Şimdi Ara

wd caviar green data disk olarak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistemde programlar ve windows için ssd var ve belgelerimi, tempi ve appdata yı 2. mekanik bir diskte tutmayı düşünüyorum... bu iş için wd caviar green' i kullansam yeterli olurmu? hız olarak, belgelerim pek önemli değil ama temp ve appdata da orda olucak performans çok düşermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahanaa -- 10 Ağustos 2010; 18:26:09 >

• geern seileri 5400prm dir yani veri saklamada pek aşırı yavaşlık duymıyabilirsiniz sanırım hesaplı diye almayı düşünüyorsunuz değilmi
  • evet birde sessiz diye programlar ve işletim sistemi ssd' de olucak sadece belgelerim vs için...
  • tercih senin tabiki bütçeni bilemem ama ben senin yerinde olsam 20-30 zu bi kerede gözden çıkarıp w.ditaj black caviar modelini alırdım hep sessiz hem peorformanslı hemde gerçek 7200 rpm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advenced

tercih senin tabiki bütçeni bilemem ama ben senin yerinde olsam 20-30 zu bi kerede gözden çıkarıp w.ditaj black caviar modelini alırdım hep sessiz hem peorformanslı hemde gerçek 7200 rpm

+1 bencede 20-30dan kaçmayın ve almışken tam alın wd caviar black alın
  • ay_erdi kardeş bize üzüldüğüm olay şu millet 3d mark olaylarına gelince işte bilmemne program test uygulamalarına gelince ahkam kesiyor profösör kesiliyor halen şu green serilerinin 7200 değilde 5400 olduğunu anlayamıyorlar bende bunu anlamıyom ucuz diye hemen öneriyorlar
  • tek sakıncam tempinde orda olucağı için performans düşüşü olup olmayacağıydı konu para değil sadece çok yoğun bir iş düşmeyeceği için yeterli performansta ve sessiz olmasını istiyorum konu 20-30 tl olsaydı ( 20-30 ) ssd olarak bunu almazdım:
     wd caviar green data disk olarak

http://www.amazon.com/OCZ-Technology-Colossus-3-5-Inch-OCZSSD2-1CLSLT1T/dp/B003DYF6YA/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1281551930&sr=1-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahanaa -- 11 Ağustos 2010; 21:39:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o fiyatamı aldınız
  • versem nolcak usta ne paralar verdimde segment bilgisayar sağolsun bi kasa alıpta toplayamadım bilgisayarı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.