Bildirim
WD MY Cloud Gigabit eEthernet veri aktarım sorunu
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba;
Bende benzer bir ürün almayı planlıyorum. Sorun hala devam ediyor mu?
Bir de benim bu ürünü almak istememdeki sebeplerden biri evdeki video dosyalarına istediğim yerden ulaşabilmek. Fakat bende iPhone var ve sadece mp4 formatındaki dosyaların seyredilebildiği yazılmış. Bu konuda herhangi bir deneme yaptınız mı?
Teşekkürler. -
Tekrar merhaba;
Benzer bir ürün olan WD My Cloud EX2'yi aldım. Bu tarz ürünlerden hiç anlamadığım için kurulum baya uzun sürdü. Sonrasında da @longobardi'nin bahsettiği gibi ethernet üzerinden veri aktarımı en fazla 5 mbp görüyor.
Daha hızlı bir yöntem var mıdır?
Teşekkürler. -
Cihaz routera mi bagli yoksa direk pc ye mi bagli?
Eger direk pc ile bagli ise pc ethernetin gigabit cikisi oldugundan emin olun ve gigabit ethernet kablosu kullanin.
Eger routera bagli ve wifi uzerinden erisiyorsaniz aktarim hizi yavas olacaktir yapacak pek birsey yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bilgisayar wifi ile bağlı, cihaz üzerinde sadece network girişi var. İki cihazıda kablo ile bağlayıp tekrar deniyor olucam. Sonuçları buraya yazarım.
Teşekkürler. -
Aynı ürünün 2 TB versiyonunu gigabit network üzerinde kullanıyorum. Networke kablolu bağlantı ile yazma hızı ortalama 40 MB, okuma 70-75 MB.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 8 Nisan 2015; 10:42:45 >
quote:
Orijinalden alıntı: longobardi
Arkadaşlar merhaba,
Bugün Teknosadan 4 tb WD My Cloud aldım. Cihazı ethernet ile modem bağlantısı yaptım. Programlarını kurdum. Ancak veri aktarımı çok yavaş. Saniyede 4 mb ile kopyalama yapıyor. Bir şeyi eksik yada yanlış mı yapıyorum acaba. Konu ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kabloyu taktigin modem gigabit portlara sahip mi?
Kullandigin kablo en az cat 5E mi? Cat 5 isd yine olmaz cat6 ise olur zaten minumumda cat5e olmasi gerek
burada bakman geteken oncelikli iki konu bunlar
Arkadaşlar Gigabit portu olan modeme kabloyla bağlantı yaparsanız 80-90 Mb/saniye görebilirsiniz.
Onun dışında muhtemelen modemlerinizle wifi bağlantısında 3-4 Mb/saniye görüyor olacaksınız. -
Arkadaşlar sorun benden kaynaklıymış. Maalesef notebookta gigabit ethernet yok o yüzden saniyede 10/11 mb/sn gibi bir hızla veri aktarımı yapıyorum. Cloud güzel cihaz herkese tavsiye ederim. Evin her noktasında tablet,telefon notebook üzerinden film izleyebiliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X