Bende birçok kişi gibi vatan indirimini takip ediyorum fakat alıp almamak konusunda düşünüyorum,çünkü birde bundan 60tl fazla verip WD MyBook Essential alabilirim.Pc'imde usb 3.0 var.
Sizce sırf usb 3.0 için 60tl fazla verilir mi,başka ufak tefek artılarıda var tabi ama içlerindeki HDD aynı sanırım?
Birde bazı kişiler ben depolama,arşiv yapacağım için hız önemli değil diyorlar,ee zaten bunlarla depolamadan başka ne yapılabilir ki?Çok merak ediyorum hızlı olmasının başka ne kazancı olabilir,kopyalama hızı dışında?
Ben haftada bir yedekleme yapacağım,pc'deki verileri korumak adına,WD Elements'teki hız beni zorlar mı bu durumda?Hızın dezavantajlı olduğunu yazanlarda olmuş,veri kaybı açısından,bu ne kadar doğru?
Elements eski seri olduğu için ömrü kısa olur denebilir mi?Sonuçta senelerce değerli verileri saklamak için alıyoruz,yeni sürüm bir HDD daha mı uzun ömürlü olur?
Sorularıma cevap veren olursa çok memnun olurum...
Biraz daha araştırma yaptım ve Elements'te fan bulunmaması bir dezavantaj mı diye düşünmeye başladım.Sizce fan bir gereklilik midir?
Essential'da ise birçok kişi birlikte gelen software'den memnun değil ve software olmadan kullanım imkansızmış.Essential'ın içinde hangi sata var bunu bilen var mı?
Bu durumda 190tl'ye iomega buldum,onda software yok ve fanları var.Ayrıca içinde Samsung sata var.
Ayrıca hızın önemli olmadığına karar verdim,çok düşük olmadığı sürece,önemli olan uzun ömürlü olması,her ne kadar herkes Elements'ten oldukça memnun olsada fanları olmaması ömrünü azaltır mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme