Şimdi Ara

WD My Passport 1 TB - Üç Kere Gelen Motor Sesi ve Bağlantı Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

WD My Passport 1 TB 2.5" harici harddiskimi yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Uzunca bir süredir kullanıyorken geçen gün bilgisayarıma taktığımda bilgisayarım harddiski donanım olarak görüyor fakat harddiskime ulaşamıyorum.

USB kablosunu taktığım an sırayla 3 kere tık sesi (video aşağıda) geliyor ve harddiskin motoru duruyor. Disk yönetimi kısmından düzeltmeye çalıştım bilgisayarın harddiski nasıl gördüğünün resimlerini de koydum bir türlü erişim sağlayamadım.

Başka bilgisayarlarda ve farklı kablolar kullanarak deneme de yaptım ama bir sonuç alamadım.

Harddisk takılı kaldıkça ışığı yanıp yanıp sönüyor sonra bu tık tık hareketleri sürekli hale gelip devamlı oluyor harddiske bir zarar gelir diye bağlantıyı kesiyorum. Usulünce üst kapağını açıp baktım ki bir kopukluk vs mi var diye ama orada da bir arıza gözükmüyor. Şimdiye kadar herhangi bir darbe de görmedi herhangi bir yere çarpmadı da gayet itinalı kullandım.

Sizce,
    Harici kutu alarak sorunu çözebilir miyim,
    Sıkıntı yazılımsal mı donanımsal mı,
    Ve en önemlisi içerisinde benim için çok önemli veriler bulunmakta

Aciliyetle çözüm önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Mehmet Ertuğrul Çalıkyoutube
    WD My Passport Harddisk Arıza
    https://www.youtube.com/watch?v=rJogJKJxT4A&feature=youtu.be

WD My Passport 1 TB - Üç Kere Gelen Motor Sesi ve Bağlantı ArızasıWD My Passport 1 TB - Üç Kere Gelen Motor Sesi ve Bağlantı ArızasıWD My Passport 1 TB - Üç Kere Gelen Motor Sesi ve Bağlantı ArızasıWD My Passport 1 TB - Üç Kere Gelen Motor Sesi ve Bağlantı ArızasıWD My Passport 1 TB - Üç Kere Gelen Motor Sesi ve Bağlantı Arızası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertcaliks -- 29 Ekim 2017; 2:29:5 >

• Arkadaşlar merhaba, sorunum halen devam ediyor, bir türlü HDD'i çalıştıramadım.

Ankara'da hem güvenilir hem de uygun fiyatlaması olan bir veri kurtarma merkezi önerisi öğrenebilir miyim?
  • Okuyucu kafa arızası. Diski zorlamayın. Plakalar çizilir ise verilerinizi kurtarmak da mümkün olmayabilir.
    Veri kurtarma icin özelden iletişim kurabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.