Şimdi Ara

WD Hd Media Player DTS (digital theatre sound) ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum . Ancak zaman zaman konuları takip etme imkanım oluyordu . 1 hafta önce WD HD media player aldım , ancak elimdeki mkv dosyalarının bir çoğunda dts ses bulunuyor ve bu nedenle ses alamıyorum . Merak ettiğim konu şu HD player ile tv arasına takacagım herhangi bir home sinema sistemi ile bu sorunu aşabilir miyim . Optic bağlantı aracılığı ile . Sesi sinema sisteminden görüntüyü direkt hdmi bağlantı üzerinden tv den alabilir miyim ? Teşekkürler . Konuyu yanlış yere açtıysam taşınırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isim1 -- 13 Temmuz 2009; 16:24:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: isim1

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum . Ancak zaman zaman konuları takip etme imkanım oluyordu . 1 hafta önce WD HD media player aldım , ancak elimdeki mkv dosyalarının bir çoğunda dts ses bulunuyor ve bu nedenle ses alamıyorum . Merak ettiğim konu şu HD player ile tv arasına takacagım herhangi bir home sinema sistemi ile bu sorunu aşabilir miyim . Optic bağlantı aracılığı ile . Sesi sinema sisteminden görüntüyü direkt hdmi bağlantı üzerinden tv den alabilir miyim ? Teşekkürler . Konuyu yanlış yere açtıysam taşınırsa sevinirim.

sorunuzu keşke wd hd player başlığı altında sorsaydınız. evet wd den tv ye hdmi ile görüntü (hatta analog sesi) aktarabilirisniz. dts için optikkablo ile sinema sistemine veya amfiye bağlantı yapar ve dts sesi çözebilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: toggle

quote:

Orjinalden alıntı: isim1

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum . Ancak zaman zaman konuları takip etme imkanım oluyordu . 1 hafta önce WD HD media player aldım , ancak elimdeki mkv dosyalarının bir çoğunda dts ses bulunuyor ve bu nedenle ses alamıyorum . Merak ettiğim konu şu HD player ile tv arasına takacagım herhangi bir home sinema sistemi ile bu sorunu aşabilir miyim . Optic bağlantı aracılığı ile . Sesi sinema sisteminden görüntüyü direkt hdmi bağlantı üzerinden tv den alabilir miyim ? Teşekkürler . Konuyu yanlış yere açtıysam taşınırsa sevinirim.

sorunuzu keşke wd hd player başlığı altında sorsaydınız. evet wd den tv ye hdmi ile görüntü (hatta analog sesi) aktarabilirisniz. dts için optikkablo ile sinema sistemine veya amfiye bağlantı yapar ve dts sesi çözebilirsiniz.

bildiğim kadarıyla DTS soundu dts codec destekli bir sistem olmadan çözemezsiniz buna hdmi kablo ile bağlantıda dahil. wd hd filmlerde ac3'ü destekliyor.

• Wd Media Player Gen1'ler sadece AC3 sesi verebiliyor. DTS sesi alabilmek içinde PopCorn Audio Converter programı ile DTS sesi AC3 çevirip rahat rahat izleyebilirsin :)
  • Gen2 Cihazlarda Bu sorun çözüldü HDMI ilede Gen2de DTS ses alabiliyorsunuz TV kolonlarından
  • konu biraz eskimiş ama yinede sorim. WD için DTS ye ait convertten başka bir çözüm yokmu ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.