Bildirim
WD Green 120 Gb Ssd Performans Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
WD green ssd serisi düşük güç tüketimi odaklıdır.
Firmware sürümü eski olabilir.**450000 sürümüyle hız sorunu bir miktar düzeliyor.WD CommunityWD Green Writing Speed Problem?https://community.wd.com/t/wd-green-writing-speed-problem/217536/6
WD SSD Dashboard ile günceleme var mı kontrol edin.
-
Merhaba arkadaşlar wd green ssd de bende hız sorunu yaşıyorum dell inspiron n5010 pcye taktım normalde hardiskte 20 saniye de açılan pc wd ssd de 20 saniyede açılıyor hiçbir fark yok diğer 2. Laptopu saki Samsung evo 860 10saniye gibi bir sürede açılırken wd green de neden böyle bir sorun yaşadım? Wd ssd güncelleme programınıda yükledim güncel diyor acaba ssd de bir arızamı var? -
Bu konuda çok iyi değilim, ancak Wd green serisi çokta iddialı üretilen bir seri değil açıkçası. Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir. Ancak güncellemeler varsa güncellersiniz. soket değiştirmenizde garantici yaklaşmanızı sağlar. Bu değerler normal değil bunda hemfikiiriz. Keşke blue olana bakssaydınız. Umarım düzelir kısa zamanda. -
Arkadasım haklısın wd green serisi sorunlu sanırım hep aynı şikayet var veya bana arızalı ürün geldi. Samsung markasını hiç sevmem ama gerçekten ssd konusunda bundan hızlısını görmedim sandisk te kullandım Samsung evo serisi gibi yok anlaşılan. Güncellemeler yapılmış ssd de sorun var -
-
Merhabalar, AHCI. Bu mod açık mı, ve bu büyük ihtimal porttan. Şu değerler 3gbps temmsil ediyor. Sata3 desteği varsa yazık olur, pc dediğini anladım o halde port değiştirip denemelisin. Sorun kesinlikle düzelir.
Açıkçası seniwww.vatanbilgisayar.comWD 250GB Blue SATA 3.0 (550MB Okuma / 525MB Yazma) 3D-NAND SSD Disk - Vatan Bilgisayarhttps://www.vatanbilgisayar.com/wd-250-blue-sata-3-0-530mb-okuma-560mb-yazma-3d-nand-ssd-disk.html
bu ürün keser. Wd içinn green serisinden korkarım. Ssd'lerde Samsung Wd en az riske gireceğin markalardır. Ancak wd'de seçici olmak ggerekir. Her markada böyle olsada wd'de dikkat gerekir yinede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloomEsk -- 7 Aralık 2019; 20:1:48 >
-
Merhaba hocam evet ahci modu açık ssd yi değiştirdim başka marka ssd aldım sorun düzeldi wd nin hardsiklerine sözüm yok hardisk konusunda piyasanın en iyisi ama ssd konusunda wd grenn serisi biraz sıkıntılı wd blue serisini kullanmadım belkim iyi olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X