Başlığı görüp de tabii ki Dune '.. diyenleri duyar gibi oluyorum. ancak, ben halen WD Live HD kullanmaktayım. Bunu Yamaha Amfime bağladığımda özellikle audio kalitesi beni tatmin etmiyor. Dune aldığımda kalite çok fark eder mi ? açıkçası almaya değer mi ? Video ve diğer özelliklerinin yanında benim için önemli olan audio kalitesi.
Teşekkürler.
tabi ki dune ama neden ? oppo hariç hiçbir medya oynatıcı dune kadar kaliteli audiı chip ve komponent kullanmaz. şayet iyi bir ses sisteminiz var ise alacağınız ses kalitesinde de ciddi bir fark olur. görüntü kalitesi de çok iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: ocen76
tabi ki dune ama neden ? oppo hariç hiçbir medya oynatıcı dune kadar kaliteli audiı chip ve komponent kullanmaz. şayet iyi bir ses sisteminiz var ise alacağınız ses kalitesinde de ciddi bir fark olur. görüntü kalitesi de çok iyidir.
Teşekkürler.
hiç düşünmene bile gerek yok kardeş, dune al gözün kapalı... dune hdtv 101 kullanıyorum açamadığı video mkv yok..
Konuyu hortlatayım:)
Optik çıkışı mutlaka olan( Yamaha receiver ve jamo 5+1 ses sistemim var) ama uygun fiyatlı bir DUNE modeli tavsiye edebilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: lawyerzzz
Konuyu hortlatayım:)
Optik çıkışı mutlaka olan( Yamaha receiver ve jamo 5+1 ses sistemim var) ama uygun fiyatlı bir DUNE modeli tavsiye edebilir misiniz?
Dune 303d
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme