Şimdi Ara

WD My Cloud Home Yavaşlama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

WD My Cloud Home 6Tb almıştım. Şu an evimdeki modeme bağlı durumda ve şehir dışına çıktım.

Bağlı olduğu bağlantı TTnet VDSL 35 Mbps bağlantı ancak şu an bulunduğum şehirde başka bilgisayarda WD M Cloud masaüstü uygulamasıyla erişim sağladığım hâlde dosya transfer hızım saniyede 400 kilobaytı bile görmüyor. Denemediğim yöntem kalmadı. Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir? Normal bir şey mi; yani WD My Cloud bir diğer tabirle "çöp" mü?

Bahsettiğim ultra yavaşlık buluta dosya gönderme veya buluttan çekmede aynı. Değişen bir şey yok.

WD My Cloud Home Yavaşlama Sorunu

Eğer bu normal bir şeyse o zaman bari cihazı söküp içindeki 6Tb hard diski harici olarak kullanayım. Lütfen bir fikri olan varsa paylaşsın. Selamlar.

• Sorun upload hızlarının düşüklüğü.

WD >>> PC transferi sırasında evinizin upload hızı
    PC >>> WD transferi sırasında ise PC nizin bağlı olduğu internetin upload hızı kadar hız görürsünüz.

her iki yönde de aynı hızı görüyorsanız yaklaşık 4 Mbit uplad hızına sahipsiniz.
  • Evet orası doğru. Fakat şöyle bir durum var:

WD My Cloud hesap bilgilerimi ve WD'nin yazılımını uzaktaki biriyle paylaşmıştım. Yani Bu cihazı ikimiz ortak kullanıyoruz. Uygulamayı yüklediğinde onda da paylaşılan klasör şeklinde bilgisayarında çıkmıştı. Ama önceden böyle yavaşlıklar yoktu. Bazen o klasöre bir şey kopyalayınca ya da klasörden çekince bilgisayar bile yanıt veremez hâle geliyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.