arkadaşlar işletim sistemimin bulunduğu hdd sorun çıkarmaya başladı. 1.5 TB hdd almak istiyorum ama ben karar veremedim, acaba yardımcı olurmusunuz? win 7 kuracağım için performans önemli
Wd'nin intellipower değişken devri yüzünden yavaş kaldığını işletim sistemini ağırlaştırdığını duymuştum.
1.5 tb lik alacaksan caviar green değil caviar black daha performanslı olur ama pahalı biraz onu alacağına iki tane samsung spinpoint 1tb alıp raid 0 yaparsan hem performans hem de f/p almış olursun.
yıllardır seagate kullanıyorum sorun çıkarmadı bana hiç ve performans arıyorsan green etiketli ürünlerde uzak dur
Bence Israrla WD Ben Kendımde kullanıyorum 1 TB alandan 30 gb kadar yer kaldı(HARICI OLARAK KULLANIYORUM) bıraz ısınıyor ama kesınlıkle performansta etkılenme olmuyor...
quote:
Orijinalden alıntı: CRaFTY_35
1.5 tb lik alacaksan caviar green değil caviar black daha performanslı olur ama pahalı biraz onu alacağına iki tane samsung spinpoint 1tb alıp raid 0 yaparsan hem performans hem de f/p almış olursun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme