Şimdi Ara

WD my book 500 GB Harici disk problem!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WD 500 gb HDD var ve içinde tüm divx filmlerimi oyunlarımı vs herşeyimi depoluyorum fakat 3.99GB "4.294.000.000" Byte dan büyük bir dosya kopyalamaya çalıştığım zaman disk dolu die hata veriyor oysa 300 GB daha boş yer var Mesela 9.4 Gb bir HD film kopyalıyorum 3.99 Gb dan fazlasını kopyalamıyor nedeni ne olabilir lütfen yardım ????

Teşekkürler

• diskiniz fat32 formatında,bunu ntfs olarak değiştirirseniz sorun kalmaz,dilediğiniz boyutta veriyi kopyalayabilirsiniz.
  • Bende dün itibariyle my book sahiibi oldum,

aklıma takılan bi sorum war, disk kapasitesi 465 gb gösteriyor. Diskin partisyon block index muhabbetlerinden dolayı kayıp olması muhakkak ama bana 35 gb cok gibi geldi. Yapacagım herhangi bi ayar varmı? bu 35 gb dan az biraz koparmak için? Yoksa 465 gb ile yetinecekmiyim. Cevaplar için şimdiden sağolun.
  • disk 465gb çünkü hdd üreticileri 1024 değil, 1000'in katlarını kullanarak veri hesabı yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VicariouS

diskiniz fat32 formatında,bunu ntfs olarak değiştirirseniz sorun kalmaz,dilediğiniz boyutta veriyi kopyalayabilirsiniz.

Hocam içindeki verileri kaybetmeden ntfs olarak nasıl değiştirebilirim, yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaburkan

quote:

diskiniz fat32 formatında,bunu ntfs olarak değiştirirseniz sorun kalmaz,dilediğiniz boyutta veriyi kopyalayabilirsiniz.

Hocam içindeki verileri kaybetmeden ntfs olarak nasıl değiştirebilirim, yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkürler

Bu konuda acil yardımınıza ihtiyacım var, teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

Bu konuda acil yardımınıza ihtiyacım var, teşekkürler

Üst konu
    FAT veya FAT32 birimi NTFS'ye nasıl dönüştürülür
    http://forum.donanimhaber.com/m_12467470/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

BeNCe aLaKaSı YoK...
    BeN 86 GB Bi DoSYaYı BiR HaMLeDe YaPıŞTıRDıM... Ve DoSYa SiSTeMiM FaT32.... BaNaMıSıN DeMeDi...
    iNSaNLaRı YaNLıŞ YöNLeNDiRMeYeLiM...
    iLK öNCe FaT32 iLe NTFS aRaSıNDaKi FaRKı iNCeLe...

Bu aRaDa 465 GB GöSTeRiR... FaKaT KaPaSiTe aÇıLıMı 499.98 GB'tır...
  • Çok Alakası Var Dostum Aynı Sorun Bende De Vardı Fat 32 den NTFS ye cevirdim Düzeldi
  • Merhabalar. Benim bi sorunum var ve acilen sizden yardım bekliyorum. Buqun 500 qb lık wd book aldım.
    Ve ne yaptıysam içine qiremedim pc de. Bir disk olarak algılamıyo. Pc qörüyo usb olarak ama bi türlü kullanamıyorum. Yardımlarnız için minnetarım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.