arkadaşlar yeni taşınabilir hdd aldım gittigidiyordan içinin arşivle doldurulmasını rica ettim sağolsunlar kırmadılar yalnız şimdi bir sorunum var hdd nin içinde bir klasöre girdiğimde explorer hatası veriyor kapanıyor ama sadece bir klasörde oluyor bu nedeni nedir acaba nasıl bir çözüm üretebilirim yardım lütfen chkdsk olayı çözer mi?
virüs olma ihtimali yüksek
bir virüs programına tarama yaptınızmı
bilgisayarda yok ama hdd de tarama yapmadım sorun ondan kaynaklı olabilir mi?
pc de yok mu virüs mü yok antivirüs mü
bencede virüs gibi görünüyor
@ emek1907
Dracula antivirüs programını kur araştır internetten bulursun onunla bi tarat harici harddiskini
anti virüs programı var ama pcde virüs bulamadım hdd de 2 tane buldu sildim ama sorun aynen devam ediyor :(:(
sykra arkadaşım dracula da birşey bulamadı yaa :(
hd tune adlı programla bad sector olup olmadığına bakabilirsiniz. belkide sorun donanımsaldır.
kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: sykra
@ emek1907
Dracula antivirüs programını kur araştır internetten bulursun onunla bi tarat harici harddiskini
Profilinize cep telefonunuza gelen onay kodunu giriniz. PM alamıyorsunuz
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
quote:
@ emek1907
pardon kafam çok dalgında nasıl yapacağımı bulamadım cep telfonum sitede kayıtlı değil ki kod gelsin onu gireyim acaba çok mu saçmalıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: emek1907
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
quote:
@ emek1907
pardon kafam çok dalgında nasıl yapacağımı bulamadım cep telfonum sitede kayıtlı değil ki kod gelsin onu gireyim acaba çok mu saçmalıyorum
O zaman cep tel. girin ve gelen onay kodunu gerekli yere yazın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme