsine bakayım sen bil hangisi güç alıyor hangisi almıyor, ona göre fiyat verirsin; onu da istemedi. ne diyecegimi bilemedim :) edit: pardon ben 2.5 inç sandım. fiyat uygun olmayabilir o zaman. |
Seagate canımı çok yaktı. Bir saat içinde 3 sefer elektrik kesintisi oldu. Disk pert. Bedava verseler kullanmam.
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 25 Nisan 2020; 23:53:28 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus000 -- 25 Nisan 2020; 23:52:48 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|