Şimdi Ara

wd my passport görünüyor ama bilgisayarıma gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. elimde wd my passport marka harici hdd var. cihaz çalışıyor. aygıt yöneticisinde gözüküyor. ünlem falanda yok. hatta sağ alt kısma cihazı güvenle kaldır diye de geliyor. fakat pc de bilgisayarım konumuna düşmüyor. bilgisayarı yeni aldım. windows 10. çok da hakim değilim windows 10a. acaba driver falan mı yüklemem gerekiyor. yardımcı olur musunuz. driverlar da hdd nin içinde.

• Disk yöneticisi kısmında nasıl gözüküyor? Belki biçimlendirme yapmak gerekiyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atomcu kullanıcısına yanıt
    ona nereden bakılıyor acaba? hemen bilgilendireyim. ama aygıt yöneticisinde ünlem falan çıkmıyor. biçimlendirme yapamam içerisi dolu. yapmak istemem daha doğrusu.
  • gryclnk kullanıcısına yanıt
    Başlat çubuğuna "Sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir" yazarsanız çıkar.
    wd my passport görünüyor ama bilgisayarıma gelmiyor

kardeşim buyur resmini çekip attım. harici harddisk takılıyken açtım bu ayarları. ama orada gözükme bile gözükmüyor sanırım. ben hiçbir şey bilmiyormuş gibi düşünebilirsin. çünkü windows 10 ilk defa kullanıyorum ve çok yabancısıyım. tekrar söylüyorum saağ altta aygıtı çıkar yazısı var ama bilgisayarıma düşmüyor. tekrar teşekkürler

• disk bir başlatılmamış yazıyor. özelliklere baktığımdada o disk 1 in benim harici hdd olduğunu gördüm. ne yapmam gerekiyor?
  • gryclnk kullanıcısına yanıt
    Diskinizde bir sorun var. Açıkçası nedir tam bilmiyorum. Farklı kablo ile dener misiniz? Ayrıca çalışırken anormal sesler geliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    farklı bir kablo ile deneyemiyorum. çünkü usb 3,0 kablosudur. bilgisayara taktığımda diskten gelen ses dönme sesi. ama 2 saniye dönüp duruyor sonra tekrar dönüp duruyor.. böyle dewam ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.